brudekjole

1. Start din søgen efter den perfekte brudekjole mindst seks til ni måneder før brylluppet. Special ordrer kan tage fra alt imellem fire til seks måneder. Og læg dertil gerne lidt plus tid til ændringer.

2. Find gerne fotografier af kjoler du godt kan lide enten fra brude blade, reklamer og butikskampagner som du kan have med når du skal vise butiksindehaveren din brudekjoles stil.

3. Vælg en stil passende for ceremonien. Til et formelt bryllup, hører sig ofte gulvlange brudekjoler i elfenben, hvid, creme eller champagne, med tilhørende handsker hvilket er et elegant valg. Semi formelle brudekjoler kan også være pasteller, en floorbrushing (ballerina) længde, med et kort slør eller slet ingen slør. På et mindre formelt eller helt uformelt bryllup, kan bruden vælge en lang eller kort kjole, eller endda en spadseredragt. Et kort slør kan være meget elegant parret med en klassisk pillbox hat.

4. Smigrer din figur med en brudekjole, der passer dig. Tag en pålidelig, ærlig søster eller ven med ud og prøv brudekjoler, som har din bedste interesse og er ærlig i sin feedback. Prøv en af hver grundformer – prinsesse, over bal kjolen, kappe og imperium talje – se hvilke der passer dig bedst. Kontroller, at du kan gå, dreje, sidde og bøje komfortabelt, samt løfte armene og give dine kære et knus, uden at kjolen virker som en fangedragt eller spændetrøje. Komfort og tillid er afgørende på denne dag.

5. Klik rundt på nettet efter brude butikker og stormagasiner for en bred vifte af brudekjole stilarter. Prøv på et par designer kjoler først, så du genkende kvalitet, så vælg en kjole baseret på dit budget.

6. Angiv et budget for dit bryllup og din kjole. Find ud af om din drømmekjole ligger i dit budget. Og om du er villig til at ofre mere.

7. Nyd dagen, kom veludhvilet. Det duer ikke du kun har sovet 3 timer og så skal i og af 30 brudekjoler og samtidigt modtage kritik fra en ærlig men direkte veninde.

8. Søg på google under brudekjoler, og gå eller på opdagelse. Du vil hurtigt opdage visse brudekjole designs oftest tiltaler dig mere end andre.

God fornøjelse

www.bryllupsmagi.dk – Danmarks seriøse bryllupsforumALT OM BRYLLUP