Festlokaler til jeres bryllup

Bryllupsdagen er for de fleste mennesker en af de vigtigste dage i livet. Derfor skal rammerne om bryllupsfesten være perfekte, og det gælder om at finde det helt rette område og det rette festlokale

Der er rigtig meget, I skal nå at tage stilling til inden den store dag, men det vigtigste er at få skabt de bedste rammer om festen. Derfor bør I sætte jer ned i god tid og finde ud af, hvad der er det vigtigste for jer ved de lokaler, I skal være i til jeres bryllup. Skal det være tæt på vandet, skal det have en central beliggenhed, og hvor mange mennesker skal lokalerne kunne rumme, er noget af det, I kan overveje.

Festlokaler ved vandet i København

Ønsker I en central beliggenhed med en flot udsigt, kan I booke de perfekte festlokaler på Admiral Hotel til jeres bryllup. Admiral Hotel er beliggende midt i det historiske København med en formidabel udsigt over Københavns Havn, der gør stedet oplagt til en romantisk bryllupsfest.

Hotellet byder på flere forskellige festlokaler – både i forskellige størrelser og forskelligt indrettet. I kan blandt andet vælge deres New Yorker Lounge med plads til 48 middagsgæster, der skaber hyggelige og charmerende rammer om jeres fest. Skal festen være lidt større, har de tre forskellige festlokaler med plads til 70 middagsgæster, som kan nyde udsigten til Operaen, Skuespillerhuset og havnen. Ønsker I en hyggelig maritim stemning, kan I også leje et festlokale, hvor I er omgivet af det pulserende liv på havnen. Her er der rigtig gode muligheder for at finde det rette festlokale til jeres bryllupsfest, uanset hvad I lægger vægt på.

Hos Admiral Hotel er det ikke kun festlokalerne, I har til rådighed. Her får I hele pakken til jeres bryllupsfest. Maden er en vigtig del af dagen, og det vil I opleve på en helt særlig måde hos Admiral Hotel. Personalet har mange års erfaring med at betjene gæster til alle slags fester, og køkkenet står klar til at forkæle jeres smagsløg og sanser med en udsøgt bryllupsmenu.

Når I fejrer jeres bryllup på Admiral Hotel, har I også mulighed for at gøre noget ekstra særligt ud af festen ved at tage en sejltur gennem Københavns kanaler. Hotellet sørger for alt det praktiske ved sejlturen, så I kan nyde en velkomstdrink på vandet, inden middagen går i gang.

Kombinér jeres bryllupsfest med et romantisk ophold

Fuldend jeres bryllup ved at tage en romantisk overnatning efter festen. Det gør noget ekstra særligt ved dagen, at I kan tage en overnatning med, i stedet for blot at tage hjem til jeres egen seng. Også her kan Admiral Hotel stå til jeres rådighed med et hyggeligt og romantisk værelse.

Ønsker I at gøre noget endnu mere særligt ud af brylluppet og forkæle jeres gæster, har I ligeledes mulighed for at arrangere overnatning for dem. På den måde kan I også komme til at nyde næste morgen med jeres gæster, hvor hotellet sørger for lækker morgenmad, og I kan mindes den gode fest fra dagen før.

Sørg for at undersøge mulighederne for at leje festlokaler i god tid. Især i sommermånederne er mange lokaler booket, og det ville være ærgerligt, hvis I ikke kan få det festlokale, I ønsker, fordi I er for sent ude. Det er også en god idé at tage ud at se lokalerne og mærke stemningen, så I er sikre på at finde det helt rette lokale til jeres bryllupsfest. I den forbindelse har I også mulighed for at finde ud af flere detaljer om, hvordan stedet kan hjælpe jer med at skabe den bedste dag for jer og jeres gæster.

indhold