Bryllupsplanlægningen er undervejs og det er blevet tid til at lave en gæsteliste

Hvordan laver man en gæsteliste til en bryllupsfest? Bryllupsplanlægningen er undervejs og det er blevet tid til at lave en gæsteliste. Gæstelisten er en opgave mange brude og gomme frygter at skulle gå i gang med, fordi der næsten altid forekommer uenighed og skuffelse over hvem der kan, og ikke kan, inviteres med til brylluppet.

Sitet her, kan hjælpe jer på vej når I planlægger enhver del af jeres bryllup eller ser hvad andre har syntes hjalp dem. Her kan I læse om hvad andre synes om de redskaber de brugte, da de planlagde deres bryllup, og I kan tilføje jeres egne erfaringer også.

Da I startede med at tænke over jeres bryllup tænkte I uden tvivl lidt på jeres gæsteliste

Da I startede med at tænke over jeres bryllup tænkte I uden tvivl lidt på jeres gæsteliste. I har sikkert arbejdet med jeres budget og planlagt hvor I skal giftes, så I bør have en nogenlunde ide om hvor mange personer I kan invitere når I laver en egentlig gæsteliste. Den bedste måde at begynde arbejdet med jeres liste er at prioritere hvad I vil have ved jeres bryllup.

Mangler i en dygtig bryllupsfotograf i Aarhus ?

De vigtigste personer på jeres gæsteliste

De vigtigste personer på jeres gæsteliste er sikkert nogle der er så vigtige, at brylluppet ville føles som om der manglede noget hvis de ikke kom. Dette betyder oftest personerne i jeres bryllupsfølge som brudepiger, forlover, brudesvende og andre der skal deltage i selve vielsesceremonien.

De næste I skal overveje når I laver jeres gæsteliste er nære familiemedlemmer som forældre, søskende, bedsteforældre og andre familiemedlemmer der er nært på jer. Alle personer på jeres liste som den ser ud nu er sikkert de vigtigste deltagere på jeres gæsteliste.

Nu er det tid til at se hvor mange personer I kan invitere

Nu er det tid til at se hvor mange personer I kan invitere, før I når jeres beløbsramme for gæster. Nogle par tager det antal yderligere inviterede de har råd til og deler dem lige. Dette er også et godt tidspunkt til at håndtere følsomme emner om nogen du føler du absolut ikke vil have med til jeres bryllup.

I bør begge lave en liste over folk I virkeligt gerne vil have med til jeres bryllup

I bør begge lave en liste over folk I virkeligt gerne vil have med til jeres bryllup. Skriv adresse og telefonnumre på så mange som I kan. Hvis jeres gæsteliste bliver for lang kan I altid ringe uformelt, fortælle dem om jeres forlovelse og få en ide om hvorvidt de vil kunne deltage. Det er en god måde at få mere plads på listen.

Læs mere om bryllupsfotografering i Aalborg her.

Hvis I begge laver en gæsteliste

Hvis I begge laver en gæsteliste og finder ud af at det er meget svært at tage nogen af listen, også selv om I bliver nødt til det på et tidspunkt, så oplist dem efter vigtigheden af deres deltagelse. Når I bliver tvunget til det kan det være lettere at fjerne visse navne, når de er repræsenteret af tal og ikke af jeres følelser.

Nogle par sender meddelelser ud ugen før deres bryllup til dem der ikke var på gæstelisten. Det er en høflig måde at lade dem vide, at I stadig betragter dem som en vigtig del af jeres bryllup.

indhold