Bryllupsfotograf Asmussenfotografi

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Bryllupsfotograf Asmussenfotografi

Bryllupsfotograf Asmussenfotografi eller bare Asmussen fotografi, er en ekslusiv bryllupsfotograf. De laver kun halvdags og heldagsbryllupper. Meget professionelle og flotte bryllupsbilleder. Stilen ligger meget op af den amerikanske fotojournalisme, som fotograferne på WPJA arbejder med. Stærke historiefortællende bryllupsbilleder.

Asmussen fotografi

Med priser, som Dansk mester og guldmedalje vinder ved verdens største fotokonkurrence, må man sige at Asmussen fotografi, har noget at byde ind med. Stor erfaring og masser af kreativitet. Især billedbehandlingen er enestående og flot.

Landsdækkende fotograf

Asmussen fotografi er landsdækkende fotograf og dækker bryllupper på Sjælland, Jylland og Fyn. Billeder med masser af personlighed og kant. En fotograf der kender sit kamera og kan sine manuelle indstillinger, samt brugen af photoshop. Vil i have en fotograf, der er 100% professionel, så læs mere om Asmussen fotografi på deres hjemmeside.

Feedback fra bryllups kunder:

"Jeg kendte Asmussen fotografi fra en veninde som blev gift, og jeg har meget styr på fotografer og billeder. Allerede for 1 år siden, talte jeg med fotografen, da jeg var brudepige hvor han var fotograf. Jeg fortalte, at hvis jeg en dag var så heldig at skulle giftes - så ville jeg bruge dem UDEN TVIVL. Jeg blev gift og jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg valgte dem - det var det første jeg fik på plads og det JEG ALDRIG ville gå på kompromis med. Jeg er SÅ utrolig lykkelig og glad for billederne, og fotografen faldt fuldstændig ind i rollen, som en god ven og ingen "lagde" mærke til ham på den gode måde, at han har fanget de mest utrolige billeder og øjeblikke, og man lagde ikke engang mærke til at han var der. Jeg kan kun ANBEFALE alle at vælge Asmussen fotografi som fotograf, vi havde dem fra morgen til lige efter bryllupsdansen, og WOUW sidder med tårer og ser billederne igennem - I ER DE BEDSTE og jeg elsker hver og enkelt billede - I FANGER DET HELE.
Til fotografen - du er så behagelig, fantastisk og en smilende ligetil fotograf - du kan rolig være stolt af dit arbejde og din person :)" - Jeanne

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”6085,6086,6087,6088,6089,6090,6091″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”1000×1000″][/vc_column][/vc_row]

indhold