Vielsesringe

Vielsesringe

De vielsesringe i vælger, vil blive en af de mest udholdende stykker af jeres bryllupsdag. Ikke alene er de et vigtigt element for ved det at blive gift, men de er også et langtidsholdbare symbol jeres kærlighed og engagement. Derfor skal du vælge smykker, som er tidløse og af høj kvalitet.

Der er flere måder at vælge en forlovelsesring. Da i vil være iført jeres vielsesringe resten af jeres liv, skal i sørge for at i får valgt de rigtige vielsesringe. En mulighed er at droppe forlovelsesringene, og sammen gå ud og vælge jeres vielsesringe. Nogle mennesker mener, dog at hvis man vælger forlovelsesringe fra, så mister det noget af romantikken.

Nogle foretrækker medbringe en bedste veninde eller mor med på  En anden mulighed er at undersøge, hvilken slags smykker, bruden bærer – bl.a hvilken form for metal, hvad enten det er moderne eller klassisk, måske endda “låne” en ring, du kan tage med til smykke butik, som også vil hjælpe dig med at kende hendes ringstørrelse etc. inden du køber den til hende.

Følg dine instinkter med udseendet og designet af din ring, og spørg samtidigt dig selv, om hvilke mønstre du vil have det behageligt med at bære hver dag for resten af dit liv.

De fleste par I dag, vælger ofte ringe de kan sætte deres personlige præg på. Mange vielsesringe leverandører tilbyder idag muligheden for at man kan sætte sit personlige aftryk på designet, blande f.eks. guld med rødguld. Man kan sågar få lavet en “lord of the ringsvielsesring, til dem som matte lyste den slags. Sørg for at tage en god snak med din vielsesring leverandør. Han eller hun har som regel også en masse gode ideer til hvordan jeres ringe kan designes. Og måske der også er inspiration at hente I tidligere brudepars erfaringer.

Skal det være Guld, sølv eller platin? 
Mange par vælger metal matcher deres forlovelsesringe. Dette skal I dog ikke føle jer bundet til.

En Brud kan vælge at bære sin forlovelsesring på hendes højre hånd, og vielsesring på venstre. Derfor kan man sagtens bære en lignende stil i forskellige metaller.

Overvej, hvilke metaller hver enkelt af jer bruger regelmæssigt – er de fleste af hendes smykker sølv? Er hans ur guld?

Guld er
 den mest traditionelle og mest brugte af metallerne ved bryllup, for mange er guld et symbol på den varme og kærlighed i et ægteskab.

Kig på mærket inden I køber, hvad kvalitet Guldet er – som regel 14 karat, 18 karat eller 24 karat. Mens 24 karat er den mest rene, det er også den blødeste. Hvis du arbejder med dine hænder, kan du vælge 14k eller 18k for at undgå ridser.

Hvid Guld: 
En hot trend, fordi det koordinerer både sølv og platin smykker, men er billigere end ren platin.

Platinum: 
Denne meget stilfuld metal er også det hårdeste metal, hvilket for mange er et symbol på varig kærlighed. Også, fordi det ikke er blandet med mindre metaller som guld, platin er desudener sikkert for dem med allergi.

Ta dig god tid til at vælge din vielsesring, da du skal huske, at du sandsynligvis vil bære denne ring hver dag for resten af dit liv.

God fornøjelse med at vælge jeres vielsesringe.

www.bryllupsmagi.dk – Dit seriøse bryllupsforum.