Du behøver ikke bruge nogen penge og gå ud og købe vielsesringe

Du behøver ikke bruge nogen penge og gå ud og købe vielsesringe hvis du slet ikke har penge til dem! Du kan vælge at genbruge jeres forlovelsesringe eller købe billigere ringe, som er lige så gode som “rigtige” vielsesringe.

Se smukke bryllupsbilleder fra Næsbyholm Slottet her.

Vielsesringe er et symbol på jeres ægteskab og den forpligtelse I har sagt ja

Vielsesringe er et symbol på jeres ægteskab og den forpligtelse I har sagt ja til overfor hinanden og ikke andet. I behøver ikke købe nye vielsesringe når I skal giftes og hvis I vælger ikke at have dem, så vær sikker på at den der skal vie jer ved det, så vedkommende kan tage hensyn til det under ceremonien.

Hvis du insisterer på at have vielsesringe til dit bryllup, så er der flere måder du kan anskaffe dem på uden det behøver at koste en hel masse!

Se kreative bryllupsfotos fra Niels Bugges Kro her.

Du kan bruge 500 kr. i stedet for 5.000 kr. på vielsesringe!

Den mest populære slags vielsesringe er helt almindelige enkle guldringe. Disse er ofte de billigste ringe som kan klassificeres som ”vielsesringe” og de koster mellem 100kr. og 500 kr. Hvis det er den type du gerne vil have og du har råd til det, så se om du kan få rabat når du køber ringene som et sæt. Måske kan du spare lidt her.

Lad dig ikke snyde til at tro at bare fordi din guldsmed fortæller dig at du bør købe designerringene for en bedre kvalitet, er dette også sandt. Designerringe er lavet af det samme guld som vielsesringe uden en designers navn er lavet af og du skal ikke betale mere for et navn hvis du vil spare penge.

Skal i holde jeres bryllup på Norsminde kro ?

Nogle par vil gerne have noget helt anderledes end de traditionelle vielsesringe

Nogle par vil gerne have noget helt anderledes end de traditionelle vielsesringe. Sølvringe forekommer også jævnligt og kan være et billigt alternativ til vielsesringe. Hvis du foretrækker hvidt metal og sølv ikke lige er dig, så overvej at købe hvidguld frem for platin. Platin koster dobbelt så meget som hvidguld! Hvis du vil have ringe med sten, er halv ædelsten meget smukke og har helt deres egen udstråling præcis som diamanter har, men til en meget lavere pris.

Se bryllupsbilleder Nørre Vissing kro her.

Når du er færdig med at shoppe og ikke kan finde den rigtige vielsesring..

Når du er færdig med at shoppe og ikke kan finde den rigtige vielsesring eller noget er til en pris du kan betale, så er der stadig flere muligheder! Hør familien om der findes nogle arvesmykker der kan fungere som din vielsesring eller ringe. Hvis du er heldig nok og finder en, kan det være du skal betale for at får den tilpasset, men den sentimentale værdi og betydning er jo uvurderlig.

Her kan i se kreative bryllupsfotos fra Ocean Club.

Hvis ingen af idéerne her duer til dig og du ikke kan købe vielsesringe

Hvis ingen af idéerne her duer til dig og du ikke kan købe vielsesringe, så er der stadig et par muligheder. Nogle par har valgt at binde en snor omkring deres nye ægtefælles finger under vielsen som et symbol på deres nye bånd. Du kan gøre noget i samme stil og spare op til de vielsesringe du vil købe i fremtiden. Som en ekstra opmuntring, så planlæg at køb de ringe I gerne vil have til jeres 5. bryllupsdag og så samtidig forny jeres bryllupsløfte ved samme lejlighed.

Læs mere om en professionel bryllupsfotograf her.

Sidst, men ikke mindst, er det mest udbredte sparetip til at få billige vielsesringe er at genbruge jeres forlovelsesringe.

Se spændende og unikke bryllupsbilleder ved bryllupsfotografen her.

indhold