Iflg. DR Nyhederne sidste sommer, falder 65% af alle brudepar i søvn før de når at springe på hinanden på bryllupsnatten. Læ;s her en stribe hotte tips og tricks til at holde ild i flammen på bryllupsnatten!

Bryllupsnattens + og – :

+ Bare lad det ske. Lad være med at sætte kæmpe forventninger, måske bliver du skuffet.

+ Tænk på hvad din partner virkelig godt kan lide

+ Slap af / fald ned sammen inden der sker mere

+ Husk beskyttelse ( hvis I ikke ønsker børn med det samme )

– Føl dig ikke forpligtet til sex, hvis du ikke har lyst. Vent til du er mere oplagt og har mere energi.

– Glem ikke at det også skal være sjovt – det er tilladt at grine

– Lad være med at drikke til du segner

– Lad være med at tro, at denne ene aften er mere enestående og ovenud fantastisk end andre – du risikerer at blive skuffet.

Det kan godt være at I skal have “hvidt” kirkebryllup som symbolisere uskyld og renhed, men størstedelen af Danmarks befolkning har haft sex før de indgår ægteskab, så vi gætter, at du ikke er jomfru.

Hvis det er vigtigt for jer med “knock-your-socks-off-sex”, så bør I måske overveje at forlade festen mens I stadig har energien efter en lang og spændende dag.

Se nogle super smukke bryllupsfotos ved uddannet fotograf her.

Det sjove er dog, at det gør I ikke bryllupsnatten mindre “skræmmende”

Det sjove er dog, at det gør I ikke bryllupsnatten mindre “skræmmende”. Problemet med sex på bryllupsnatten er desværre ofte, at det er fyldt med forventninger. Historisk set, var bryllupsnatten den første gang hvor brudeparret havde sex – og den tanke sidder stadig i nogle af os. Der er samtidig et kæmpe pres for at gøre brudenatten perfekt til den yderste grænse, men som oftest er det urealistisk efter en lang dag og sikkert lidt for mange glas.

At komme i den rette stemning, kan starte før I overhovedet nærmer jer soveværelset.

Reglerne for rigtig god sex, er de samme som når i tager på ferie – SLAP AF !

Hvis I tager direkte afsted på bryllupsrejse, så koordinere jeres afrejse, så I ikke ankommer med jetlag. På den måde er I “klar” når i ankommer.

At være intime, er kun muligt hvis I begge er afslappet. Lad være med at springe på hinanden så snart I kommer ind af døren.Slap af og tag fx et bad sammen inden det sexede lingerie findes frem. Fyld badekarret / spabadet (hvis I er så heldige) tænd en masse stearinlys og sæt rundt omkring. Det skaber en dejlig afslappende (rolig) og hyggelig atmosfære. Sæt også gerne nogle blide toner på anlægget.

For nogle par, er det også “første gang” I andre omgivelser end hjemme. Sørg for at gøre det hyggeligt. Den letteste måde at gøre et rum sensuelt og hjemligt på, er ved dufte. Ifølge idiansk tradition, er din duftoplevelse og lugtesans forbundet med vitalitet, så invester I nogle kvalitets duftlys, badesalte, massageolier osv. Køb fx dufte som rav (et kendt elskovsmiddel) eller pelargonie (forfriskende /oplivende). Instinktivt apellerer din duft din mand og omvendt, så tag jeres egne puder med – så det også dufter lidt af jer.

Tag kontrollen

Det vigtigste ingrediens for en nat fuld af utæmmet passion, er kommunikation og tryghed.

Selvom du normalt ikke har noget imod at klæde dig af, med lyset tændt og foran din kæreste, så kan det måske alligevel godt være lidt skræmmende lige pludslig, når det hele forventes at skulle være så perfekt.

Giv hinanden en god gang massage. Det er en god indgangsvinkel til at få nerverne i ro.

Massage gør det mere intimt og giver jer samtidig muligheden for at tale sammen om dagens oplevelser… og mon ikke der er mange ?. Andre måder at få den seksuelle selvtillid i top, kommer fra helt andre områder. Muligheden er, at deltage på workshops og lære omkring fx tantra, forførelsens kunst og striptease.

At lære at strippe

At lære at strippe, får dig til at føle mere sexet og sikker uanset form og størrelse. Det er sjovt – det giver dig mulighed for at fastholde din mads opmærksomhed – det er en ophidsende, dramatisk måde, at tage dit tøj af på og det viser din mand hvor meget du vil have ham. Stripteasens kunst drejer sig udelukkende om at afsløre og skjule din krop. Det er meget mere sexet at overlade noget til fantasien, end at se kroppen helt nøgen. Det kan være ret hypnotisk.

Det er magtgivende på en sjov måde. Og så snart du ved hvordan du skal posere med attitude, vil du ikke føle dig spor fjoget eller dum ved at rende halvnøgen rundt.

Lingerie er også en fantastisk måde til at øge dit selvværd. Lingerie gør din krop mere sensuel og erotisk. Smukt og sexet lingerie er vigtigt på bryllupsnatten. Der er massevis af kollektioner som viser dine bedste sider frem.

Der er dog en mere irriterende og knap så romantisk side, som drejer sig om smag og duft.

Hav et par frisk mint pastiller klar til at give frisk ånde hvis I har spist hvidløg eller lign. smagskraftig mad i bryllupsmenuen

Et langt og afslappende bad

Et langt og afslappende bad, er et must, når det gælder en hed nat. Efterfølgende finder du din ynglingsparfume frem og dupper på huden (bag øret, håndledet, knæhasen). En lækker aftershave til manden, er heller ikke af vejen.

Forkæl jer selv inden en god gang sex, det vil virkelig få jer i humøret.

Lige meget hvor længe I har været sammen, så kan I stadig forføre hinanden – Men hvordan får du ham overbevist om, at du er en forførerisk kvinde, når han plejer at se dig i dine slidte mormor sloggitrusser ? Og lige så hende, når hun plejer at se dig i de mere end uromantiske blå kanvasbukser ?Tænk på alle de ting han/hun rigtig godt kan lide – hvad fantaserer han/hun om ?

En god forfører tager fokus fra sig selv og får den anden til at føle sig rigtig godt tilpas.

Det er en vidunderlig følelse at blive lyttet til og fokuseret på. Og når han/hun først er helt omtåget af al den opmærksomhed ved du, at du nok skal få respons og din partner vil være mere end fornøjet til at give tilbage.

Overrask hinanden

At være en god elsker handler om, at gøre det dejligt, overraske sin partner og skabe en fascinerende spænding. God sex har brug for en smule overraskelser, så det giver dig mulighed for at komme med nye erotiske idéer og måske tale lidt frækt. Der er stor forskel på sexet tale og pornografisk tale. At tale til din partner når I har sex, kan være både sødt og erotisk. Beskriv hvad der sker, hvad du føler, hvad der er godt.

Dit toneleje spiller også ind i denne sammenhæng. Lave toner kan også have en effekt på din krop og få dig til at føle dig sexet og afslappet.

Jo dybere din stemme er, jo mere erotisk lyder den – men lad nu være med at imitere en brombasse!

En simpel måde at få hinandens opmærksomhed på er, at få øjenkontakt og bruge ansigtsudtryk. Se hinanden dybt i øjnene. Bøj evt dit hoved, så du ser op gennem dine øjenvipper. Det får dine øjne i fokus og det kan være utroligt forførende.

Man kan næsten ikke tænke på sexlegetøj, uden at tænke på Charlotte fra “Sex And The City” med hendes stadig mere udbredte kanin vibrator. Den nye bølge af sexlegetøj er mere sofistikeret og “skjult” – så den er ikke så pinlig at blive opdaget med, hvis din kuffert skulle risikere, at blive undersøgt i lufthavnen.

En “kildefjer” ligner mere en barberkost, men kan virkelig vække jeres sanserne. I kan også bruge et tørklæde som blindfold og mærk hvordan berøring af huden pludselig bliver meget mere intens.

Skal i bruge en bryllupsfotograf til jeres bryllup?

Er du lækkersulten ? Prøv en bodypaint med chokolade

Er du lækkersulten ? Prøv en bodypaint med chokolade. Smid hæmningerne og lad “lillemors tanker” som sengetøjsvask blive hjemme for en gangs skyld. Små søde smagsoplevelser som fx honning, figner, vindruer forstærker også smagsløgene og det enormt sensuelt at made hinanden.

Slip jeres fantasier løs. Husk hvad din partner har fortalt dig gennem tiden – hvad han/hun bedst kan lide, tænder på, fantasere om osv… Brug det dog !!!

Strøg rosenblade på sengen, massér hinanden hvis det er dét i tænder på …. Du kan være sikker på, at du får respons fra din partner.

Det er alt hvad I skal bruge, for at få en uforglemmelig nat sammen.

Er I for trætte, så lad være med at blive knust af det. Det er IKKE jordens undergang !. I har haft en lang dag med Så mange oplevelser. Det tager en del energi og tid at konsumere det hele. Hellere vente til dagen efter, end at gøre det fordi man føler pligt. Det er der ingen af jer der vil have oprigtig glæde ud af alligevel.

Er i til det lidt finere mad, så læs om Fine Food her.

indhold