Har i overvejet valg af bryllupstema?

Valg af bryllupstema – Nu, at du har en idé om, hvad dit budget kan tillade og ikke, så er det tid til noget, der er frygtelig meget sjovere end penge. – At bestemme temaet for deres bryllup skal have.

I bryllupsforumet, der er masser af beviser for, at bryllupstemaet er en vigtig del af bryllupsplanleggingen – Du bør se på, den skal-være-på de lister, til bryllup – her er det både tips, inspiration, billeder, DYI, idéer og anmeldelser fra real brude, der planlægger deres bryllup.

– Hvordan vil deres dag udføres, og hvordan skal brylluppet se og føle for dig og dine gæster?

Følelsen bag det hele, er netop det bryllupstemaet, giver mulighed for.

Vælg bryllupstemaStill følgende spørgsmål: Hvordan bryllup kjole skal jeg vælge? Skal vi dekorere kirken, og i hvilken farve? Hvordan at brudepikene se ud? Til bruden og gommen ankommer til receptionen i bil, på MOTORCYKEL eller måske endda i en helikopter? Hvad farve er bordene pyntet i festlokalet, hvilken type kage og kaketopp er valgt, og der er et band, dj eller jukebox som spiller?

Er der noget særligt, at du brænder for, at du vil have som et tilbagevendende tema bryllup, eller vil du følge en sæson, eller måske en bestemt farve. Har du besluttet at holde bryllup på et fashionabelt sted som et stort hotel eller i en mansion, du vil holde samme indtryk med både staffage, bil og bryllup kjole for?

Det er tilladt at se en bestemt bryllupsstema – simpelthen en rød trin – gennem den store dag, og det kan være om langt flere ting end blot farveprøve.

Vi kan lære en masse af mange, og pinterest er et sted, du bør tjekke ud hvis du ønsker god inspiration og tips til din egen bryllupstema. Nedenfor finder du en lille liste med direktelinker til forskellige pinterestboards, som næsten bryllupstemaer og farver:

Bryllup Temaer og Ordninger,
Fra Thomas
Amber Olbon
Til Brylluppet er stemningsbilder [ følg os her ]
Tidligt i planlægningen, kan det derfor betale sig, og satte sig ned sammen, og diskutere eller tale om, hvilken stil du ønsker at holde gennem hele dagen for brylluppet. Den stil kan selvfølgelig også være, adoptable til invitationer, programmer, menuer, bordkort, takkekort osv.

Eksempler på forskellige temaer, som kan omfatte (i ingen bestemt rækkefølge)

Land bryllupper
Strandbryllup, bryllup nær havet
Hagebryllup med store partytelte
Villmarksbryllup i f.ex, lavvu
Bryllup i udlandet, byen, stranden, opleve
Formelt Restaurantbryllup
Hotellbryllup
Krydstogtskib-bryllup
Slottsbryllup / Historisk tema
Sesongbryllup, sommer, efterår, vinter og forår temaer.
Eventyrbryllup
og sikkert en hel masse andre eksempler, som vi ikke har i vores liste her.

Se dig lidt på vores liste, og bruger pinterest til at finde inspiration, så det er let at se, at det tema, du vælger, vil have en masse med i den samlede pris for brylluppet part til at gøre.

Læs også:

indhold