Så snart du og din forlovede harbesluttet hvilken slags vielsesceremoni I vil have skal I aftale det med præsten eller borgmesteren

Bestil præst eller borgmester i god tid. Så snart du og din forlovede harbesluttet hvilken slags vielsesceremoni I vil have skal I aftale det med præsten eller borgmesteren, alt efter hvilken type ceremoni I har valgt. I skal bruge en protestantisk, katolsk eller ortodoks præst eller en rabbiner hvis I har valgt at have en religiøs ceremoni eller hvis I har valgt at gifte jer borgerligt kan i aftale med jeres borgmester at denne vier jer.

De fleste tror at bryllupsplanlægning handler om alle de ting man skal købe og gøre…..
Opret en ønskeliste til bryllupsgaver Hvordan laver man en gæsteliste til en bryllupsfest ? Vær opfindsom når du tror du bliver nødt til at købe vielsesringe Buketter Overtro og bryllup

Hvis du og din forlovede for øjeblikket ikke er sikre på om I vil have en religiøs eller borgerlig vielse

Hvis du og din forlovede for øjeblikket ikke er sikre på om I vil have en religiøs eller borgerlig vielse så se her hvad andre par siger om deres valg. I kan finde alle slags ideer og forslag og tilføje jeres egne for at hjælpe andre i samme situation.

Sommetider kan det være lettere at vide hvad man skal gøre hvis man har de rette redskaber at arbejde med før man træffer sin beslutning. Det er altid en god ide at få al den hjælp man kan når man planlægger sit bryllup, fordi jo før man aftaler vielsen med præsten eller borgmesteren, jo bedre!

Se flotte bryllupsfotos fra dygtig fotograf i København

I skal sikre jer at I bestiller præsten eller borgmesteren i god tid

I skal sikre jer at I bestiller præsten eller borgmesteren i god tid inden jeres faktiske bryllupsdato. Nogle trosretninger kræver at forlovede par gennemgår et program inden brylluppet før de kan blive viet ifølge deres tro. Hvis I vil vies af borgmesteren er I blot nødt til at sørge for at jeres dato kan passes ind i hans kalender!

Lige meget hvordan I beslutter at blive mand og kone

Lige meget hvordan I beslutter at blive mand og kone har I brug for nogen til at udføre ceremonien. Detkan godt være I ikke skal betale en præst for hans tjenester men bidrag til kirkeindsamlingen vil blive værdsat. Jeres borgmester tager sikkert et gebyr så sørg for at det er med i jeres budget og hav checkbogen med!

Mød en professionel bryllupsfotograf her.

Medmindre I har et virkeligt stærkt ønske om at blive viet af en bestemt person kan I altid finde en der kan vie jer ved at blive certificeret til det på internettet

Medmindre I har et virkeligt stærkt ønske om at blive viet af en bestemt person kan I altid finde en der kan vie jer ved at blive certificeret til det på internettet! En ven eller et familiemedlem kan blive lovligt bemyndiget til at at udføre jeres vielsesceremoni for et relativt lille gebyr over internettet. Det kan være I skal tænke over det som et overkommeligt og personligt tilfredsstillende alternativ.

En dommer eller rådhuset er en billig måde at blive gift på

En dommer eller rådhuset er en billig måde at blive gift på. I kan altid blive gift på rådhuset og så have jeres gæster ventende på jer til receptionen for at fejre brylluppet! Jeres vielse bliver en lille og intim affære men I får mulighed for at fejre den med venner og familie bagefter!

Mød en af landets bedste bryllupsfotografer her.

indhold