Spar op til 1.000 kr. når du selv laver en æske til ringene.

Et bryllup indebærer som regel et par ringe. Der er måske en forlovelsesring og mange gange også en vielsesring til både mand og kone. Flere og flere par vælger ikke at bære ringe hele tiden, eller de vælger at have deres ringe i et display.

En anden grund til du måske vælger at have en æske til din ring, er at så har forloveren eller den person der holder ringene under vielsen noget lidt specielt at have ringene i. Det er egentligt ligegyldigt hvorfor du gerne vil have en æske til ringene. Alle typer smykkeæsker kan være dyre. Du vil have en meget mere værdifuld æske til dine ringe hvis du selv laver den!

Læs mere om dygtige fotografer her.

Den personlige værdi af en hjemmelavet ringæske kan overgå en købt æske

Selvom du ikke synes du er særlig kreativ, så kan du sagtens lave din egen æske til ringene! Du behøver ikke have specielle færdigheder eller føle du er fiks på fingrene. Når du laver en æske til ringene i stedet for at købe en, så lægger du meget mere end kreativitet ind i dine anstrengelser. Du følelser og et personligt præg ind i en gave du giver til din nye livsledsager. Der eksisterer ikke en stor nok sum penge der kan betale for det!

For de der har et meget stramt budget

For de der har et meget stramt budget, så kan du lave en æske fra bunden ved hjælp af en lille rest træ. Skær seks stykker træ ud i samme størrelse, sæt fire af stykkerne sammen, sæt bunden på og hæft låget på ved hjælp af små hængsler.

Sørg for at slibe alle ender med sandpapir, så du undgår splinter! Hvis det er lidt for ambitiøst for dig at skære i træ, så find en helt almindelig hvid smykkeæske et eller andet sted. Man kan finde mange rigtig billige i hobbyforretningerne. Du kan også finde nogle helt ”rå” træ-æsker i samme butikker.

Se flere billeder ved dygtig fotograf her.

Når du har din egen æske, kan du male på den, bejdse den

Når du har din egen æske, kan du male på den, bejdse den, pakke den ind eller lade den være som den er. Nogle mennesker foretrækker at lave mønstre på deres æsker ved hjælp af skabeloner, men andre synes det er sjovt at klistre æsken fuldstændigt stil med klistermærker!

Tænk på hvad din forlovede godt kan lide, når du vælger en beklædning til jeres æske til ringene.

Du kan også dekorere æsken

Du kan også dekorere æsken! Brug ting du har i huset, så som skaller, nips eller smykker. Du kan også købe kunstige juveler, rhinsten og pailletter i hobbyforretningerne til at dekorere med. Fjer, pompomer og mange andre ting kan også bruges til at dekorer din æske.

Når du er færdig med at dekorer æsken

Når du er færdig med at dekorer æsken, så er den klar til at blive brugt eller du kan tage det et skridt videre og pakken den ind som en ekstra finesse. Du behøver ikke at købe en æske til ringene når du kan lave en selv!

Hvis du eller din forlovede er vild med antikke eller neget unikke ting, så, så kan det være du kan finde en æske til ringene i en genbrugsbutik eller antikvitetsforretning. Glem heller ikke at spørge familien om de har et arvestykke der kan bruges til ringene!

Se billeder fra professionel bryllupsfotografer her.

indhold