Bryllupsfotograf

I modsætning til så mange andre bryllupsleverandører i jeres bryllupsplanlægning er en bryllupsfotografs arbejde ikke noget i kan høre, smage eller lugte. Der skal i bruge jeres mavefornemmelse og bruge god tid på internettet og finde ud af hvilken af fotograferne i gerne vil have skal forevige jeres bryllupsminder. Det kræver omhyggelig research og selektivitet fra jeres side så i vælger den rette bryllupsfotograf med de rette faglige færdigheder, en spændende fotokunstnerisk stil og en anbefalet profil.

Bryllupsfotograf

Valg af billedestil

Før du begynder at lede efter jeres fotograf, bør i først beslutte, hvilken type billedestil i som brudepar foretrækker. Det vil hjælpe jer en del med at afgøre, hvilken slags bryllupsfotograf, i ønsker der skal skyde jeres bryllup. Find inspiration på nettet. Der er masser af bryllupsfotografer i Danmark. Hvem skal i vælge?!

Brug god tid og tjek gerne så mange forskellige fotografer og billeder i har tiden til. Der er idag masser af bloggere, der skriver om alt mellem himmel og jord. Måske kan i også finde jeres bryllupsfotograf på Instagram eller Facebook. Mulighederne er mange og i kan kun vælge en. Nogle brudepar er mest til den romantiske og klassiske billedestil. Mens andre hellere vil fotograferes ved en bryllupsfotograf, der tilbyder den mere fotodokumentariske eller fotojournalistiske stil, hvor billederne er mere skæve og kantet i sit udtryk end ved de klassiske bryllupsbilleder.

Husk, at du ikke nødvendigvis behøver at vælge en bryllupsfotograf, der laver en bestemt stil. Flere og flere bryllupsfotografer, er begyndt at mikse stilarterne og du kan derfor booke en af disse fotografer, der mestrer begge elementer af bryllupsfotografiet. Ofte får i en god blanding af sort-hvid og farvebilleder og fotografen har sikkert også nogle bestemte fotofiltre, der lægges ovenpå den originale raw-fil i Lightroom eller et andet billedbehandlingsprogram.

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Vores bedste råd er uden tvivl at i begrænser jer til max 3 fotografer inden i tager kontakt til disse for at forespørge på ledighed på jeres dato og bryllupsfotograf priser etc. Det er der jo flere grunde til. Har i gjort jeres research ordentligt og set en masse billeder på nettet, så ved i også hvad i gerne vil have. Det næste skridt handler om at finde frem til om fotografen er ledig og ikke mindst: Hvem ER bryllupsfotografen og hvad kan denne tilbyde af priser, pakker, antal billeder etc.

Når i har udvalgt max 3 fotografer i gerne vil gå videre med vil vi klart anbefale at i sætter jer ned og overvejer nogle spørgsmål i gerne vil have uddybet ved fotografen. I har aldrig prøvet dette før, men en erfaren bryllupsfotograf, har prøvet dette mange gange.

Læs artiklen: 50 spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Nøjes ikke med enkelte billeder – se altid hele bryllupsfotoserier

Når i skal booke jeres bryllupsfotograf, er det vigtigt i ikke Nøjes med at se enkelte billeder. For at få et ordentligt indblik i hvad resultatet af jeres potentielle bryllupsfotografs arbejde ender med at blive, bør i se 1 eller gerne flere HELE bryllupsfotoserier fra fotografen. Alle kan lave en hjemmeside idag og lægge nogle enkelte billeder på siden, der faktisk ser ret lækre ud. Men hvis resten af billederne så ikke lever op til samme standard, så vil i som brudepar efter brylluppet, sidde tilbage med en meget stærk : ÆV! Fornemmelse!

Mangler du inspiration til valg af brudekjole?

Nøjes ikke med enkelte billeder - se altid hele bryllupsfotoserier

Læs om fotografen på nettet og tjek efter anbefalinger

Hvis i ikke igennem jeres netværk har fået anbefalet en bryllupsfotograf i har hørt godt om, så står i akkurat samme sted, som så mange andre brudepar, der snart skal giftes: At i skal ud og vælge en bryllupsfotograf til jeres billeder fra dagen, uden den fornødne erfaring til at vælge den rette. Derfor kan det være en god idé at læse lidt anbefalinger af forskellige fotografer på nettet. Der er sider såsom Trustpilot, Facebook, Google Maps hvor andre har givet feedback på fotografernes arbejde. Det kan være en god guideline for jer, som brudepar så i vælger den rette fotograf til opgaven.

Bruger du Instagram?

Bryllupspakker og priser

Bryllupspakker og priser

Hvad koster en bryllupsfotograf? Hvilke bryllupspakker tilbyder denne og hvad koster det. Det er nogle af de spørgsmål i gerne skulle have besvaret i jeres bryllupsfotograf interview. Det er jo ikke uvæsentligt om i modtager alle billederne billedbehandlet og i fuld opløsning, eller kun i en web-opløsning og i så derefter selv skal betale en formue for at få udleveret filerne. Nogle bryllupsfotografer vil slet ikke udlevere deres digitale filer, da de jo så altid kan tjene ekstra på gen-bestilling af billeder gennem årene. Brug noget tid på først at finde frem til hvilke fotografer i gerne vil benytte og tjek så de priser den enkelte fotograf arbejder med. De fleste brudepar har desværre ikke ubegrænsede midler til afholdelse af brylluppet.

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Det er også en essentiel del af jeres research i bryllupsplanlægningsfasen at i finder ud af, hvilke rettigheder i har til jeres billeder ved den enkelte fotograf. Normalt kører de fleste bryllupsfotografer med den model at i, som brudepar køber brugsretten til billederne. Fotografen ejer lovgivningsmæssigt rettighederne til alle billeder denne har fotograferet, medmindre andet (helst på skrift) er aftalt. Nogle brudepar har det bedst med at frikøbe rettighederne til bryllupsbillederne. Det betyder selvfølgelig en merpris oveni den pris i allerede ser beskrevet i de forskellige bryllupspakker hos fotograferne. Hvad prisen for de originale billedfiler koster, afhænger af fotografen. Nogle vil slet ikke sælge deres digitale filer.

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Det er vores erfaring at det uden diskussion er en god idé at i forbereder en plan for jeres bryllupsdag og giver denne plan til fotografen. Det gør at i sikrer jer fotografen ved hvilke billeder, der betyder noget for jer. Hvilke dele af bryllupsdagen fotografen kan forvente, der skal fotograferes. Sørg også for fotografen får alle data på lokationer, kirke, toastmaster etc. Skulle der opstå uventede problemer på selve bryllupsdagen, så har bryllupsfotografen mulighed for at korrigere eller komme i kontakt med nogen. I selv har jo ikke en telefon på jer på den store dag. Men derfor kan i jo godt bede en god ven eller et familiemedlem være kontaktperson, så det altid er muligt at komme i kontakt med nogen ved brylluppet.

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Når i er nået frem til selve bryllupsdagen er der intet andet at gøre end at nyde dagen og stole på jeres bryllupsplanlægning holder vand. Vi oplever faktisk at selvom en bryllupsplanlægning er nok så detaljeres udført, så vil der altid opstå mindre forskydninger og små ændringer. Det værste i så kan gøre er at lade disse irritationer påvirke dagen. Det er en stor dag og den slags kommer sjældent igen. Så slap af og hyg jer og overlad så resten til de kompetente mennesker i har hyret ind til at levere det de nu er hyret til at levere. Godt bryllup derude!

Herunder har vi lavet en liste over dygtige danske bryllupsfotografer vi kan anbefale:

Da flere og flere af vores læsere har opfordret os til at lave en såkalt bryllupsfotograf liste over de fotografer vi med vores erfaring kan vurdere leverer et godt resultatet fra bryllupper, så har vi endelig fået os taget sammen til at skrive lidt om nogle af de bryllupsfotografer i Danmark vi mener leverer et solidt håndværk når det kommer til bryllupsbilleder ihvertfald. Klik ind på listen herunder. Mener i at der mangler nogle fotografer på listen, er i mere end velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.

bryllupsfotograf Aarhus

bryllupsfotograf Aarhus

Skal i giftes i smilets by Aarhus, så bør i tage et klik over på bryllupsfotograf Forevigt hjemmeside. Vi har kun hørt godt om firmaet og bår man klikker rundt på deres hjemmeside oser den af både erfaring, kreativitet og ikke mindst professionalisme. Forevigt.dk har eksisteret i mindst 10 år i et mega presset marked af fotografer, der konstant indbyder hinanden og hvor der ikke mindst næsten hver dag dukker nye spillere op på området. Bryllupsfotograf forevigt.dk holder til i Aarhus, men kører over hele Danmark.

bryllupsfotograf i Vejle

Bryllupsfotograf i Vejle og Trekantsområdet

Også i Vejle er de godt med når det kommer til kompetente fotografer. Og som så mange andre fotografer i branchen tilbyder denne fotograf også bryllupsfotografering. Klikker man ind på Vejle fotografernes hjemmeside, finder i bestemt en dygtig en af slagsen. Der er super stor variation i billederne på siden og man kan se at fotografen kæler for mange forskellige slags bryllupsdetaljer. Her får i ikke kun flotte bryllupsportrætter af jer selv, men også en masse skønne detaljer af alle de andre essentielle dele af jeres bryllup.

bryllup-fotograf

Bryllupsfotografer i KBH og på Sjælland

Der er selvfølgelig også i Danmarks hovedstad fotografer, der kan finde ud af at portrættere et brudepar. Der er faktisk en del dygtige folk I København. Leder i efter en fotograf der laver anerledes, moderne og bryllupsbilleder med kant, så er der dog ikke helt så mange, der falder i den kategori. En af dem vi har fundet har mere end 10 års erfaring i branchen og har skudt over 300 bryllupper igennem tiden. Se billeder fra bryllupper i KBH her.

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Er i et af de heldige brudepar, der til dagligt slår jeres folder i smukke Silkeborg eller omegn? Så har i muligheden for at booke efter vores ydmyge opfattelse nogle af Danmarks bedste bryllupsfotografer. Begge fotografer i firmaet har høstet stor international anerkendelse for deres nytænkning og kreativitet når det kommer til bryllupsfotografering. Begge fotografer har en baggrund, som professionelle reklamefotografer, men har udover det valgt også at knokle med bryllupsfotografiet. Se deres spændende bryllupsfoto her.

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse at Familiefotografen også laver bryllupsbilleder. Med stor erfaring fra fotografering af større gruppper af mennesker, familier, børn, gravide, babyer og portrætter, må man sige at en familiefotograf, sagtens kan levere flotte og kreative bryllupsbilleder. Det handler vist kun at evnen til at udnytte lokationerne fotograferne placeres i og så omsætte disse til smukke og flotte billeder af brudeparret. Se familiefotografens bryllupsbilleder her.

Hvem synes i er dygtige bryllupsfotografer?

Skriv gerne en kommentar til spørgsmålet herunder! Vi hører selvfølgelig også gerne fra jer i en mail.

1.254 Kommentarer

 1. Payday loans

  Hurrah, that’s what I was looking for, what a information! present here at this
  weblog, thanks admin of this web site.

  Svar
 2. 코인카지노 쿠폰

  Hi there! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My site looks weird when browsing from my iphone 4.
  I’m trying to find a template or plugin that might be able to resolve this problem.
  If you have any suggestions, please share. Many thanks!

  Svar
 3. 우리카지노계열

  Hey there, You’ve done a great job. I will definitely digg
  it and personally recommend to my friends.
  I am confident they will be benefited from this website.

  Svar
 4. 코인카지노

  Thanks on your marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you might be a great
  author. I will ensure that I bookmark your blog and definitely
  will come back later in life. I want to encourage you to ultimately continue your great job,
  have a nice holiday weekend!

  Svar
 5. 카지노 사이트

  Fine way of telling, and pleasant article to
  get information concerning my presentation subject matter, which
  i am going to deliver in institution of higher education.

  Svar
 6. 007카지노

  Thanks for sharing your thoughts about 복수자 카지노.

  Regards

  Svar
 7. 바카라 사이트

  My partner and I absolutely love your blog and find nearly all of
  your post’s to be exactly what I’m looking for. Would you
  offer guest writers to write content to suit your needs?
  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a number of the
  subjects you write with regards to here. Again, awesome blog!

  Svar
 8. 우리카지노

  Wow, awesome weblog layout! How long have you ever been running
  a blog for? you made blogging glance easy. The entire glance of your website is
  great, let alone the content!

  Svar
 9. https://luckyclub.co.kr/smcasino/

  I go to see each day a few web pages and websites to read articles or reviews,
  except this web site gives quality based
  content.

  Svar
 10. 우리카지노

  Hey! Would you mind if I share your blog with
  my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Many thanks

  Svar
 11. 우리카지노

  Definitely believe that which you said. Your favorite
  reason appeared to be on the web the simplest thing to be
  aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly don’t know
  about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect ,
  people can take a signal. Will probably be back to get more.
  Thanks

  Svar
 12. 카지노사이트

  What a material of un-ambiguity and preserveness of valuable knowledge concerning unpredicted feelings.

  Svar
 13. https://luckyclub.co.kr/smcasino/

  Greate article. Keep writing such kind of info on your site.

  Im really impressed by your blog.
  Hey there, You’ve performed an excellent job. I’ll certainly digg it and
  personally recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.

  Svar
 14. 우리 카지노

  I always emailed this website post page to all my contacts, because if like to read it then my contacts will too.

  Svar
 15. podsmall.com

  Hello my friend! I want to say that this post is amazing, nice written and include almost all important infos.
  I would like to see extra posts like this .

  Svar
 16. bola88

  Thanks for good article, so helpfull and recommended template for build new website

  Svar
 17. lotus poker88

  IDN Poker is the one of the best online poker app for mobile seluler in Asia.

  Svar
 18. slot online

  XISBET, which is a trusted online slot gambling site in Indonesia with the most complete list of game choices.

  Svar
 19. 카지노사이트

  Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am encountering difficulties with your RSS.

  I don’t understand why I can’t join it. Is there anybody else getting similar RSS problems?

  Anybody who knows the answer can you kindly respond?
  Thanx!!

  Svar
 20. duniawin

  This is amazing site. I hope can build site like this

  Svar
 21. 카지노 사이트

  Hi there! Do you know if they make any plugins to
  assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Many thanks!

  Svar
 22. giai thuong keno

  No matter if some one searches for his essential thing, thus he/she desires
  to be available that in detail, therefore that thing is
  maintained over here.

  Svar
 23. 예스 카지노

  Valuable information. Fortunate me I discovered your website by accident,
  and I’m shocked why this coincidence did not took place earlier!
  I bookmarked it.

  Svar
 24. 우리 카지노

  Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

  Svar
 25. 복수자 카지노

  Hi there, I enjoy reading all of your post. I like to write a little comment to support you.

  Svar
 26. 바카라사이트

  Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts
  and I will be waiting for your further post
  thank you once again.

  Svar
 27. 우리카지노

  Asking questions are in fact pleasant thing if you are not
  understanding anything entirely, however this post provides good understanding yet.

  Svar
 28. 카지노 사이트

  Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks, However I
  am having issues with your RSS. I don’t know why I cannot subscribe to it.
  Is there anybody getting the same RSS problems?
  Anyone that knows the answer can you kindly respond?
  Thanks!!

  Svar
 29. 복수자 카지노

  Wonderful, what a web site it is! This blog gives useful information to
  us, keep it up.

  Svar
 30. 우리카지노

  If you desire to take a good deal from this
  article then you have to apply such strategies to your won weblog.

  Svar
 31. 007카지노

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your web site provided us with valuable info to work on. You have done a formidable job and
  our whole community will be thankful to you.

  Svar
 32. https://luckyclub.co.kr/smcasino/

  I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly.

  I am quite sure I’ll learn lots of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

  Svar
 33. asmr our

  At this moment I am going away to do my breakfast, later than having my breakfast coming
  again to read further news.

  Svar
 34. 우리 카지노

  Just want to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply excellent
  and i could assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your feed to
  keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please
  keep up the rewarding work.

  Svar
 35. casino online

  Hello, i read your blog occasionally and
  i own a similar one and i was just curious if you get
  a lot of spam remarks? If so how do you protect against
  it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

  Svar
 36. asmr but

  Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to
  assert that I get actually enjoyed account your blog posts.

  Anyway I will be subscribing to your augment and even I
  achievement you access consistently fast.

  Svar
 37. 우리카지노

  I think the admin of this web site is truly working hard for his
  web site, because here every data is quality based stuff.

  Svar
 38. 바카라 사이트

  What’s up, all the time i used to check webpage posts here
  in the early hours in the daylight, as i enjoy to learn more
  and more.

  Svar
 39. SM카지노

  If some one needs expert view concerning blogging then i suggest
  him/her to pay a visit this website, Keep up the good job.

  Svar
 40. are asmr

  Thanks very interesting blog!

  Svar
 41. chơi mậu binh

  Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts!
  Keep up the outstanding work!

  Svar
 42. when asmr

  I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts on this
  sort of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this
  site. Reading this information So i’m happy to show that I’ve a very just right
  uncanny feeling I discovered just what I needed.
  I such a lot for sure will make sure to do not fail to remember
  this web site and give it a look regularly.

  Svar
 43. tài xỉu online

  I’d like to find out more? I’d want to find out
  some additional information.

  Svar
 44. SM 카지노

  What’s up friends, how is everything, and what you desire to say about this post, in my view its in fact amazing in support of me.

  Svar
 45. 카지노 사이트

  I visited many blogs however the audio feature for audio songs
  present at this website is really superb.

  Svar
 46. asmr off

  What a data of un-ambiguity and preserveness of precious
  knowledge concerning unpredicted emotions.

  Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *