Professionel fotograf siden 2002

Bryllupsvideo + Bryllupsportrætter – Jeres bryllupsfotograf spiller en meget afgørende rolle for oplevelserne på jeres bryllupsdag. Læs her en huskeliste over de vigtige punkter, før I vælger bryllupsfotograf! Hej jeg hedder Lone og har været professionel fotograf siden 2002. Nu synes jeg efterhånden godt at billederne må bevæge sig lidt! Derfor har I lige nu muligheden for at være blandt de første jeg leverer film til. Og fordi jeg endnu ikke har så meget at vise frem, skal I derfor få jeres smukke film til en særligt god pris!

Hvis I ønsker at slå to fluer med et smæk tager jeg også gerne bryllupsportrætter

Hvis I ønsker at slå to fluer med et smæk tager jeg også gerne bryllupsportrætter af jer til en lille merpris. Det betyder at I kun skal have én fotograf ud, til både bryllupsvideo og fotografering, altså til en meget lavere samlet pris!

Hvilket fotoudstyr bruger man til et bryllup?

En fantastisk pakke

En fantastisk pakke: Klassiske, stilfulde bryllupsportrætter, plus en romantisk video / film. Kan det blive bedre? Ja! Filmen leveres i forskellige formater klar til brug på f.eks. fjernsynet, computeren, Facebook, YouTube… Alle som ser den bliver grønne af misundelse. Men sommetider er misundelse en god ting;-)

En bryllupsvideo er et værdigt alternativ til bryllupsbilleder. En bryllupsvideo har den fordel at den dækker brylluppets stemning og begivenheder bedre end fotos.

Bryllupsvideoer har også den fordel at videooptagelse er mere diskret end fotografering. Der knipses ikke løs. Der bruges heller ikke blitz.

Men den kan også være et supplement. Personligt synes jeg det kan være en god idé at lave en bryllupsvideo som viser dækker brylluppet fra kirken til brudevalsen, og så kombinere med fotografiske bryllupsportrætter taget efter kirken. På den måde får man det bedste fra begge verdener.

Som bryllupsfotograf kan jeg tilbyde jer en samlet pakke hvor i får både bryllupsportrætter plus en smuk og unik bryllupsvideo. I skal derfor kun have én person, mig, så tager jeg mig af begge dele!

Den færdige bryllupsvideo kan I dele på nettet, på f.eks. Facebook eller YouTube.

indhold