Lilly er Danmarks flagskib inden for billige brudekjoler

Lilly er Danmarks flagskib inden for billige brudekjoler – deraf deres gamle slogen “Det ender med en Lillymodel”.

Når man læser på bryllupsfora på nettet, er Lilly en af de brudekjoleforhandlere, der deler brugerne. Enten er man vild med deres kjoler eller også er det overhovedet ikke noget for én.

Lilly køres meget professionelt og bruger mange penge på dyr markedsføring – derfor kan nogle godt blive lidt skuffede når de står med brudekjolen på i butikken fordi den måske ikke helt ligner drømmen på billederne i de glittede bryllupsmagasiner.

Se billeder fra dygtig reklamefotograf der har leveret billeder til Lilly

Selvom Lilly de seneste år er begyndt at markedsføre “designerkjoler”

Selvom Lilly de seneste år er begyndt at markedsføre “designerkjoler” og bruge rigtig dygtige fotografer, ér der altså tale om et discountprodukt, der sælges flot – derfor må du naturligvis ikke forvente at stå med en kjole til 2.000 kr. fra Lilly, som er lige så lækker som en model hos andre brudekjolebutikker til 15.000 kr.

Når dét er sagt, får du naturligvis meget for pengene – ikke mindst fordi Lilly selv masseproducerer deres kjoler i store mængder for at holde prisen lav og da der normalt kun er én brud pr. bryllupsfest, render du nok ikke ind i andre med samme model alligevel 🙂

Se billeder ved professionel fotograf Esbjerg

Ud over billige brudekjoler, har Lilly også herretøj og børnetøj

Ud over billige brudekjoler, har Lilly også herretøj og børnetøj samt tilbehør og har lokale butikker i næsten alle større, danske byer. Husk at bestille tid til prøvning af brudekjole så du ikke går forgæves.

Fordelen ved Lilly, sammenlignet med andre danske discount-brudekjoler

Fordelen ved Lilly, sammenlignet med andre danske discount-brudekjoler er, at Lilly ikke henter brudekjolerne hjem i containervis fra underbetalte, kinesiske fabrikker, der sætter en ære i at kopiere “det sidste nye skrig”. Lilly har eget design og egen produktion – i øvrigt i Vejle, Danmark.

Søger i inspiration til god mad?

indhold