Den unikke bryllupspynt

Borddekorationer til bryllup er et “must have”. I samarbejde med Louise, som til dagligt arbejder som boligstylist for nogle af Danmarks største modemagasiner, præsenterer Alletiders bryllup, hvordan lette og personlige borddekorationer og tilhørende bordpynt til bryllup kunne se ud. I dette program få du tips og ideer til borddekorationer og borddækning til et efterårsbryllup.

De nemme borddekorationer

Hvis du selv vil stå for dit bordpynt, er der nogle ting du skal tænke over inden du går igang. Det skal være let at kreerer sine egne borddekorationer. Det skal være noget du kan lave i god tid i forvejen, husk du skal producerer meget af det. Det nytter ikke noget at du står på din bryllupsdag, og skal lave en masse borddekorationer.

Borddekorationer tema

Vælg et tema for dine borddekorationer. her gælder det om at finde en rød tråd, der går igen på dine bryllupsindbydelser, takkekort osv. Du kan bruge årstiden som tema, her kan du finde masser af inspiration, ved at gå en tur i skoven eller på stranden. Du kan også finde et bryllupstema i forskellige lande, hvad med et Italiensk tema som dine borddekorationer.

God fornøjelse med design af dine egne borddekorationer og tilhørende bordpynt.

indhold