Klarlæg de vigtige detaljer før jeres bryllups dag!

Sørg for, at I er forberedt på at blive gift. At blive forelsket er så vidunderligt og du kan ikke forestille dig nogensinde ikke at elske den ene enestående person. Tiden går og jeres kærlighed forbliver stærk, så I bliver forlovet og beslutter jer for at blive gift. Men har I overhovedet overvejet om I burde giftes?

Ægteskab er noget der deles i et partnerskab og det kræver noget helt grundlæggende for at få en chance for at lykkes. Før I går ned af det kirkegulv, må du sikre dig, at du og din forlovede deler de samme visioner om jeres fremtid sammen, for at få en god mulighed for medgang.

Har i overvejet en gæstebog til brylluppet?

Ægteskab kræver to personer med lignende mål

Før du går i gang med at bestille invitationer, eller selv hvis du er gået i gang, må du, før du går ned af kirkegulvet, virkelig lære din partner at kende. Du tror måske, at du allerede kender ham eller hende ellers skulle du vel ikke giftes? Du kender din forlovede, men ved du hvad han eller hun forestiller sig for jeres fælles fremtid? Selvom I sandsynligvis forbliver forelskede i lang tid, har I begge brug for at dele mere end den følelse. I har brug for at dele lignende mål og overbevisninger.

Sæt dig ned med din fremtidige brud eller brudgom og tal om, hvad I vil i jeres fælles fremtid

Sæt dig ned med din fremtidige brud eller brudgom og tal om, hvad I vil i jeres fælles fremtid. Skøjt ikke hen over det vigtige og sig ikke kun at I ønsker at gøre hinanden lykkelige. Det burde sige sig selv, men I ønsker også begge at vedblive med at være individer med mål og drømme. Det er disse ting I burde snakke om. For eksempel, vil I have børn? I så fald, hvor mange?

Hvis I har børn, vil du fortsætte som arbejdende forælder eller har I begge et ønske om, at en forælder bliver hjemme hos børnene? Vil I begge bo i byen eller på landet? Vil I rejse? Hvis I lever et eventyrlystent liv, er det så noget I håber at fortsætte med eller vil I begge slå jer til ro? I må virkelig få nogle dybdegående svar for at sikre jer, at I begge går ind i det permanente forhold I ønsker for resten af jeres liv.

Afhængigt af jeres baggrund, kan det være I ikke deler den samme tro

Afhængigt af jeres baggrund, kan det være I ikke deler den samme tro. Hvis dette er tilfældet, må I sikre jer, at I begge forstår enhver forventning I har i forhold til jeres tro, hvordan I ønsker det skal være tilstede i jeres liv og hvordan det skal påvirke jeres børn hvis I skal have nogen sammen. Tro er en meget vigtig del af mange menneskers liv og hvis din brud eller brudgom har nogle bestemte forestillinger om, hvordan den tro skal være tilstede i jeres ægteskab, vil du gerne kende til dem inden brylluppet.

Økonomi, religion, børn, leveordninger og mange andre detaljer bør diskuteres inden ægteskab

Økonomi, religion, børn, leveordninger og mange andre detaljer bør diskuteres inden ægteskab for at sikre sig, at både den fremtidige brud og brudgom er bevidste om, hvad fremtiden bringer for dem. Nogle gange er kærlighed bare ikke nok til at holde et par sammen når de har meget forskellige forventninger til hinanden.

Giv jeres fremtidige forhold den bedste start I kan, når I sætter jer ned og taler

Giv jeres fremtidige forhold den bedste start I kan, når I sætter jer ned og taler om hvad I håber på og ønsker for et ægteskab. I fortjener begge hvad I ønsker samt hvad I har behov for. I vil også give jer selv en god forudsætning på et velfungerende forhold, hvis I begge er i stand til at acceptere, hvad I forestiller jer for jeres fremtid sammen.

indhold