Bryllupsarrangør Maid of Honour flytter til København

Måske har du – som mange kvinder – gennem mange år drømt om dit bryllup og din brudekjole og vinduesshoppet, når du gik forbi en butik med brudekjoler? Måske kender du også allerede brudekjolebutikken Casa Lezar, der ligger på et hjørne lige ved Nørreport station og altid har flotte kjoler i vinduerne? Butikken er netop blevet overtaget af Betina Sjöholm Rønne, der også står bag bryllupsarrangørvirksomheden Maid of Honour. Maid of Honour er samtidig rykket ind i lokalerne, og butikken udgør nu dermed et decideret bryllupshus, hvor man både kan finde drømmekjolen og få inspiration og hjælp til brylluppets mange andre dele – og hvor serviceniveauet er tårnhøjt.

Når man skal i gang med bryllupsplanlægningen

Når man skal i gang med bryllupsplanlægningen, åbner der sig en verden af traditioner, inspiration, og ting, der skal tages stilling til. Måske bliver du både begejstret og lidt overvældet på samme tid, men husk at nyde tiden op til dit bryllup og at have det sjovt med planlægningen. Brudekjole og festlokale er ofte de første og største ting, kommende brudepar gerne vil have styr på, men herudover kommer desuden fx invitationer, blomster og oppyntning. Hos Maid of Honour og Casa Lezar kan du komme ind og blive inspireret og få hjælp til at komme i gang med bryllupsplanlægningen. Du kan hente inspiration i magasiner og bøger, samt tale med bryllupsarrangøren om, hvad der kan lade sig gøre ud fra dine drømme og dit budget.

Københavns nye bryllupshus

Tag derfor en veninde eller din forlovede under armen og besøg Københavns nye bryllupshus, hvor I kan få inspiration og rådgivning til brylluppet samt prøve smukke brude- og festkjoler. Fremadrettet vil der også blive holdt events samt åbnet op for booking af eksklusive prøvninger efter lukketid. Maid of Honour blev grundlagt i 2014 af bryllupsarrangør Betina Sjöholm Rønne og hjælper brudepar med bryllupsrådgivning på alle niveauer; uanset om I har brug for rådgivning til en enkelt del af bryllupsplanlægningen, eller om I ønsker en bryllupsarrangør til at hjælpe med det hele frem mod den store dag. Maid of Honour har kontor i Hørsholm og i butikken i København og tilbyder alle brudepar et gratis og uforpligtende intromøde.

Læs mere om Maid of Honour her.

indhold