Så er der Cupcakes

Den nye trend indenfor bryllupskager er cupcakes. I England og Amerika har man længe foretrukket cupcakes. I Danmark er de de nok bedst kendt som muffins, selvom cupcakes og muffins er to forskellige slags kager. Vi giver dig inspiration til en anderledes og overraskende bryllupskage, bygget op af de lækreste cupcakes.

Cupcakes – personlig og moderne bryllupskage

Vil du være med på den nyeste bryllupstrend, så skal din bryllupskage bestå af farvestrålende og eventyrlige cupcakes. De er lette, lækre, søde og charmerende, men de fås også som syrlige, stilrene og klassiske – uanset hvordan designet af dine cupcakes skal være – så er det trendy, nyt og overraskende!

Et hav af muligheder

Med cupcakes er nærmest ingen grænser for hvor mange forskellige bryllupskager, du kan få til dit bryllup! Vælg forskellige bunde, mazarin, citrus, jordbær, chokolade er blot nogle af mulighederne. Kombiner med forskellige toppings og dekoration og wupti, så har du den mest eventyrlige bryllupskage – Og både børn og voksne vil elske det! Man kan selvfølgelig også vælge helt ens cupcakes, som er et fantastisk syn i sig selv. Her kan man vælge at bestille stilrene cupcakes, rokoko cupcakes eller noget helt andet – eller hvad med at få designet alle jeres cupcakes, så de matcher farverne i brudebuketten.

Hvad er forskellen

En bryllupskage minder mest om en ekstravagant lagkage, lidt i retning af en flødeskumskage. En cupcake er den perfekte blanding mellem en muffin og en lagkage, samtidig er den sød og super innovativ! Cupcakes tager således det bedste fra muffins og det bedste fra lagkagen, nemlig cremen (mousen)! En cupcake har en topping af mouse og dekoration af marcipan, bær eller sukkerdekoration.

Formen og designet er originalt

Byg dine cupcakes op som en traditionel bryllupskage ved at sætte dem på stativ – som så meget andet handler det ikke blot om detaljer, men i lige så høj grad om at præsentere de lækre kager på den rigtige måde. Uanset hvor mange eller hvor få bryllupsgæster man inviterer til sit bryllup, så vil en bryllupskage bygget op af cupcakes tages sig særlig godt ud. I forold til den originale bryllupskage, så fylder cupcakes mere pr. person, end den traditionelle bryllupskage.

Vælger du cupcakes til dit bryllup

Uanset om du vælger en traditionel bryllupskage eller en ny, trendy bryllupskage af cupcakes, så hører vi gerne fra dig.

indhold