Hver kvinde drømmer om prinsesse bryllup fra barnsben

bryllup-bridezillaStress og bryllupper: pas på Bridezillaen – Hver kvinde drømme om at have den rette bryllup. Fra barnsben har vi en tendens til at bliver bombarderet disse billeder af perfektion i glamourøse kendis bryllupper, hvis ubegrænset budgetter er afspejlet i designeren kåber, overdådige smykker, mange gæster, og luksuriøse buffet. For eksempel tage Woman Diana Spencer’s bryllup med Prinsen af Wales i 1981, eller kronprins Frederik og kronprinssese Mary. Hele den derfor er henvist til som bryllup af dette århundrede, hun bar en designer kjole med en langvarig tog, der kaskader ned ad kirkegulvet af Westminster Abbey med matchende velour sko prydet med diamant spænder. Det forekom os som et eventyr at komme tilbage ægte en prinsesse har endelig fundet sin prins.

Hvorvidt stor eller lille, har vi tendens til at visualisere alle detaljer i dette fantastiske arrangement, fra den præcise nuance af hvid for Klæder til den faktiske opskrift har vi en tendens til at ville bruge til dessert kurset. For nogle piger, at det er nødvendigt at gøre alt om dagen glimrende har vendt flere en smuk brud i et væsen kaldet Bridezilla. Bridezillas gøre en allerede stressende tid i deres liv endnu mere stressende. Og når bruden er stresset, bliver alle omkring hende fremhæves som godt. Disse skabninger lever af intet andet end deres bryllup planer og forventer dem omkring dem til at prøve og gøre det samme. Livet for Bridezilla venner og familie er afhængige af, hvorvidt hun får hvad hun ønsker, uanset hvor dyrt eller upraktisk det er. Gud hjælpe enhver, der begår en fejl eller fortæller hende, at hun will’t har, hvad hun har brug for, fordi hun vil spise dig i live.

Derfor, Bridezilla? Stress.

Planlægning af en ægteskab, især massive dem, vil være vanskelig. Flere brude desuden nødt til at ændre blander familiemedlemmer, budgetbegrænsninger og tidspres sammen med standard krav levestandard såsom beskæftigelse og / eller børn.

Nogle damer vil håndtere det pres, men andre kan ikke, og det manifesterer sig i psykisk eller fysisk måder. Bridezillas vil være modtagelige for humørsvingninger, hysteri og irrationel adfærd, der begynder at have en effekt på de andre elementer i hendes liv. Men det er doable at undgå at ændre i en Bridezilla og med en stress-fri bryllup ved at følge følgende pejlemærker:

1. Stop holder øje med de små detaljer. I deres søgen efter at etablere det perfekte bryllup, glemmer mange brude, at dets ceremonien selv, der er nødvendig, ikke afpuds. Der er ingen ønsker at komme i gæld til at danne den rette bryllup. Betal dine kontanter, hvor det tæller. Cash er en blandt de førende magtfulde stress udløser, men forsigtig udgifterne kan gå en længere betyder i lette dine bekymringer. Husk på, at nogle ting i livet er gratis.

2. Kompromis. Der er stor visdom i det gamle kastanje, “2 hoveder slår hårdere end ét.” Husk, at du ikke kan gøre det alene, og at du ikke har monopol på gode ideer. Vær åben for forslag. Spørg din brudgom, hvis han har nogen specielle ønsker, som vil blive indarbejdet i ceremonien.

3. Delegeret. Nogle familiemedlemmer kan føle, at de skal have de rigtige til at blande sig sammen med dit bryllup planer, der typisk fører til mange argumenter og tårer. Det skaber et miljø af spænding, der kan være utroligt kedelige og stressende. Stræb at fastsætte en valgt opgave til hver person og tillader dem at vide, at du sætter pris på deres hjælp. Håndtere disse personer fast og med diplomati og sørg for, at de opfatter, at du og din brudgom har det sidste ord i alle spørgsmål pr brylluppet. Hvis alt andet fejler, overveje at ansætte et bryllup planner.

4. Få organiseret. Det betaler sig at gøre lidt forskning, før det bliver en tjeneste eller et element til brylluppet. Stræb at deltage i en ægteskab-tema handel sandfærdige eller lignende sammenkomster for mere inspiration. Hold en notesbog og kalender for spørgsmål vedrørende ægteskab, detaljer, hvad der er gjort, og hvad der ellers ønsker at blive gjort.

5. Tag dig tid fjernt fra brylluppet vanvid. Kom væk på weekend med din brudgom, eller behandle dig selv til en spa date med dine venner. Gør hvad hjælper dig til at slappe af og under dette punkt, undgå at diskutere eller endda tænker på dit bryllup planer. Stepping tilbage hjælper dig med at genvinde et nyt perspektiv på sagen og mindsker dit niveau af stress.

6. Lad det være. Der er simpelthen nogle ting, vi har en tendens til ikke at kunne kontrollere, ligesom vejret. Koncentrer dig om hvad du vil være i stand til at kontrollere, og vedligeholde en måde at humor. Laughing i høj grad vil øge din krops frigøre af endorfiner, der medfører en måde af velvære og faldende stressniveau.

Læs også:

indhold