Der er mange forskellige måder at blive gift på

Hvor stort er jeres bryllup og bryllupsfest. Der er mange forskellige måder at blive gift på. Du kan tage den hurtige måde, ved at blive gift på rådhuset i hemmelighed eller for fuld gas i Las Vegas, hvilket ikke rigtig er et kæmpe ritual men kun har jer to til stede, med præsten/borgmesteren og en som I har fået til at være vidne til jeres ægteskab. Dette er uden tvivl også det billigste!

Du behøver ikke at besvære dig selv med hvad du skal have på, hvem du skal inviterer og hvad du skal serverer til festen. Det var bare en hemmelig tur på Rådhuset i Vejle uden at nogen fik besked om det før vi VAR gift.

En stor bryllupsfest betyder en masse forberedelse, stress, og selvfølgelig….

En stor bryllupsfest betyder en masse forberedelse, stress, og selvfølgelig, skyhøje omkostninger. Denne slags bryllupsfest er stressende, både for dig personligt og for din pengepung. Forestil dig antallet af billeder du bliver nødt til at få taget med dem og det antal mennesker du bliver nødt til at hilse på. Ja, du får jo så også en masse gaver, hvilket er en fordel hvis de giver dig hvad du ønskede dig eller en ulempe eftersom du sikkert vil få et dusin blendere og dåseåbnere.

Store bryllupper betyder ikke nødvendigvis ekstravagante bryllupper

Store bryllupper betyder ikke nødvendigvis ekstravagante bryllupper. Nogle gange kan et bryllup være stort og intimt på samme tid. Dette sker tit hvis du er en del af en stor familie og du er den sidste af, lad os sige 4 søskende, til at blive gift. Så, forestil dig, hvor mange mænd og hustruer til dine brødre og søstre der er til stede for ikke at tale om børnene og andre nære slægtninge eller venner. Eller nogle gange, hvis du er populær i din by og alle gerne vil hjælpe dig med dit bryllup, så vil disse menneskers tilstedeværelse gøre det til et stort bryllup men stadig i en personlig atmosfære.

Se denne sides unikke bryllupsbilleder fra danske bryllupper.

Mindre bryllupper

Mindre bryllupper, med som regel kun den nærmeste familie, foretrækkes nogle gange for deres højtidelighed og mere intime stil. Stemningen er mere afslappet og mindre stressende for dig og din familie. Det er også billigere at holde sådan en fest. Du kan også få præcis det du vil til dit bryllup fordi budgettet ikke begrænser og der er færre ting at bruge penge på.

Sikrer jer nogle af livets bedste minder med flotte bryllupsfotos.

Denne slags bryllup

Denne slags bryllup er også typisk for de der har været gift før og som allerede har haft et stort bryllup. Dér valgte vi et mindre og helt uhøjtideligt havebryllup med kun de ca. 30 nærmeste familie og venner. Ligegyldig hvilken slags fest du vælger at holde skal du bare sørge for at du er glad for det og ikke prøve på at tilfredsstille alle som kommer. Det er dit bryllup, ikke deres.

International side om Wedding Dresses.

indhold