Brug dagen til at pleje af forholdet!

For de fleste af os er hverdagen blevet mere travlt, og der er en simpel løsning til at “glemme” at sætte pris på de gode, du har. Således, at man tager en pludselig, manden eller konen for givet, og husk ikke at vise, hvor meget du sætter pris på hinanden. Så kommer det bryllup dag, og tænke en lille smule ekstra for, og kommer pludselig på alle de hyggelig og sjov en oplevelse sammen, og minder fra den bryllupsfeiringen sejle langsomt forbi.

Men det bliver så dyrt, det hele…

– “Nu vil jeg til virkelig at vise, hvor glad jeg er for ham, eller hende!” er nok en ofte tænkt tanken lige før bryllupsdagen. Det er desværre ikke altid råd eller tid, til at planlægge og skabe de mest fantastiske bryllupsårsdagen for deres kære, og når sandheden skal siges, er ikke penge, at nogen skal fortælle, hvor glad du er i hinanden. Men der er så meget, der kan gøres for at vise, hvor meget han bekymrer sig og lækkerier i hverdagen end at skulle sælge bilen, eller opsiges fra job.

bryllupsfotograf aarhus

Hvad skaber en perfekt bryllupsdag?

Hvad der vil røre din mands eller kones hjerte? Har forholdet manglede noget i fortiden, som igen har lyst til at glæde sig over? Svaret på disse spørgsmål giver dig den rigtige vej at gå for at finde den perfekte bryllupsgaven, som vil betyde mere end alle former for ferier, og diamant ringe.

Gør det stemningsfyldt og personligt!

Gør dagen til personlige, dæk med en god flaske vin, kiks og ost, eller noget andet, du kan lide, og pynt bordet med friske roser og stearinlys. Bemærk ved en lille plet, en hyggelig billede af dig eller en sød og sjov kærlighed digt.

Hvis du ikke er den skarpeste til at fremstille og rime, så tag en romantisk sang, du kender, og gør nogle af de linjer, eller et ord eller to. Det behøver ikke at være så udspekuleret, kun at det er oprigtig og dybtfølt.

et romantisk billede

Har klar en lille gave pakket ind i en smuk æske, og sætte dette ind i en lille “elsker-dig-kurven”, som du kan oprette og udfylde med en lille æske chokolade, en indrammet kærlighed brev, massasjeolje, duftlys, eller noget andet, som du synes passer. Tilføj et romantisk billede af jer to på toppen af kurven, at den eneste måde at få de minder en smule om den glide. Giver det sammen med et kys, efterfulgt af en meningsfuld “happy birthday”.

Se flere bryllupsbilleder lige her

Det skal ikke være hele verden for at se din kærlighed og glæde over den ægtefælle, og en romantisk “alene hjemme” i nat, så det vil helt sikkert skabe en ny favorit hukommelsen, som du både kan nyde i en ellers travl og hektisk hverdag.

Læs også:

 

indhold