Kysseritualer ved brylluppet styres normalt af gæsterne

Kysseritualer ved brylluppet styres normalt af gæsterne til bryllupsfesten. På forskellige tidspunkter under bryllupsmiddagen, iværksætter bryllupsgæster et eller flere kysseritualer med brudeparret!

Læs om de vigtige ting jeres bryllupsfotograf skal tilbyde

Sæt fut i festen med kysseritualer

Bryllupsgæsterne spiller en stor rolle i forbindelse med kysseritualer – det er nemlig bryllupsgæsterne, som skal iværksætte en serie kysseritualer under bryllupsmiddagen!

Kysseritual 1 – slå i tallerknen:

Når alle gæsterne slår i tallerkenen med deres bestik, skal brudeparret rejse sig på deres stole og kysse hinanden.

Kysseritual 2: – tramp i gulvet

Når alle gæsterne tramper i gulvet skal brudeparret ind under bordet og kysse.

Kysseritual 3: – kys det modsatte køn

Når gommen forlader lokalet, stiller resten af festens herrer sig i kø for at kysse bruden. Eks. ved gommens toiletbesøg.

Forlader bruden lokalet, er det alle de kvindelige gæster der må give et kys til gommen. Husk ENDELIG at give ham rigelige med læbestift-myssere så bruden rigtig kan blive misundelig!

Læs mere om Dating her.

Alternative kysseritualer

I kan på forhånd udstyre alle gæster med et lille klistermærkehjerte. I stedet for at kysse, kan I bruge ovenstående kysseritualer til at påklistre hjerterne i stedet – det er også supersødt!

Toastmaster og kysseritualer

Nogle gæster kan godt være lidt tilbageholdende ind til ‘stilen’ er fundet til en bryllupsfest. Derfor er det helt super hvis festens toastmaster – eller bestman og forlover – introducerer de forskellige kysseritualer – ikke ved decideret at fortælle om dem, men ganske enkelt ved at starte et eller flere kysseritualer i løbet af den første times tid. Så hænger de ved og gæsterne kan bruge dem selv efterfølgende.

Toastmaster kan evt. sørge for – umiddelbart før der startes kysseritualer – at varsko den pågældende bryllupsfotograf om at der nu snart kan tages sjove bryllupsfotos! Kunne man få taget et foto af hver gæst i forbindelse med kysseritualer, kunne disse bruges som takkekort bagefter, så hver gæst får et personligt minde!

Se liste med dygtige danske fotografer her.

indhold