Bromølle Kro er Danmarks ældste kro

Bromølle Kro er Danmarks ældste kro. Vi har ligget på samme naturskønne sted siden 1198. Kroen er omgivet af skov, så der er rige muligheder for at få taget bryllupsbilledet i romantiske omgivelser. Vores selskabslokaler er smagfuldt indrettet. Ligesom Emma Gad lægger vi vægt på at holde traditionerne og dækker selvfølgelig op med sølvtøj. Køkkenet er kendt for deres altid gode mad og betjeningen for et meget højt serviceniveau.

Velkommen til Dronninglund Slot

Forestil dig at holde dit brylup på et romantisk slot, hvor maden er udsøgt og betjeningen er i særklasse. Vi arrangerer mellem 90-100 bryllupper om året og brudeparret har så godt som frit slag med ønsker i forhold til deres arrangement. Vort altid smilende unge team er parate til at gøre festen til noget helt specielt og uforglemmeligt med deres imødekommenhed, hjælpsomhed og perfektionisme. Ved at vælge Dronninglund Slot giver man sig selv og sine gæster muligheden for en helhedsoplevelse hvor service og gastronomi sættes i højsædet.

Håndværkeren selskabslokaler

Bryllupper er noget helt specielt for os, hvor kun det bedste er godt nok for vores gæster. Vi vil sammen med jer skræddersy den perfekte bryllupsfest! Velkomstdrink, 4 retters menu, vin ad libitum, kaffe & cognac, stor fri bar, bryllups kage, natmad, blomster etc. Stor dejlig have, lyse venlige lokaler hvor der er mulighed for at sidde ved runde borde, tæt ved Roskilde domkirke. Der er mulighed for at medbringe musik, band, jukeboks el. dj. Bryllupskagen kan I aftale med vores konditor, så den bliver, som I ønsker.

Jomfruens Egede

Herregården Jomfruens Egede er netop blevet smukt istandsat til at danne ramme om bryllup, barnedåb, fødselsdag, private fester af alle slags, kurser, bestyrelsesmøder, seminarer, receptioner, workshops, jagter, golfarrangementer og meget mere for op til 120 personer og mulighed for overnatning i 17 dobbeltværelser. Øster Egede Kirke ligger i direkte forbindelse med renæssanceanlægget og danner en oplagt romantisk ramme om bryllupper og andre begivenheder som kræver kirkelig handling. Herregården er en arkitektonisk perle,ombygget i 1792 af Harsdorff & Lilie. Jomfruens Egede ligger ca. 60 km fra København.

Kragerup Gods

Champagne i parken… bryllupsbilleder på broen ved Kragerup Gods, ved springvandet, i hestevognen… middag i den charmerende hvælvinge kælder efterfulgt af brudevals & dans i det smukke kornmagasin med udsigt til park og voldgrav… kan det blive mere romantisk! Rammerne på Kragerup Gods er unikke med spændende lokaler og smukke omgivelser. Kun 50 min. vest fra København og 20 minutter nord fra storebæltsbroen er godset centralt beliggende i vestsjælland. Der er plads til max 180 gæster og 44 overnattende. Vi kan hjælpe med al forberedelse, samt give Jer en kulinarisk oplevelse.

Restaurant Tårnet

Restaurant Tårnet er placeret øverst i det elegante glastårn på Kalvebod Brygge, hvilket giver jer en flot 180 graders panoramaudsigt over havnen, Operahuset, Den Sorte Diamant og det fashionable Islands Brygge. Udsigten direkte til vandet, den romantiske stemning og den høje kvalitet fra vores gastronomiske køkken går op i en højere enhed i de himmelske omgivelser oppe under stjernerne. Efter middagen kan I nyde kaffen og bryllupskagen oppe i den glasdækkede lounge på 7. etage, til festfyrværkeriet fra Tivoli.

Sonnerupgaard Gods

Den rolige atmosfære og de eksklusive omgivelser, som Sonnerupgaard Gods byder på, er den fuldendte ramme om ”festen i jeres liv”. i tilbyder smukke og eksklusive selskabslokaler, der er omgivet af park, søer og det gamle voldsted fra 1300-tallet. Arranger selv festen i de smukke stuer med flotte, gamle møbler, der skaber den rette herregårdsatmosfære. Start med velkomstdrinks på terrassen, Indtag middagen under lysekronerne, drik kaffen i Pejsestuen og dans til den lyse morgen eller gå til ro i vores hyggelige og individuelt indrettede værelser. Stå op og spis morgenmaden sammen, inden der drages hver til sit.

Broholm Gods

Broholm Gods er en af landets ældste herregårde idyllisk beliggende på Østfyn. Efter hundrede års Tornerosesøvn er den nyrestaurerede, sengotiske hovedbygning nu åben som slots/herregårdshotel, og det er hele året muligt at arrangere bryllup og private fester i de autentisk møblerede og stemningsfulde lokaler.

Kokkekunsten

Vi leverer eksklusiv catering. Maden er inspireret af det fransk/italienske køkken. Med respekt for råvarer, kvalitet og individualitet tilpasser vi menuer og buffeter, så de passer til netop dit arrangement.

Bangs Have

Bryllupsfest i en af Danmarks sidste søpavilloner med udsigt direkte til den smukke Maribo domkirke og sølandskabets billedskønne natur. Med 100 års tradition for kvalitet og professionalitet har vi et ansvar at leve op til. Fleksible individuelle lokaler fra 10 til 350 kuverter.

Bojesen på Axelborg

Det stemningsfulde vinterbryllup er fantastisk – men overset. Vinterbrylluppet er for dem der tør skille sig ud. For dem der kan se et alternativ til det traditionelle romantiske maj bryllup. Men også for dem, der frit vil kunne vælge kirke, der har lyst til eventyr og vil gøre brug af lysenes hygge og så dem, som vil på bryllupsrejse til varmen, mens det her er koldt.

Hotel & Casino Marienlyst A/S

Har I fundet hinanden på kærlighedens vej, så find vej til Marienlyst. Vi har pladsen til selv de største gæstelister. Vi har lokalerne til selv de smukkeste udsmykninger. Vi har udsigten, der er lige så betagende som bruden i det store skrud. Vi har selskabsmenuerne, der smager så tiden står stille. Vi har værelserne, der ud på natten er i behagelig gåafstand fra festen.Og vi har morgenbordet, der bringer smilene frem på gæsterne, når de drysser ind dagen derpå. Marienlyst har i det hele taget noget, som ikke mange andre steder har.

Næsbyholm Slot

Næsbyholm Slot ligger midt i naturskønne områder og ca. en times kørsel fra København. I har mulighed for at leje et af Sjællands mest romantiske slotte at holde jeres bryllup på.

Lille Restrup Hovedgaard

Lille Restrup Hovedgaard er en spændende gammel herregård med middelalderhistorie og Christian den Anden som tidligere ejer. Vores speciale er bryllup og fest med mulighed for overnatning.

Restaurant Det Gamle Mejeri

Restaurant Det Gamle Mejeri afholder alle former for selskaber. Leder De efter et sted at afholde Deres bryllup – konfirmation – fødselsdage eller andet, anbefaler vi en personlig samtale med køkken & restaurantchefen.Vi sammensætter Deres fest som De vil det. Efter Deres ønsker & behov, og fletter det sammen med vores earfaring & inspiration.

indhold