fotograf bryllup

Save the date

Når gommen har fået ja, skal bryllupsplanlægningen i gang! Datoen er noget af det første der skal på plads, da alt skal planlægges med udgangspunkt i denne dato. Når datoen er på plads er målet at få sendt invitationerne af sted til familie og venner så hurtigt som muligt. Dette vil øge chancerne for, at flest mulige kan deltage til jeres store fest. Jo før, jo bedre!

Selve invitationen har større betydning, end først antaget. Bryllupsinvitationen er gæsternes førstehåndsindtryk af brylluppet og er udgangspunktet for forventningerne og glæden op til dagen. Invitationen sætter standarden. Forventningerne og glædesniveauet afhænger af invitationens design, hvorfor det er altafgørende med en flot, farverig og finurlig invitation. Dette sætter gang i spændingen. Til en invitation hører en ​konvolut,​hvilket også kan personliggøres, hvis man vælger at gå all in. Konvolutterne kan designes enkelte såvel som komplekse, og kan personliggøres, hvilket med sikkerhed vil skabe opmærksomhed!

Mangler i hjælp til at finde jeres bryllupsfotograf?

bryllupsbilleder

Personliggørelse; skab en rød tråd

Det er de mindste detaljer, der kan gøre den største forskel. Personliggørelse af invitationen, bordkortet, glasset og goodiebaggen medvirker til en stærk følelse af at være værdsat og velkommen. ​Klistermærker ​er en god idé til at opnå ovenstående, på en nem og fin måde. (Planlægning: bliv klar til den helt store dag)

Klistermærkerne kan personaliseres og produceres efter netop dine behov. Dette indebærer alt fra navn, grafik, farver, fonte og formater. Brug det samme klistermærke-design på de forskellige dekorationer; både før, under og efter brylluppet. Dette skaber en fin rød tråd med et personligt touch.page1image931712page1image931904page1image920960

bryllup Fyn-6

Pynt og dekorationer

Brylluppet er en helt speciel dag for de fleste. Dagen er dagen, hvor det er i orden at slippe kreativiteten løs og planlægge alt ned til sidste detalje, hvis det er det man drømmer om!

Med et digitaltryk er det nemt og billigt at få produceret storformat plakater til indendørs og udendørs brug. ​Plakat print​tilbydes i både store og små opslag, alt efter behov. Plakaterne er alternative kreative måder at formidle budskaber, vejledning eller anden information til dine gæster. Dette kan være planen for aftenen, underholdningen, menuen mm. Kun kreativiteten sætter grænserne. (Planlægning: bliv klar til den helt store dag)

Hold styr på planlægningen

I tiden op til brylluppet er der meget at holde styr på. En ​kalender​er et genialt træk i tiden op til brylluppet under planlægningen. Denne vil sikre, at I husker alle relevante datoer og deadlines. En kalender er rigtig behjælpelig i en stresset tid, hvor der er meget planlægning og ting der skal holdes styr på. Kalenderen skaber overblik og holder styr på stort som småt.

Med en kalender i brug til bryllupsplanlægningen kan I slappe af, nyde planlægningen og glæde jer!

Læs også: