DE 4 ÅRSTIDER – HVAD ÅRSTID SKAL DIT BRYLLUP VÆRE?

De 4 årstider i Danmark – Hvad type er du? Brylluper på de forskellige årstider kan variere meget og have hvert deres temaer, men de har samtidigt hver sin romantiske vinkel

  • Forårs bryllup
  • Sommer bryllup
  • Efterårs bryllup
  • Vinter bryllup

FORÅRSBRYLLUPPER

Skal man giftes om foråret, er alting lige sprunget ud, alle farver blandes med vinterens golle look. De giver milde og klare dage, hvor det dog stadig kan være koldt. Så overvejer du forårsbryllup, bør du nok også overveje festlokalet. Teltfesten egner sig nok bedst til sommerbryllup.

Læs nogle sjove, søde og alvorlige bryllup quotes

SOMMERBRYLLUPPER

Lyse nætter og masser af varme, oplagt til romantiske teltfester. Bryllup udenfor, bryllup ved vandet etc. Sommer i Danmark kan være romantiske og super smukke kulisser at blive gift i. Ofte er sommeren dog en varm fornøjelse at sidde indendøre i. Sommeren byder på hård sol og flot blå himmel.

EFTERÅRSBRYLLUPPER

Efteråret er utroligt smukt, nærmest poetisk og malerisk med sine smukke rødbrunefarver og det flotte klare vejr. Efteråret er blevet mere og mere populært vielsesårstid. Efteråret trækker jo også sensommeren med sig, da sommeren ofte er lidt forsinket i Danmark. Bryllup om efteråret er danmarks anden mest populære årstid.

Mere om danske bryllupper her.

VINTERBRYLLUPPER

Vinterbryllupper kan være kolde og selvfølgelig ikke til det store bryllup show udendørs, men akkurat som med juletiden, er vinterens flotte snedækkede landskaber og flotte klare forstvejrsdage absolut et godt bud. Desuden er det oftest sådan at bryllupsleverandører ikke har så travlt i vintermånederne, og der er derfor mulighed for at forhandle sig frem til lidt billigere priser ved diverse leverandører.

indhold