Gode ideer til dit bryllup og bryllupsplanlægning

Et bryllup handler om god planlægning og ikke nødvendigvis et stort budget. Der er mange måder at overraske både gæster og dig selv, ved at gøre brug af nogle gode ideer, som du kan finde i denne artikel, som du kan læse om andre steder på nettet, eller som du selvfølgelig kom alle ved dig selv!

Dette er ikke en stor DIY opskrift for mange store kreationer, men du får en række gode ideer til bryllup fra os, der har kørt i bryllupsbranchen i over 10 år, og har set både gode og dårlige ideer gennem årene.

1. Farve tema

Vælg et farvetema, men du behøver ikke holde dig til det. Vil du gerne lavendel, kan du fint at blande meget med både sølv, sort, hvid, elfenbenhvit eller give små detaljer i andre farver, som f.ex. turkis, grøn eller orange. En farve tema er netop det. Et tema. Det er ikke nødvendigvis tilfældet at du skal have alt i samme farve.

I søgefeltet ovenfor, kan du prøve at skrive f.ex. “Lavendel”, “Lilla”, “Rød”, “Hvid”, “Sort” eller en anden farve, for at finde de fleste af de produkter, vi har i lige den farve. Du kan også skrive “Sølv” eller “Guld” og finde mange interessante produkter.

2. Lys og fyrfadslys

Levende lys må ikke undervurderes! De skaber en fantastisk atmosfære, og hvis du ikke er vant til at bruge stearinlys i hjemmet, så er det noget, der hurtigt bliver glemt. Brug lys, masser af lys, og især levende lys giver en effekt, at de pærer kan misunde. I forhold til ovenstående punkt, så vil du finde mange forskellige farver på både te-lys, og på den kronelys i Til Brylluppet.

Og i form af budget, bare lys nogle af de mest overkommelige du kan investere i, for at skabe en særlig varm, behagelig og hyggelig atmosfære for dig og gæsterne. Købe nogle glasskrukker, eller ind med forældrene, hvis de har nogle landskab, lys, te lys, og tilføj op – og se for dig selv, hvad stemningen noget så enkelt kan oprette:

Det kan være en god ide at tilføje lidt ekstra i te-lys brænde i lang tid, hvis du bruger rigtig mange. Så du behøver ikke at erstatte alle hver gang. Der er te lys, der brænder i ca 1 time (typisk Ikea og Nille) og fyrfadslys med en brændetid af mange timer. Det er værd at summen af 100 kroner ekstra for at have lys, der varer næsten hele natten.

3. Lysholdere

Smukke lysholdere er prikken over det berømte i. Det ser halv-bagt ud til at have humør stearinlys placeret på en hvid tallerken. Blok lys og glassholdere til te-lys er smukke på spejlet, mens a-og et fyrfadslys bør have en separat lysholder.

4. Farverige udsmykning giver et feststemt forstand

Selv om brylluppet er ikke en typisk “fest”, men det er en fest, og indrettet med stærke farver giver et feststemt humør, og det er en glæde i sig selv.

Se f.ex. pom poms, eller bare lysholdere med mange forskellige farver her, der vil give spillestedet deres både en behagelig og stemningsfylt touch.

5. Elegant indtryk

Et godt lokale med en flot indretning, er meget hurtigt ødelagt af 70 stole i forskellige farver og former. Investér derfor i stolen. Det koster måske lidt ekstra, men det er virkelig værd.

Efter brylluppet part, der sidder sammen med dig igen med minder – for det meste i form af billeder – og der er ikke noget værre end at irritere ham, hver gang du ser på billederne – over den stol “vi skulle have haft”.

Ved Brylluppet kan vi tilbyde mange forskellige typer af polstring, og du er sikker på at finde nogle, der vil passe til stolene, som du vil bruge. Hvis du vælger ikke at bruge loops, som vil i alle tilfælde stol dækker alene være afgørende, at spillestedet vil der ser både elegante og stilfulde! Du vil aldrig fortryde.

Også, stolebetræk, der sælges i kølvandet, og dermed ikke behøver at koste at være så stor alligevel.

Og når vi er inde i det – det hvide duge, eller duge i farve-tema er et must. Det er ikke for at tilføje en pink bordløper over en brun lange bord. Den brune bord er måske godt, men det bør klees med en hvid dug, og derefter tilføje en bordløper på toppen af det.

6. Få gæsterne til at føle sig virkelig velkommen

Selvfølgelig, de får noget godt at spise, og måske ligefrem vin til maden. Men det bedste en bryllupsgjest vide om, er et par, der har forsøgt at vise, at de sætter pris på alle og enhver, som deler hverdag med dem.

Prøv derfor at tilføje op den dag, så der er ikke overladt til sig selv. F. ex. når du er sammen med fotografen, mellem vigselssted og bryllupsfest – du bør have en “ansvarlig” mingler en smule, og taler med den anden. Måske ønsker velkommen til værneting, henviser til velkomstdrinkene, forklarer, hvor bruden og gommen ankommer til festen, og måske oprette snacks, eller frisk frugt.

gæsterne

Har også meget velkommen til at klare nogle plader med noget godt i, så gæsterne kan nyde sig selv, før maden sættes på bordet. Her vil du finde en særlig “candy til bryllup kategori”, der indeholder alt, hvad du har brug for at “please” gæsterne fra start til slut.

Når i skal sætte dig til bordet, der er dækket bord til hver kuvert – så er det genialt at give hver gæst en lille gave i form af f.ex. kuvertesker som nogle af disse.

Kasserne kan indeholde alt fra nogle søde og gode dråber, der kan forbruges til kaffe, før desserten – en personlig lille hilsen på en note til hver gæst til at takke for, at “du er deltager i vores dag”, eller noget andet.

Sådan kuvertesker hjælper i to formål – en tak til hver enkelt gæst, og på samme tid, bordet smukt med en lignende dekoration til hver kuvert på tværs af bordet. Kasser med bånd slår aldrig fejl!

 

 

 

Der er mange andre måder at få ideer til bryllup

Der er mange andre måder at få ideer til bryllup, og der er millioner af billeder til inspiration. Pinterest er genial til dette formål, og du ikke er bekendt med Pinterest, kan du begynde at rulle gennem At Brylluppet ‘ s egne “Boards” her. Hertil kommer, at google billeder og typiske “DIY”-sider, dejligt at se på.

Hvis du har spørgsmål til andre brude par, der planlægger et bryllup, så tilmeld dig gratis på Bryllupsvenner.nu, og spørger i bryllupsforumet der. Når du modtager svar!

Temaet

Temaet er stor, og måske svært til tider, – men den lille tips ovenfor, skal du sætte foran mange andre, når man taler om god ídeer til bryllupper, hvad der virker, og hvad virker ikke. Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp til at sammensætte produkter, der passer sammen, så skal vi nok hjælpe dig så godt vi kan.

Læs også:

indhold