At holde jeres forhold stabilt mens I planlægger jeres bryllup er måske ikke nok.

Bliv ikke for magelig i jeres forhold og hold det i live!. Ingen kan lide følelsen af kedsomhed. Forestil dig, at din partner begyndte at kede dig eller du begyndte at kede din partner. Det lyder ikke som en oplevelse du eller din partner vil nyde, vel? Det er meget let for par at blive distraherede af forskellige ting især når man bliver involveret i noget som at planlægge sit eget bryllup. Bliv ikke selvtilfredse eller distraherede i jeres forhold. Det kunne være begyndelsen på enden selvom jeres liv sammen kun lige er ved at starte!

Se bryllupsbilleder fra Hotel Amerika lige her.

Status quo kan føre til et bryllup ”no-go”

Gennemgå parsektionen når du er i en boghandel eller selv hvis du går på opdagelse i en bogforretnings bogudvalg på nettet. Du vil se et endeløst antal titler som handler om at holde et forhold i live og hvordan man forbedrer dem. Der er er en grund til, at så mange forfattere har skrevet om at holde forhold kørende og ikke at blive tilfreds med den måde tingene altid ser ud til at være. Desværre, er den første gang du måske sætter dit forhold i risiko for at behøve lidt ekstra opmærksomhed, når du begynder at planlægge dit bryllup.

Se bryllupsfotograf på arbejde på Hotel Hesselet

Forhold kræver arbejde

Forhold kræver arbejde. Men når de distraktioner der følger af hverdagslivet sammen med presset ved at planlægge et bryllup begynder at vokse, kan det være det første i dit liv der bliver forsømt. Du behøver ikke at gøre dit forhold til et offer ligegyldig hvad du bliver involveret i og hvor travlt du får det.

Se spændende bryllupsfotos fra Hotel Hornbækhus her

Den første og mest almindelige måde par begynder at behandle deres forhold

Den første og mest almindelige måde par begynder at behandle deres forhold som om det var fint uden at lægge nogen ekstra indsats i det, er ved at blive distraherede. Du ved hvor nemt det er at blive distraheret af arbejde, skole, venner og så mange andre ting der kan komme i vejen hver dag. Forestil dig hvor meget mere distraheret du kan blive mens du arrangerer et bryllup!

Se billeder fra Hotel Julsø her

Få styr på dine prioriteter

Få styr på dine prioriteter. Ligegyldig hvor meget du vil have, at dit bryllup er perfekt, vil du sandsynligvis have, at dit forhold forbliver så sundt som muligt for et helt liv! Lad ikke noget distraherer dig fra din partner og hvad dit forhold har brug for. Fokuser først på dit forhold og så må alt andet komme i anden række.

Se bryllupper fra Hotel Phønix her.

Vær opmærksomme på hinanden

Dernæst, glem aldrig at være opmærksom. Vær opmærksomme på hinanden, hvad I siger og hvad der bliver sagt. I skal altid være oprigtige og fokuserede på hvad der sker mellem dig og din partner! Hvert øjeblik mellem dig og din forlovede skal være vigtigt og oprigtigt. Glem heller ikke at give hinanden oprigtige komplimenter når som helst det er muligt. Læg mærke til hvad der sker eller ændrer sig ved ham eller hende!

Se billeder Hotel Plaza her.

Endelig, hold kontakten med hinanden

Endelig, hold kontakten med hinanden. Dette betyder ikke at sende emails eller at snakke i telefon. Rør fysisk ved hinanden! Mennesker har brug for at føle hengivenhed og berøring, kærtegn og selv at hvile en hånd på en arm eller et ben er langt hen ad vejen med til at holde et forhold sundt og i live. Glem ikke at røre!

Se billeder fra Hotel Plesner her.

Når I er forelskede og forlovede er det så let at tage det for givet

Når I er forelskede og forlovede er det så let at tage det for givet, at de følelser allerede er der og bare vil være for altid. Tag ikke jeres forhold for givet specielt under den distraherende periode som det at planlægge et bryllup. Sørg for at gøre det der skal til for at undgå selvtilfredshed og hold jeres forhold i live!

Se flotte fotos fra Hotel Propellen her.

indhold