Dit brudesjal eller slag kan være det ultimative accessory

Du overvejer måske at købe et sjal eller et slag, afhængig af hvornår du skal giftes. Du tænker måske at et sommerbryllup ikke kræver et sjal eller et slag, og at et vinterbryllup kræver noget der er varmere. Slag og sjal findes i alle typer materialer, tykkelser og farver. En hver brud kan have et sjal eller at slag på, på alle tider af året.

Men før du bliver bekymret over den ekstra udgift det er for dit budget at købe et sjal eller et slag, så overvej de muligheder der er som kun koster ganske lidt eller slet ikke noget!

Læs mere om bryllup accessories her

Overvej et smukt sjal eller slag

For det første, så skal du ikke lade årstiden for dit bryllup forhindre dig i at overveje et smukt sjal eller slag som tilbehør til dit bryllupstøj. Et let slag vil beskytte dine skuldre for solen ved et sommerbryllup. Et lidt tykkere slag eller sjal kan være perfekt til foråret eller efteråret.

Hvis du holder et vinterbryllup, så kan et uld eller fløjlssjal eller slag få dit bryllupstøj til at se mere originalt ud og det holder dig varmt uden du behøver at have en stor jakke på. Men før du tager ud og køber et sjal eller et slag, så kan du spare en masse penge hvis du er villig til at være lidt kreativ!

Hvis du kan sy

Hvis du kan sy så kan du finde det perfekte mønster og materiale og selv sy dit eget slag eller sjal. Du kan spare masser af penge hvis du kigger efter gode tilbud og udsalg hos din lokale hobbyforretning og stofforretning.

Du hører måske ikke til dem der syer, men tøv ikke med at spørge nogen du kender som syr, om de vil hjælpe dig med et sjal eller et slag.

Du kan måske spørge om vedkommende vil give dig sjalet eller slaget som bryllupsgave, hvis det er en person du har inviteret til dit bryllup. Så skal du ikke betale en krone for det.

Ikke alle kan sy

Ikke alle kan sy eller kender nogen der kan, og disse mennesker kan så benytte sig af nogle af de bedste hemmeligheder for bryllupstilbehør der findes. Genbrugsbutikker og antikvitetsforretninger har ofte masser af sjaler og slag. Du kan også finde andre klassiske ting som du kan bruge til at gøre dit bryllupsoutfit helt originalt.

Udeluk ikke at spørge venner og familie om du kan låne et slag eller en sjal

Udeluk ikke at spørge venner og familie om du kan låne et slag eller en sjal af dem til at bruge på din bryllupsdag. Blot fordi du ikke har set dem bruge et, betyder det ikke de ikke har et du kan låne den dag. At låne et sjal eller slag, er også en smart måde at klare ”noget lånt” på!

Hvis du gerne vil købe et sjal eller et slag til dit bryllup, men ikke har råd til et, så er den billigste måde selv at lave et eller få nogen til at hjælpe dig med at lave et. Glem heller ikke at holde øje med gode tilbud i discountbutikkerne og genbrugsbutikkerne.

Læs mere om polterabend her.

indhold