Hvilken årstid, bør man vælge til bryllup?

Bryllup, der bliver afholdt i marts, april og maj

Bryllup, der bliver afholdt i marts, april og maj har den fordel, at de er de første i dette års kalender, for de fleste gæster. Er de gæster, der vil være i flere bryllupper i samme år, er din mest sandsynligt være den første ting, de deltager i, og dermed dine gæster vil være ekstra forventningsfulde, nyde begivenheden ekstra masse, og sikkert huske dette bryllup bedste af alle.

På samme tid, da de temmelig sikkert vil bruge jeres bryllup til at sammenligne de andre, de deltager i, i løbet af året. Hvilket betyder, at dit bryllup ceremoni og fest ligegyldigt, vil være det mest perfekte og mest behageligt.

sne på din bryllupsdag

Lidt afhængigt af hvor du bor, marts er en smule uforudsigelig måned i form af vejr og vind, og kan pludselig komme til at friske alt det sne på din bryllupsdag. April og maj er en smule uforudsigelig, men under alle omstændigheder, meget mindre med tanken om sne.

April og maj er uden sidestykke den mest romantiske måneder, hvor vi, der bor her oppe i Norge, der igen tør bevæge sig udenfor, og endelig lade vinterkåpen hænge igen derhjemme. Så for at planlægge bryllup til foråret giver masser af fordele, og det vil automatisk give bryllup i en frisk og romantisk stemning.

Juni Bryllup

Juni er den måned, som de fleste par ønsker bryllupsdag i Norge. Det må næsten være sagt med et “selvfølgelig”. Traditionen med junibryllup begyndte for mange århundreder siden, med de gamle romere. Juni måned hed Juno. Juno var gudinde for kvinder, fødsel og ægteskab, og gav et løfte om at beskytte dem, der holdt bryllup og blev gift den findes i sin måned.

bryllupsfoto

Juni er også den første måned, hvor man kan sige, at vejret er mere eller mindre stabil, og i det mindste lidt mere forudsigelig end de foregående fem måneder af året. Det herlige forår er på vej til at blive den længe ventede sommer med blå himmel og varm luft, og for dem, der tror, at holde et bryllup udendørs juni er langt den mest populære måned.

En anden ting, der gør, at juni er så populær

En anden ting, der gør, at juni er så populær, er den atmosfære vi folk komme til at have en frodig gressmatter, nyutsprungne blomster og en dejlig duft af ferie og fritid omkring os. Skolerne lukke denne måned, så der frigøres tid til gæsterne, så de har mulighed for at rejse, og vil desuden nygifte være glade for at tilføje din bryllupsrejse til sommerferien, så de stadig vare et par dage hjemme sammen, inden hverdagen igen begynder.

Vær tideligt ude med bookingen af bryllupslokaler og bryllupsfotograf

Men for at holde bryllup i juni giver også nogle udfordringer. Bryllupslokaler, bryllupsband, blomsterbutikker og cateringfirmaer at nævne et par stykker, der har den største efterspørgsel på denne måned. Ikke desto mindre er det værd at være junibrud, uanset om det er i denne måned at du har altid drømt om at gifte sig i, for junibryllup er ofte en stor succes i forhold til vejret, natur og stemning i almindelighed. Bare være tidligt, planlægge i god tid for at være sikker på at bestille lokaler, cateringfirmaer og fotografer tidligt nok, hvis det er juni måned, du har valgt til dit bryllup.

Bryllup om sommeren

Sommerbryllup – Bryllup om sommerenFor par, der ønsker et sommerbryllup, men ikke helt hang i den måned, juni, juli er et godt valg! Det er midt om sommeren, nætterne er lange og udendørs bryllup, er i lille risiko for dårligt vejr.

Familiemedlemmer, der bor langt væk, har nok bedre mulighed for at rejse yderligere til at deltage i brylluppet, med tid væk fra arbejde og børnene at have på pause.

Det samme gælder til august, men huske på, at juli og august er så populære feriemåneder, at hvis du ikke sende en invitation i god tid før brylluppet dagen, så der er en risiko for, at mange allerede har lavet planer, der er vanskelige at ændre.

brudens kjole

Efteråret

Der er flere gode grunde til at vælge både slutningen af august og september som bryllupsmåneden. Vejret er mildere, og de fleste har faldet lidt ned efter en travl sommer rejser og ferier.

Høstbryllup – Bryllup om høstenNesten over hele Storbritannien, begynder naturen at ændre, og de træer, der giver en fantastisk levende indtryk, som gør sensommeren og efteråret måske den hyggeligste tid på året. På samme tid i efteråret og dens farver muligheder i massevis til at dekorere og gøre det stemningsfulde i bryllupslokalet. I disse to måneder er det virkelig tilladt at indsætte lidt ekstra farve på tingene, og naturen byder på masser af, som du kan bruge, og det er helt gratis!

Med en farverig naturbilde, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære, er faldet i sig selv næsten have et billede af forelskelse. Og at nævne, at selv en lille fordel at være gift i efteråret; har du Planlægge bryllupsrejse lige efter brylluppet, så er nok den destination, der er af denne meget mindre befolkede, og det sted, du bør gå til en langt bedre tid til bare to af dem, end det ville have haft i den travle sommer ferie.

Vinter Bryllup

Der er færre, der bliver gift i oktober og november end i sommermånederne, som giver mulighed for en langt bredere udvalg af ledige bryllupslokaler. Det samme gælder også for det band, der kan spille, blomsterhandlere og cateringfirmaer. Alle disse har også det til fælles, at de vil have mere tid til at tage sig af dig, og planlægge festen sammen med dig, så du er sikker på at det er den måde, du ønsker.

Vinteren byder også på masser af gode muligheder for en stemningsfylt, hyggeligt og romantisk bryllup. Hvad er mere romantisk end at sige deres “Ja” i kirken oplyst af stearinlys, mens det holder sig væk ned ad en stille store snøkrystallflak?

Mange hoteller og restauranter er pænt indrettet for sæsonen

Mange hoteller og restauranter er pænt indrettet for sæsonen, så det kan godt være, du kan spare på julepynt og dekorationer og har stadig en stor pyntet bryllupslokale. Indstil dato for bryllupsdagen tæt på jul, har du også en god fordel af, at familien ofte samles til fester, som gør, at flere gæster, der kommer fra andre dele af verden kan få en bedre mulighed for at deltage i deres bryllup.

I henhold til irsk folklore, er den sidste dag i året, hvor den mest heldige dag for at blive gift på. Bør vi i stedet tro på den skotske lære det 1. Januar gælder for en heldig bryllup.

At blive gift

At blive gift i månederne januar og februar har de samme fordele som i oktober og november, med ringe efterspørgsel efter bryllupslokale, cateringfirmaer osv. der kan også betyde meget mere overkommelige priser. Disse måned er også perfekt måneder til bryllupsrejsen. Udenfor turist sæsonen for de fleste steder over hele verden, med mindre folk overalt. Og, selvfølgelig, vil vintersteder, at de schweiziske alper har fantastiske muligheder for at få et par, der er på udkig efter romantiske dage sammen som en helhed nygifte.

Hvis du planlægger et vinterbryllup, så husk på, at den mest romantiske dag af alle, hele året er præget af den 14. februar – Valentines Dag!

Læs også:

indhold