I en perfekt verden….

I en perfekt verden ville alle bryllupper gå som planlagt. De hvide duer ville flyve, bruden ville stråle, maden ville smage fantastisk og alle ville være præcis der hvor de skulle være på nøjagtigt det tidspunkt hvor de skulle være der.

Sørg altid for at have jer selv med i bryllupsplanlægningen

Desværre er bryllupper det bedste eksempel på vor menneskelige syndfuldhed

Desværre er bryllupper det bedste eksempel på vor menneskelige syndfuldhed. Siden tidlige tider har vi alle syndet men når det handler om bryllupper er der en måde at undgå de mest almindelige, og denne liste over bryllupsdødssynder er det første skridt til at opnå et fuldt tilfredsstillende bryllup.

De siger at det eneste man kan vente sig af et bryllup er det uventede

De siger at det eneste man kan vente sig af et bryllup er det uventede. Men hvad hvis der var en måde du som gæst kunne spille en aktiv rolle i at sikre, at bruden og brudgommen har en af de perfekte dage? Hvad hvis du, bare ved at læse nogle få sider om moderne bryllupsetikette, kunne være velinformeret om hvordan man undgår de almindelige fælder som mange gæster finder sig selv fanget i?

Har i overvejet at lave et Tema bryllup?

Hvis der er en ting man skal vide om bryllupper er det at det hele handler om bruden

Hvis der er en ting man skal vide om bryllupper er det at det hele handler om bruden. For dem af os der har en nær ven, en elsket søster, datter, niece, kusine, bekendt eller endda en kollega der er blevet forlovet for nylig, du spiller en stor rolle i at gøre hendes bryllupsdag til en succes. Jeg ved at det kan synes som om du bare er endnu en gæst ved endnu et bryllup, men du spiller en vigtig rolle på hendes særlige dag og denne guide vil hjælpe dig til at levere en fantastisk præstation.

Se billeder fra Danmarks bedste bryllupsfotografer her.

Sandheden er at bryllupper, medmindre det er dit eget, ser ud af mere eller mindre det samme

Sandheden er at bryllupper, medmindre det er dit eget, ser ud af mere eller mindre det samme. Kjolen, kagen, menuen, dansen, musikken, løfterne, skåltalerne, de konstante glædestårer, det kan alt sammen virke så forudsigeligt. Selv om vi har været med showet og vi har set alle snorene, står vi alligevel pludselig med tårevædede øjne under bryllupskysset eller danser vildt med skamløs løssluppenhed til en forfærdelig udgave af Y.M.C.A. eller Staying Alive. Det er fordi bryllupper handler om at fejre kærligheden, og da kærlighed er roden til alt smukt i livet er det en tradition der er værd at fejre – lige meget hvor latterlige dine dansetrin bliver.

Har i tænkt over borddekorationer til brylluppet?

Mens tradition vedbliver

Mens tradition vedbliver at være den lim der holder sammen på alt det skønne ved sådan en glædelig begivenhed er der en tradition der kan undgås og skal undgås for enhver pris. Gæster der opfører sig dårligt. Dette er et almindeligt problem ved bryllupper. Det er nemt at undgå, men det kræver seriøs medvirken fra publikum. Hvad nogle af de gæster der opfører sig dårligt ikke ser ud til at forstå er, at det får slemme konsekvenser, hvis man sårer bruden på hendes bryllupsdag.

Der kan være ret slemme konsekvenser…

Der kan være ret slemme konsekvenser hvis man ikke spiller med, særligt hvis du er den der forårsager en vred brud i familien. Hvis bruden lægger mærke til, at du står og skuler henne i hjørnet, skubber maden rundt på tallerkenen og generelt er ubehagelig, prøv at forestille dig hvad det får hende til at føle. Det kan være du tror, at bare du dukker op har du gjort dit. FORKERT. Vær deltager; vis bruden at du er interesseret i den vigtigste dag i hendes liv. Hvis du er uengageret vil din apati påvirke bruden og hendes skuffelse kan ændre kursen og varigheden af jeres forhold for evigt.

I kan designe jeres egne bordkort.

Den triste sandhed er at nogle gæster er komplet uvidende om bryllupsetikette

Den triste sandhed er at nogle gæster er komplet uvidende om bryllupsetikette. Med en verdensbefolkning på over 6 milliarder udgør gifte par næsten 50 % af det tal. Det synes derfor svært på en eller anden måde at undgå bryllupsetikettens grundlæggende elementer igennem hele ens liv. Og alligevel er der et stort flertal af bryllupsgæster der opfører sig som om de aldrig har fået beskeden. Men hvis du på en eller anden vis er født under en sten og kun lige er kravlet ud fra et liv i isolation er der meget at lære om bryllupper, og denne liste over bryllupsdødssynder er et godt sted at begynde.

Se nogle super flotte og kreative bryllupsbilleder her.

En lille advarsel: Dette er ikke din bedstemors etikettebog. Disse synder er omgivet af et tykt lag rå, men kærlig sandhed, men hvis du har et åbent sind og forstår ironi tror jeg du vil se at sandheden ofte er rigtigt sjov.

indhold