Et af projekterne i forbindelse med planlægningen af jeres bryllupsfest

Et af projekterne i forbindelse med planlægningen af jeres bryllupsfest er at finde ud af, hvordan I skal pynte op, så I kan skabe den helt rette romantiske stemning. Læs med her og få inspiration til jeres bryllupsfest

I er sikkert allerede helt klar over, at en bryllupsfest kræver en hel del planlægning. Men planlægningen er også vigtig, for det er en stor dag, hvor jeres kærlighed til hinanden skal fejres. Derfor bør I også huske at bruge god tid på at skabe de bedste rammer om jeres bryllupsfest i form af lokaler, pynt, dekorationer, borddækning og lignende.

Sæt den rette stemning med pynten

Det er ikke kun maden, selskabet og underholdningen, der har stor betydning for, hvordan jeres bryllupsfest bliver. Også pynten er vigtig, da den er med til at sætte den stemning, I ønsker til festen, og desuden er den med til at gøre oplevelsen for både jer og jeres gæster endnu bedre.

Til bryllupsfesten har de fleste derfor brug for bryllupsfigurer til kagen, bordkort, stearinlys, servietter, duge, bordløbere, balloner og pynteting til bordet. Men for at I kan gøre endnu mere ud af rammerne om festen og sætte jeres personlige præg på pynten, er der et væld af muligheder, der kan gøre festen lidt sjovere og mere personlig. I kan blandt andet købe en flot gæstebog, hvor gæsterne kan skrive søde og sjove beskeder til jer, en rød løber til at byde gæsterne velkommen i den bedste Hollywood-stil eller pinde med skæg og kyssemund, som I kan lægge på bordene, så gæsterne kan bruge dem til fotosjov i løbet af festen. Uanset hvilken stil I vælger at gå efter, finder I alt, hvad I skal bruge af pynt til bryllupsfesten hos Dreamshop2u.dk.

Udvælg det flotteste og vigtigste pynt til bordet

I løbet af jeres bryllupsfest bliver der helt sikkert fyldt godt op på bordene med mad, drikkevarer, kameraer, sangskjulere og lignende. Derfor er det en fordel at begrænse sig lidt, når det kommer til at pynte bordet. Udvalget er stort, og det er sikkert svært at vælge for de fleste, men prøv alligevel at holde jer til en enkel stil med det, I synes, er sjovest.

Udover de traditionelle pynteting som dug, servietter, blomster og lys kan I eksempelvis pynte bordet med fine pyntesten eller små hjerter. I kan også stille sæbebobler og stjernekastere på bordene, som kan skabe en hyggelig stemning og nogle fine billeder, når gæsterne bruger dem i løbet af festen. Pynten og borddækningen er noget af det første gæsterne lægger mærke til, så sørg for at være omhyggelige, når I vælger bordpynt til jeres festborde.

Giv lokalet farve og liv

De fleste lokaler, man kan leje til bryllupsfester, er ofte meget enkle med helt almindelige hvide vægge. Derfor er det ikke kun pynt til bordene, I får brug for. Det er ofte lidt farve og liv, der mangler i festlokalerne, og det kan I blandt andet tilføje ved at hænge balloner op eller sjove guirlander, hvor der står ”Just Married”, ”Love”, ”Mr. & Mrs.” og lignende. Det giver et sjovt twist, og med ballonerne har I mulighed for at tilføje så mange farver, som I har lyst til.

For at give rummet lidt mere liv er det oplagt at pynte op med nogle loftbannere. Dem kan I købe i mange forskellige farver og størrelser. Det helt klassiske valg til bryllupsfesten er naturligvis hvid, men har I valgt et bestemt tema, hvor en anden farve er i fokus, kan I også vælge at købe loftbannerne i den farve.

Mulighederne er uendelige, så sørg derfor også for, at I har god tid til at vælge den rette pynt til jeres fest, når I er i gang med planlægningen. På den måde sikrer I, at I får valgt det helt rette tema og har god tid til at få købt alle de pynteting, I får brug for til festen.

indhold