Hvad der kan ske, mens brudeparret er i kirke?

Mange brudepar kommer hjem til et hus som har været raseret og udplyndret. Det er en meget kedelig afslutning på de uheldiges festdag og det er selvfølgelig noget man skal tænke over inden man tager af sted.

Et bryllup er jo næsten altid opreklameret alene ved hjælp af invitationerne og de inviterede fortæller ofte videre til kolleger, venner og bekendte, at ”nu skal vi til bryllup”. Herved kommer den viden langt omkring, at brudeparrets hus og hjem står tomt både i kirketiden og under festen. Samtidig er huset ofte fyldt med eller fyldes med dyre, helt nye gaver, som er let omsættelige. En lækkerbisken for en sulten indbrudstyv, som også ofte får emballagen med til gaverne.

Have a nice wedding day.

Den anden side er vennerne

Den anden side er vennerne, som i ubetænksomhed kan ødelægge meget mere for brudeparret, end sjovt er. Det er ikke alle der bryder sig om et hus oversmurt med sæbe og omviklet med toiletpapir og for mange er det svært at forebygge, specielt fordi det gøres i bedste mening. Gerningen skal jo for at være en overraskelse – en hemmelighed og derved kan brudeparret selvfølgelig ikke vurdere om det er noget de vil have.

Så det er meget nemmere at lade en tredjepart afgøre om ”det sjove” nu også er acceptabelt. Her kan man på forhånd aftale med et vagtservicefirma, hvor grænserne går eller om man slet ikke vil acceptere noget.

En del firmaer påtager sig opgaven med at være bryllupsvagt

En del firmaer påtager sig opgaven med at være bryllupsvagt ved siden af deres almindelige vagtservice – nogle af disse er landsdækkende. Det er et autoriseret vagtfirma som er godkendt af rigspolitichefen til at udføre diverse former for vagtarbejde. Vagtservice har i dag ca. 20 vagtmænd som alle har gennemgået et strengt vagt- og sikkerhedsfunktionær kursus. De har alle en ren straffeattest og er blevet godkendt af Rigspolitiet.

At vagtfirmaet under opgaven også kan forhindre andre ”ulykker” i at opstå – er så en ekstra gevinst. Det kunne være strømmen, der svigter, et glemt strygejern eller et sprængt vandrør.

Læs mere om professionel bryllupsfotografering her.

indhold