Er I til stilfuld, afdæmpet klavermusik under bryllupsmiddagen fremført af en professionel pianist?

Så er Bryllupspianisten måske noget for jer!

Bryllupspianisten – er uddannet klassisk pianist fra musikkonservatoriet i Århus og har specialiseret sit i at spille klaver under bryllupsmiddage. Han spiller et varieret program lige fra populære klassiske temaer over lettere jazz, swing og ældre danske filmmelodier af Kaj Normann Andersen til Beatles og moderne musicalnumre. Alt sammen i afdæmpet og passende styrke, så gæsterne kan tale uforstyrret med hinanden under middagen. Efter ønske kan repertoiret skræddersys efter brudeparrets særlige ønsker og behov.

Læs mere om festlige indslag her.

En kunde skrev:

“…Jeg blev af brudeparrret tildelt det store ansvar og den svære opgave at sørge for musikken til deres bryllup. En af årsagerne hertil er med sikkerhed at jeg selv er musiker og dermed har en fordel frem for andre ved en sådan opgave. Jeg lagde vægt på tre ting….kvalitet (faglig kunnen), pålidelighed og naturligvis pris. Man må sige at pianisten til fulde har indfriet alle tre ting. Vi var flere semi-professionelle musikere til stede den aften og alle var enige om, at man på ingen måde kunne anfægte pianistens evner som pianist. Men det er jo det åbenlyse…

Læs mere om rollen som toastmaster ved bryllup.

Hvad jeg mener bør nævnes er, at pianisten fra det øjeblik han blev adspurgt….

Hvad jeg mener bør nævnes er, at pianisten fra det øjeblik han blev adspurgt om jobbet til dagen har ageret meget struktureret, troværdigt, professionelt og ikke mindst respektfuldt…Han udviser en stor respekt for brudeparret (og i dette tilfælde også undertegnede som ansvarlig for musikken) ved at have ordnede forhold omkring kontrakten, komme i god tid, være forberedt, stilfuldt klædt til festen, ved at “føle efter” om musikken passer til gæsternes smag under selve festen og meget andet. I korte træk kan man vel sige, at pianisten er det helt rette usynlige element til en sådan begivenhed, der på ingen måde tiltrækker sig anden opmærksomhed end den positive, hvilket han bestemt gør sig fortjent til. Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger videre…”

Se bryllupsfotos ved en af Danmarks mest kreative bryllupsfotografer.

indhold