Jeg bliver ikke kun gift med min kæreste/ forlovede men også min allerbedste ven.

Gift med min bedste ven. Min kæreste ( nu forlovede) Jan og jeg mødtes gennem facebook i august 2011. Han havde skrevet til mig at han gerne ville lære mig bedre at kende. Og det begyndte vi så på.

Han havde fra starten sagt at han lige var kommet ud af et forhold,  så det var ikke lige en kæreste han var på udkig efter. Vi skrev sammen i ca 3 uger,  havde også snakket i tlf sammen en enkelt gang. Og jeg synes jo han virkede meget sød. Men lagde ikke en hel masse i det,  da han jo ikke var på udkig efter en kæreste.

Så forslog han en dag,  om ikke vi skulle mødes til Ambu fest i Hobro fredag den 1. september. Der kom Alphabeat og Aqua og spillede,  så kunne vi jo lige mødes og drikke en kop øl. Den var jeg med på. Så det blev sådan. Og jeg var slet ikke i tvivl da jeg så ham. Han var jo bare for dejlig! Men var alligevel en anelse tilbageholdende da han jo havde meldt ud: Ingen kæreste.

bryllup med 25 gæster

Men det gik så ikke helt som han havde planlagt,  han kom og besøgte mig om lørdagen,  og han tog aldrig hjem igen. Han friede til mig den 20. oktober 2012, hvor vi var på weekendophold på fyn. Lige pludselig faldt han på knæ og der var ikke et øje tørt.

Nu knap to år efter sidder vi her og planlægger bryllup den 14. juni,  faktisk på min fødselsdag. Det bliver den bedste fødselsdag nogensinde. Vi har valgt at holde et lille intimt bryllup med 25 gæster. Vores familie og aller nærmeste venner.

Bramslev Bakker bryllupsfest

Vi skal giftes i Hobro kirke,  hvor Jan er konfirmeret. Og festen skal holdes i Bramslev Bakker. Det smukkeste sted hvor der er udsigt over Mariagerfjord.

tema ved vores bryllup

Ved ikke om vi som sådan her et tema ved vores bryllup,  men det kommer til at ose af kærlighed. Vi har begge to dejlige piger fra tidligere forhold. Sjovt nok hedder de begge Frederikke. Og der er kun halv andet år mellem dem.

På de knap to år vi har været sammen,  har vi været rigtigt meget igennem. Vi vil begge rigtig have et barn mere,  men har på bare et halvt år været igennem 2 spontane aborter. Noget som har været rigtigt hårdt for os begge. Og som jeg kun tror at man kan komme igennem sammen hvis man virkeligt elsker hinanden.

Der har været sygdom og depressioner at kæmpe med,  men vi er kommet ud på den anden side. , Og nu skal vi giftes!  

Det er så fantastisk,  og betyder så ufattelig meget at vi siger JA til hinanden for resten af livet.

Jeg bliver ikke kun gift med min kæreste/ forlovede men også min allerbedste ven. Ham som jeg vil tilbringe resten af mit liv sammen med.

Mange kærlige hilsener fra

Tanja og Jan

indhold