Et top professionelt festband til bryllup

Mange bruger bare en Spotify playliste når der skal danses til deres bryllup, men man kunne også krydre den store dag med et top professionelt festband, der spiller et bredt udvalg af ny og gammel musik. Man skal ikke undervurdere værdien af levende musik.

Ramasjang har mange års erfaring i at sætte gang i en fest. Intet er for stort eller for småt, og vi har boostet stemningen ved mange brylluper og andre privatfester. Gæsterne har alle aldre, og vi bestræber os på at spille noget for enhver.

Dansemusik er mange ting

Dansemusik er mange ting, og vi spiller alt fra Elvis til helt nye hits. Vi kommer igennem internationale stjerner, danske klassikere af f.eks. Larsen og Gnags, og i løbet af aftenen kommer også en gang disco, et par sjælere og et par fede rock-guitar soloer. Vi er dog også gode til at holde lydniveauet nede i små lokaler.

Man kan også risikere at blive inddraget i en happening på scenen, for selv om bandet består af dygtige og uddannede musikere, går vi ikke af vejen for at lave fis og ballade. Endelig tror vi på, at man ikke behøver at spille ”Himmelhunden” på denne dejlige aften.

Ramasjang kan også levere en pakkeløsning inkl. Dinnermusik

Ramasjang kan også levere en pakkeløsning inkl. Dinnermusik (suppe steg og is musik)Er I et kommende brudepar, så tjek Ramasjang festmusik ud på Youtube. Der er demoer og liveoptagelser.

Ring/skriv og få et godt tilbud til jeres fest.

www.ramasjang.com

https://www.facebook.com/ramasjangband

indhold