Smykker er en naturlig del af ethvert bryllup

Smykker er en naturlig del af ethvert bryllup og købes typisk hos en guldsmed. Det mest købte smykke er vielsesringe eller forlovelsesringe, men nogle gange også ure, øreringe og armbånd med halskæder. Guldsmede har ofte også online butikker hvor du kan købe billige guld-, sølvsmykker til både bruden og gommen.

Læs artiklen: Hvad koster vielsesringe her

Guldsmeden har nogle gange kendte mærker som Georg Jensen, Pilgrim, Arena, Aagaard, Lynggaard, Dyrberg Kern og Flora Danica, men nogle har også ‘lav selv’ smykkefremstilling hvor du laver dit eget design af håndlavede smykker. Husk at sætte dig ind i hvilken type ædelsten, du vil have i dine smykker – diamant, perler.

Guldsmed ligger midt på Strøget i Århus

Guldsmed ligger midt på Strøget i Århus overfor Salling samt på Vestergade i Silkeborg. Vi har eget værksted i forbindelse med forretningerne, hvor vores dygtige guldsmede udfører reparationer, designs og unikaarbejde.Vi fører et meget stort og alsidigt sortiment af smykker i forretningen og kan tilbyde smykker, som dækker enhver smag, stil og pris. Inden for vielses- og forlovelsesringe har vi et stort udvalg i både sølv, titan, guld og platin.

Har man specielle ønsker, kan man i samarbejde med guldsmedene udforme helt personlige og unikke vielsesringe.Forretningen har været i familien Boyes eje igennem 3 generationer og beskæftiger højt kvalificeret.

Læs artiklen om holdbare vielsesringe

Lykken smedes i Guldsmedegårdens værksted.

Lykken smedes i Guldsmedegårdens værksted. Under kyndig vejledning fremstiller man selv ringene helt fra bunden. Hun laver ringen til ham, og han laver ringen til hende. Denne måde at fremstille ringene på er helt unik. Prisen er højst den samme som for en standard ring fra et hvilket som helst firma.

I daglig tale hedder vi Guldsmed Norup

I daglig tale hedder vi Guldsmed Norup, men vi bruger også navnet Viborg Guld-og Sølvsmedie. Forretningen er nemlig en af de få forretninger i landet der har et aktivt guldsmedeværksted i direkte forbindelse med forretningen.Med værkstedets viden og dygtighed kan vi løse langt de fleste opgaver inden for design og fremstilling af nye smykker samt reparationer og omforandringer af ældre ting.

Det er vigtigt at vælge de rigtige vielsesringe

Brudesmykker en online butik

Brudesmykker en online butik med salg af brudesmykker, slør, tasker, hårpynt, tiaraer og diademer i perler og krystaller.Til brude der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, men stadig leder efter gode priser. Gratis fragt i Danmark og dag-til-dag levering!

Danmarks største smykkebutik

Danmarks største smykkebutik på nettet med over 8.500 forskellige smykker og et stort udvalg i forlovelses-/vielsesringe og morgengaver. Alle vores smykker købes direkte hos producenten og i forhold til vejl. butikspris sparer du altid 30% – 35% på forlovelses-/vielsesringe.

Vi deler vores håndværk

Med glæde smeder vi ringe – for to som elsker hinanden! Vi deler vores håndværk og interesse for guldet, diamanterne og de ædle stene! Kom og prøv en helt ny følelse af smykker, lavet med engagement og kærlighed! Glædeligt forår til alle!

Læs artiklen : Valg af vielsesringe til brylluppet

At skabe tidsløse smykker

Vores filosofi er:At skabe tidsløse smykker til den kræsne kunde.Det indgående kendskab til materialevalg er essentielt i C6 diamonds kollektionen. Kvalitet og perfektionisme spiller en væsentlig rolle for C6 diamonds kollektionen, derfor produceres alle smykker for C6 diamonds på egne værksteder i Danmark.

Følg også med på vores søster side bryllupsunivers

indhold