Bryllupsfotograf

I modsætning til så mange andre bryllupsleverandører i jeres bryllupsplanlægning er en bryllupsfotografs arbejde ikke noget i kan høre, smage eller lugte. Der skal i bruge jeres mavefornemmelse og bruge god tid på internettet og finde ud af hvilken af fotograferne i gerne vil have skal forevige jeres bryllupsminder. Det kræver omhyggelig research og selektivitet fra jeres side så i vælger den rette bryllupsfotograf med de rette faglige færdigheder, en spændende fotokunstnerisk stil og en anbefalet profil.

Bryllupsfotograf

Valg af billedestil

Før du begynder at lede efter jeres fotograf, bør i først beslutte, hvilken type billedestil i som brudepar foretrækker. Det vil hjælpe jer en del med at afgøre, hvilken slags bryllupsfotograf, i ønsker der skal skyde jeres bryllup. Find inspiration på nettet. Der er masser af bryllupsfotografer i Danmark. Hvem skal i vælge?!

Brug god tid og tjek gerne så mange forskellige fotografer og billeder i har tiden til. Der er idag masser af bloggere, der skriver om alt mellem himmel og jord. Måske kan i også finde jeres bryllupsfotograf på Instagram eller Facebook. Mulighederne er mange og i kan kun vælge en. Nogle brudepar er mest til den romantiske og klassiske billedestil. Mens andre hellere vil fotograferes ved en bryllupsfotograf, der tilbyder den mere fotodokumentariske eller fotojournalistiske stil, hvor billederne er mere skæve og kantet i sit udtryk end ved de klassiske bryllupsbilleder.

Husk, at du ikke nødvendigvis behøver at vælge en bryllupsfotograf, der laver en bestemt stil. Flere og flere bryllupsfotografer, er begyndt at mikse stilarterne og du kan derfor booke en af disse fotografer, der mestrer begge elementer af bryllupsfotografiet. Ofte får i en god blanding af sort-hvid og farvebilleder og fotografen har sikkert også nogle bestemte fotofiltre, der lægges ovenpå den originale raw-fil i Lightroom eller et andet billedbehandlingsprogram.

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Vores bedste råd er uden tvivl at i begrænser jer til max 3 fotografer inden i tager kontakt til disse for at forespørge på ledighed på jeres dato og bryllupsfotograf priser etc. Det er der jo flere grunde til. Har i gjort jeres research ordentligt og set en masse billeder på nettet, så ved i også hvad i gerne vil have. Det næste skridt handler om at finde frem til om fotografen er ledig og ikke mindst: Hvem ER bryllupsfotografen og hvad kan denne tilbyde af priser, pakker, antal billeder etc.

Når i har udvalgt max 3 fotografer i gerne vil gå videre med vil vi klart anbefale at i sætter jer ned og overvejer nogle spørgsmål i gerne vil have uddybet ved fotografen. I har aldrig prøvet dette før, men en erfaren bryllupsfotograf, har prøvet dette mange gange.

Læs artiklen: 50 spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Nøjes ikke med enkelte billeder – se altid hele bryllupsfotoserier

Når i skal booke jeres bryllupsfotograf, er det vigtigt i ikke Nøjes med at se enkelte billeder. For at få et ordentligt indblik i hvad resultatet af jeres potentielle bryllupsfotografs arbejde ender med at blive, bør i se 1 eller gerne flere HELE bryllupsfotoserier fra fotografen. Alle kan lave en hjemmeside idag og lægge nogle enkelte billeder på siden, der faktisk ser ret lækre ud. Men hvis resten af billederne så ikke lever op til samme standard, så vil i som brudepar efter brylluppet, sidde tilbage med en meget stærk : ÆV! Fornemmelse!

Mangler du inspiration til valg af brudekjole?

Nøjes ikke med enkelte billeder - se altid hele bryllupsfotoserier

Læs om fotografen på nettet og tjek efter anbefalinger

Hvis i ikke igennem jeres netværk har fået anbefalet en bryllupsfotograf i har hørt godt om, så står i akkurat samme sted, som så mange andre brudepar, der snart skal giftes: At i skal ud og vælge en bryllupsfotograf til jeres billeder fra dagen, uden den fornødne erfaring til at vælge den rette. Derfor kan det være en god idé at læse lidt anbefalinger af forskellige fotografer på nettet. Der er sider såsom Trustpilot, Facebook, Google Maps hvor andre har givet feedback på fotografernes arbejde. Det kan være en god guideline for jer, som brudepar så i vælger den rette fotograf til opgaven.

Bruger du Instagram?

Bryllupspakker og priser

Bryllupspakker og priser

Hvad koster en bryllupsfotograf? Hvilke bryllupspakker tilbyder denne og hvad koster det. Det er nogle af de spørgsmål i gerne skulle have besvaret i jeres bryllupsfotograf interview. Det er jo ikke uvæsentligt om i modtager alle billederne billedbehandlet og i fuld opløsning, eller kun i en web-opløsning og i så derefter selv skal betale en formue for at få udleveret filerne. Nogle bryllupsfotografer vil slet ikke udlevere deres digitale filer, da de jo så altid kan tjene ekstra på gen-bestilling af billeder gennem årene. Brug noget tid på først at finde frem til hvilke fotografer i gerne vil benytte og tjek så de priser den enkelte fotograf arbejder med. De fleste brudepar har desværre ikke ubegrænsede midler til afholdelse af brylluppet.

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Det er også en essentiel del af jeres research i bryllupsplanlægningsfasen at i finder ud af, hvilke rettigheder i har til jeres billeder ved den enkelte fotograf. Normalt kører de fleste bryllupsfotografer med den model at i, som brudepar køber brugsretten til billederne. Fotografen ejer lovgivningsmæssigt rettighederne til alle billeder denne har fotograferet, medmindre andet (helst på skrift) er aftalt. Nogle brudepar har det bedst med at frikøbe rettighederne til bryllupsbillederne. Det betyder selvfølgelig en merpris oveni den pris i allerede ser beskrevet i de forskellige bryllupspakker hos fotograferne. Hvad prisen for de originale billedfiler koster, afhænger af fotografen. Nogle vil slet ikke sælge deres digitale filer.

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Det er vores erfaring at det uden diskussion er en god idé at i forbereder en plan for jeres bryllupsdag og giver denne plan til fotografen. Det gør at i sikrer jer fotografen ved hvilke billeder, der betyder noget for jer. Hvilke dele af bryllupsdagen fotografen kan forvente, der skal fotograferes. Sørg også for fotografen får alle data på lokationer, kirke, toastmaster etc. Skulle der opstå uventede problemer på selve bryllupsdagen, så har bryllupsfotografen mulighed for at korrigere eller komme i kontakt med nogen. I selv har jo ikke en telefon på jer på den store dag. Men derfor kan i jo godt bede en god ven eller et familiemedlem være kontaktperson, så det altid er muligt at komme i kontakt med nogen ved brylluppet.

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Når i er nået frem til selve bryllupsdagen er der intet andet at gøre end at nyde dagen og stole på jeres bryllupsplanlægning holder vand. Vi oplever faktisk at selvom en bryllupsplanlægning er nok så detaljeres udført, så vil der altid opstå mindre forskydninger og små ændringer. Det værste i så kan gøre er at lade disse irritationer påvirke dagen. Det er en stor dag og den slags kommer sjældent igen. Så slap af og hyg jer og overlad så resten til de kompetente mennesker i har hyret ind til at levere det de nu er hyret til at levere. Godt bryllup derude!

Herunder har vi lavet en liste over dygtige danske bryllupsfotografer vi kan anbefale:

Da flere og flere af vores læsere har opfordret os til at lave en såkalt bryllupsfotograf liste over de fotografer vi med vores erfaring kan vurdere leverer et godt resultatet fra bryllupper, så har vi endelig fået os taget sammen til at skrive lidt om nogle af de bryllupsfotografer i Danmark vi mener leverer et solidt håndværk når det kommer til bryllupsbilleder ihvertfald. Klik ind på listen herunder. Mener i at der mangler nogle fotografer på listen, er i mere end velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.

bryllupsfotograf Aarhus

bryllupsfotograf Aarhus

Skal i giftes i smilets by Aarhus, så bør i tage et klik over på bryllupsfotograf Forevigt hjemmeside. Vi har kun hørt godt om firmaet og bår man klikker rundt på deres hjemmeside oser den af både erfaring, kreativitet og ikke mindst professionalisme. Forevigt.dk har eksisteret i mindst 10 år i et mega presset marked af fotografer, der konstant indbyder hinanden og hvor der ikke mindst næsten hver dag dukker nye spillere op på området. Bryllupsfotograf forevigt.dk holder til i Aarhus, men kører over hele Danmark.

bryllupsfotograf i Vejle

Bryllupsfotograf i Vejle og Trekantsområdet

Også i Vejle er de godt med når det kommer til kompetente fotografer. Og som så mange andre fotografer i branchen tilbyder denne fotograf også bryllupsfotografering. Klikker man ind på Vejle fotografernes hjemmeside, finder i bestemt en dygtig en af slagsen. Der er super stor variation i billederne på siden og man kan se at fotografen kæler for mange forskellige slags bryllupsdetaljer. Her får i ikke kun flotte bryllupsportrætter af jer selv, men også en masse skønne detaljer af alle de andre essentielle dele af jeres bryllup.

bryllup-fotograf

Bryllupsfotografer i KBH og på Sjælland

Der er selvfølgelig også i Danmarks hovedstad fotografer, der kan finde ud af at portrættere et brudepar. Der er faktisk en del dygtige folk I København. Leder i efter en fotograf der laver anerledes, moderne og bryllupsbilleder med kant, så er der dog ikke helt så mange, der falder i den kategori. En af dem vi har fundet har mere end 10 års erfaring i branchen og har skudt over 300 bryllupper igennem tiden. Se billeder fra bryllupper i KBH her.

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Er i et af de heldige brudepar, der til dagligt slår jeres folder i smukke Silkeborg eller omegn? Så har i muligheden for at booke efter vores ydmyge opfattelse nogle af Danmarks bedste bryllupsfotografer. Begge fotografer i firmaet har høstet stor international anerkendelse for deres nytænkning og kreativitet når det kommer til bryllupsfotografering. Begge fotografer har en baggrund, som professionelle reklamefotografer, men har udover det valgt også at knokle med bryllupsfotografiet. Se deres spændende bryllupsfoto her.

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse at Familiefotografen også laver bryllupsbilleder. Med stor erfaring fra fotografering af større gruppper af mennesker, familier, børn, gravide, babyer og portrætter, må man sige at en familiefotograf, sagtens kan levere flotte og kreative bryllupsbilleder. Det handler vist kun at evnen til at udnytte lokationerne fotograferne placeres i og så omsætte disse til smukke og flotte billeder af brudeparret. Se familiefotografens bryllupsbilleder her.

Hvem synes i er dygtige bryllupsfotografer?

Skriv gerne en kommentar til spørgsmålet herunder! Vi hører selvfølgelig også gerne fra jer i en mail.

1.588 Kommentarer

 1. https://deccasino.com/

  I wanted to thank you for this great read!!

  I absolutely enjoyed every little bit of it. I have got you book-marked to look
  at new stuff you post…

  Svar
 2. asmr of

  Hello colleagues, how is the whole thing, and what
  you would like to say concerning this post, in my
  view its in fact amazing designed for me.

  Svar
 3. campañas de escaparatismo

  I was looking through some of your articles on this website and I conceive this web site is very informative ! Keep putting up.

  Svar
 4. Payday loans

  Now I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast
  coming yet again to read further news.

  Svar
 5. 카지노사이트

  Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog
  platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

  Svar
 6. 더킹카지노

  Hello, I desire to subscribe for this web site to take hottest
  updates, thus where can i do it please assist.

  Svar
 7. https://deccasino.com/

  each time i used to read smaller articles or reviews which also clear
  their motive, and that is also happening with this post which I am reading now.

  Svar
 8. https://deccasino.com/

  I really like what you guys are usually up too. This kind
  of clever work and exposure! Keep up the terrific works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.

  Svar
 9. Element Vape

  Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks, However
  I am experiencing issues with your RSS. I don’t understand the reason why I
  am unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical RSS problems?
  Anybody who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!

  Svar
 10. 메리트카지노쿠폰

  Greetings I am so grateful I found your blog page, I really found you
  by accident, while I was researching on Digg for something else, Regardless I am here now and would just like
  to say kudos for a marvelous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to read it all at the moment but I have
  book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please
  do keep up the awesome job.

  Svar
 11. 메리트카지노쿠폰

  You could certainly see your expertise in the article you
  write. The arena hopes for even more passionate writers like you
  who aren’t afraid to mention how they believe. All the time
  go after your heart.

  Svar
 12. 우리카지노

  I have been surfing online more than three hours today,
  yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all web
  owners and bloggers made good content as you did,
  the net will be much more useful than ever before.

  Svar
 13. https://deccasino.com/

  My family members all the time say that I am killing my time here at net, except I know I am getting know-how everyday
  by reading thes fastidious content.

  Svar
 14. 더킹카지노

  Hi, just wanted to mention, I liked this article. It was inspiring.
  Keep on posting!

  Svar
 15. https://septcasino.com/

  Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much,
  However I am having troubles with your RSS. I don’t understand the reason why I am unable to subscribe to it.

  Is there anybody else getting similar RSS problems? Anybody who knows the answer will you kindly respond?
  Thanks!!

  Svar
 16. 쿠폰 및 주소정보

  hey there and thank you for your information – I’ve definitely picked up anything new from right here.
  I did however expertise several technical issues
  using this website, as I experienced to reload the website many times
  previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish
  loading instances times will often affect your placement
  in google and can damage your high-quality score if
  advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail
  and could look out for much more of your respective interesting content.
  Make sure you update this again soon.

  Svar
 17. 주소 및 쿠폰정보

  Good day! I could have sworn I’ve been to this
  blog before but after going through many of the posts I realized it’s new to me.
  Anyways, I’m certainly happy I came across it and I’ll be book-marking it and checking back regularly!

  Svar
 18. 솔 카지노

  My developer is trying to persuade me to move to .net
  from PHP. I have always disliked the idea because of
  the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for
  about a year and am worried about switching to another platform.
  I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import
  all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

  Svar
 19. improve website speed

  I believe you have mentioned some very interesting points, thankyou for the post.

  Svar
 20. how to create a blog

  Outstanding post, you have pointed out some great points, I also think this s a very great website.

  Svar
 21. 메리트 카지노

  If you wish for to obtain a good deal from this article then you have to apply these techniques to your
  won website.

  Svar
 22. podsmall.com

  I’m not sure why but this blog is loading
  very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a
  issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  Svar
 23. 코인 카지노

  I have been browsing on-line greater than three hours lately,
  yet I by no means discovered any interesting article like yours.
  It’s beautiful price enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content as you did,
  the internet will likely be much more helpful than ever before.

  Svar
 24. 카지노사이트

  Hey there! I understand this is sort of off-topic but I had to ask.

  Does building a well-established blog such as yours require a
  large amount of work? I’m completely new to writing a blog however I do write in my diary everyday.
  I’d like to start a blog so I can share my own experience and feelings online.
  Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring blog owners.
  Appreciate it!

  Svar
 25. 마카오 갤럭시 카지노 회원카드

  Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to
  browse your website on my iphone during lunch break.

  I enjoy the information you present here and can’t wait to take a look when I
  get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, wonderful blog!

  Svar
 26. 솔레어 카지노

  Hello there, You have done a fantastic job. I will certainly
  digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they will
  be benefited from this site.

  Svar
 27. 솔레어 카지노

  I think that is one of the so much vital information for me.
  And i am happy studying your article. However want to remark on few common things,
  The web site taste is wonderful, the articles is in reality excellent : D.
  Excellent task, cheers

  Svar
 28. gamefly my

  Hi to every one, since I am truly keen of reading this blog’s post to
  be updated daily. It consists of fastidious material.

  Svar
 29. gamefly was

  You can definitely see your expertise in the work you write.
  The sector hopes for more passionate writers like
  you who are not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

  Svar
 30. but asmr

  Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.

  I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any recommendations for newbie blog writers?

  I’d definitely appreciate it.

  Svar
 31. on asmr

  I am really impressed with your writing skills as well as
  with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize
  it yourself? Either way keep up the nice quality
  writing, it’s rare to see a nice blog like this one today.

  Svar
 32. viagra 50 1mg

  I’ve been surfing on-line more than three hours these days, but I never found any
  fascinating article like yours. It is lovely worth enough for
  me. In my opinion, if all web owners and bloggers made just right content material as you did, the web can be a lot more useful than ever before. http://www.deinformedvoters.org/viagra-generic

  Svar
 33. 퍼스트 카지노

  This post is truly a fastidious one it assists new the web people, who are wishing in favor of blogging.

  Svar
 34. 카지노사이트

  Hurrah! Finally I got a blog from where I know how to really obtain useful information regarding my
  study and knowledge.

  Svar
 35. Element Vape Discount Code

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement
  account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

  Svar
 36. tinyurl.com

  Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it
  😉 I will come back once again since I book marked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help
  others.

  Svar
 37. bit.ly

  Write more, thats all I have to say. Literally,
  it seems as though you relied on the video to make your point.
  You clearly know what youre talking about,
  why waste your intelligence on just posting videos to your blog
  when you could be giving us something enlightening to read?

  Svar
 38. an asmr

  Hello, Neat post. There is an issue along with your site
  in internet explorer, might check this?
  IE nonetheless is the marketplace chief and a huge element of folks will leave out your magnificent writing
  due to this problem.

  Svar
 39. astra theme

  Good post and right to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to hire some professional writers? Thanks in advance 🙂

  Svar
 40. page speed optimization

  The heart of your writing while appearing agreeable originally, did not really settle perfectly with me after some time. Someplace throughout the paragraphs you actually were able to make me a believer but only for a short while. I nevertheless have got a problem with your leaps in logic and one would do nicely to fill in those gaps. In the event that you can accomplish that, I could certainly be fascinated.

  Svar
 41. alquiler de vehiculos en ibague

  After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

  Svar
 42. or asmr

  What’s up, I would like to subscribe for this
  web site to take hottest updates, therefore where can i do it
  please assist.

  Svar
 43. alquiler carro neiva

  I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i’m happy to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this web site and give it a look regularly.

  Svar
 44. in asmr

  Very nice article, totally what I was looking for.

  Svar
 45. a asmr

  Howdy! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.

  Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I
  can figure things out pretty quick. I’m thinking about making
  my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions?
  Thanks

  Svar
 46. junk car removal sydney

  There are some fascinating time limits on this article but I don’t know if I see all of them middle to heart. There’s some validity but I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as effectively

  Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *