Server frugtvin til brylluppet

Et bryllup er måske den største fest I som par kommer til at afholde og alt skal være i orden. Mange vælger denne dag at gå all in på vinen og det kan man jo godt forstå, for hvem gider servere kedelig vin netop denne dag.

Champagne eller mousserende vine

Champagne eller mousserende vine med masser af bobler er den perfekte start på et godt bryllup, men vidste du at du nu kan få dansk frugtvin i verdensklasse, som sagtens kan hamle op med nogle af de bedste mousserende vine. Mousserende vine er vine med bobler, som er produceret på samme måde som man producerer champagne og de danske producenter af frugtvine har de seneste år eksperimenteret med at producere mousserende vine og resultatet er helt igennem fantastisk.

De bedste vine

De bedste vine er lavet af stikkelsbær, kirsebær og hindbær og vil være den perfekte start på et bryllup. Boblerne er store og vinen er frugtig og frisk. Mousserende vin er nærmest synonym med med fest, så hvorfor ikke servere skøn mousserende frugtvin for dine gæster. Hop med på trenden og giv dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

indhold