Leder i efter vielsesringe, som ikke ser ud som alle andres? Eller vil i have ringe skabt af jeres eget gamle guld med affektionsværdi? Så bestil tid til et designmøde med guldsmed Karin Castens og få håndlavet ringe helt efter jeres eget hoved.

Hos Castens skaber vi vielsesringe, der er lige så unikke og fantastiske som jeres kærlighed. Hver ring designes og bygges efter jeres ønsker, så de afspejler netop jer to og jeres fælles kærlighed. Vores ringe bliver skabt til par, der ikke vil have vielsesringe som alle andres, men derimod ringe, der afspejler jeres egen stil og personlighed.

Vi genbruger gerne jeres gamle (arve-) smykker til jeres nye ringe – en bæredygtig løsning, der indbygger affektionsværdi i jeres ringe. På denne måde kan i smelte fortid og fremtid sammen til nye ringe, der holder på noget I har kært. 

Elvernes-skov-vielsesringe-guld-og-gronne

Brudesæt – en smart løsning

Nogle af vores vielsesringssæt består af tre ringe – de såkaldte brudesæt, der udgøres af en smuk forlovelsesring med sten og en smallere vielsesring til hende, samt en vielsesring til ham. På den måde er hendes vielsesring en elegant tilføjelse til forlovelsesringen – og indfrir på bryllupsdagen løftet fra forlovelsen. De to ringe har tilsammen et smukt og elegant udtryk, hvor vielsesringen fremhæver og udbygger den oprindelige forlovelsesring.

Ejer du allerede en forlovelsesring? Vi kan ofte bygge en vielsesring, som passer godt sammen med forlovelsesringen, og danner indtryk af, at de er skabt til hinanden. Er din forlovelsesring en solitaire? Så har vi udviklet vielsesringen ”Hooked on You”, som hægter sig op over fatningen på din forlovelsesring og binder de to sammen.

Haandlavede-Vielsesringe-drager-oliven-diamant-2

Sådan foregår det

Ved designmødet ser vi sammen ser på eksempler i butikken og bagefter designer og samler vi jeres ønsker i en tegning skabt til netop jer. Alle smykker designes og bygges i hånden i værkstedet, som du kan se ind i fra butikken.  Vi er stolte over på denne måde at kunne levere unikke drømmeringe, der fanger brudeparrets essens: Den oplevelse og de ringe I får hos Castens er derfor langt fra de upersonlige, masseproducerede ringe, som findes magen til hos tusindvis af andre par. 

Hooked-on-You-vielsesring-soliataire-grabbefatning-Castens

På vores hjemmeside castens.com kan I se eksempler på både brudesæt og nogle af de mange smukke unika vielsesringe som vi har skabt til lykkelige brudepar. Brug billederne som inspiration til, hvordan jeres unikke symbol på jeres kærlighed skal se ud og bestil så tid til et designmøde, så vi kan gøre jeres drøm til virkelighed.

Læs også:

indhold