Brug alternativer og spar op til 1.000 kr. når du lærer at danse brudevals

Brug ikke penge for lære brudevalsen på en danseskole – Selvom du genre vil lære at danse brudevals på en danseskole, så kan du få dansetimer der er lige så gode som dem på danseskolen for meget færre penge. Der er mange muligheder for at lære at danse, som du kan have det sjovt med uden at skulle forlade hjemmet og/eller uden at bruge en masse penge.

Tænk over hvilket engagement det kræver af dig

Tænk over hvilket engagement det kræver af dig, hvis du melder dig til dansetimer på en danseskole. Du bliver nødt til at møde op til timerne uge efter uge og sikkert bruge penge på transport for at komme derhen. Man regner som regel ikke transportudgifter med i budgettet men det kan faktisk påvirke dit budget en hel del!

Den billigste løsning er at finde gratis dansetimer

Den billigste løsning er at finde gratis dansetimer. Måske kan du finde nogen der tilbyder gratis timer i brudevals ved kirken eller ved menighedshuset. Disse mennesker ved godt hvad de laver! Du skal nok lære at danse ordentligt til dit bryllup! Det kan godt være du ikke kan blive klar til at være med i ”Vild med Dans” på tv, men du skal ikke være bekymret for at opføre dig pinligt og falde over din ægtefælle!

Den næste billige løsning er at lære at danse fra en instruktionsvideo

Den næste billige løsning er at lære at danse fra en instruktionsvideo. Dansevideoer er en glimrende måde at få modvillige brude og gomme til at gå med til at prøve at danse. Du kan se videoerne hjemme hos dig selv og lære i dit eget tempo. Du lærer det sikkert hurtigere end hvis du tog timer på en danseskole, da du her er den eneste ”elev” i klassen!

Til slut kan du betale en elev fra en danseskole for at hjælpe

Til slut kan du betale en elev fra en danseskole for at hjælpe dig med at lære at danse ordentligt på at par timer. Hvis du ikke kender nogen unge dansere, så prøv at ringe til nogle af danseskolerne og fortæl dem hvad du leder efter. Hvis dette ikke giver resultat, så kan det være du kan få dansetimer for at mindre beløb i din lokale gymnastikforening eller lignende.

Hvis du beslutter dig for at prøve dansevideoerne

Hvis du beslutter dig for at prøve dansevideoerne, så kan du finde dem i næsten alle videobutikker, stormagasiner eller på nettet. Auktionssider så som E-bay, er et glimrende sted at lede efter dansevideoer. Du kan jo eventuelt lære at danse fra dem, og så sælge dem igen! Du kan også låne dem gratis på mange biblioteker. Uanset hvad du vælger, så sparer du mange penge ved ikke at tage timer på en danseskole!

indhold