15 gode idéer til

Bryllupsbillederne

Læs de gode råd herunder

Bryllupsbilleder

Få gode ideer til jeres bryllupsbilleder

Indlægget er produceret af Datingpilot, hvor du har mulighed for at finde den helt rigtige datingside, hvis du ikke allerede har fundet den udkårne at tage bryllupsbilleder med.

Bryllupsbillederne er nok nogle af de absolut vigtigste, ikke bare for brudeparret, men også for gæsterne.

Hvordan bør man posere for at få de flotteste billeder? Det kræver lidt træning og en smule forberedelse at få de perfekte bryllupsbilleder, men tro mig, brudeparret vil være så glade for det.

I denne artikel giver jeg jer 15 gode idéer til bryllupsbillederne, så du som fotograf eller I som brudepar kan kigge tilbage på denne dag med smil og glæde. Med de rigtige og naturlige poseringer kan I eller du som fotograf nemlig tage nogle gode billeder og gøre dem endnu mere fantastiske. Læs med her og bliv klogere.

Stemningsfuldt og drillende

Det hedder sig jo, at gommen ikke med se bruden før vielsen. Lad dette komme til udtryk ved at lade bruden holde sin hænder rundt om øjnene på gommen, imens de begge kigger i retning af kameraet. Lad baggrunden stå uskarp og centrer skarpheden på brudeparret, der står helt i centrum af billedet.

Bruden skal gerne kigge forventningsfuldt og drillende på gommen og lad dem leve sig ind i øjeblikket. Der er intet så smukt som et par kvinde hænder og med en posering som denne, så kommer disse samt den smukke vielsesring i centrum. Det samme gør gommens jakkesæt, som ofte får en mindre rolle sammenlignet med brudens kjole.

Det allerførste blik

Fang øjeblikket hvor gommen ser sin brud for første gang i den flotte kjole. Om det foregår i en kirke eller et andet sted, så er dette øjeblik ganske enkelt helt magisk og ægte. Fang også et øjeblik, hvor bruden ser gommen eller kigger ned på sin familie. Det er helt sikkert nogle billeder, som de gerne vil kigge tilbage på, når brylluppet er blevet til gode minder.

Fang også gerne et billede af forældrene til brudeparret, når de ser dem for første gang. Det er noget ganske særligt og følelsesladet for alle parter.

Et kys på panden

Det er ikke let for alle brudepar at posere naturligt. Derfor kan du med fordel at lade brudeparret stå i en posering, hvor de ikke skal kigge direkte ind i kameraet. Lad dem derfor stå helt tæt, hvor gommen kysser bruden på panden.

Det er en følsom og smuk posering, som måske også kan være med til, at brudeparret slapper mere af ved hele situationen.

foto bryllup

INSPIRATION ER VIGTIGT

Professionelle fotografer har også brug for nye input og inspiration

Et afslappet og naturligt billede

Det er dejligt at have mange forskellige typer af billeder af brudeparret. Derfor skal der naturligvis både være nogen dansende, stående og siddende. Lad et af de siddende være et, hvor brudeparret sidder tæt sammen og kigger hinanden intents i øjnene. Man skal gerne kunne mærke intimiteten gennem billedet.

Tilfør bevægelse

Hvis man tilfører bevægelse til et billede, så bliver det mere dynamisk. Det kan også let få brudeparret til at opføre sig mere naturligt, hvorfor det kan være en god idé at tilføre bevægelse af den ene eller anden art. Det letteste er helt klart, at få brudeparret til at gå en kort tur med hinanden i hånden. Det kan være med ryggen til ned ad kirkegulvet eller hen mod festen eller lignende.

Brug vejret aktivt

De fleste brudepar og fotografer ønsker tørvejr. Det gør billederne lettere at tage og lyset er også ofte bedre. Men det er jo langt fra altid solrigt, når man holder bryllup og derfor kan du også sagtens bruge vejret aktivt. Hvis det regner, så tag et intenst og smukt billede, hvor gommen f.eks. holder en paraply for at beskytte sig smukke brud mod regnen. Det kan også være et billede, hvor de begge står beskyttet under et lille halvtag eller lignende.

Klik og 

Find inspiration

Bryllupsfoto

forevigt.dk

Landsdækkende

fotografer

Prisvindende

bryllupsfotografi

Fotograf bryllup

kreativ fotografi

Fotograferne siger

Billeder med følelser sælger

Michael Robert

FOUNDER

Michael Robert

FOUNDER

Professionelle bryllupsfoto

FOTOGRAF

bryllup og brudepar

BRYLLUPSFOTOGRAF

“Don’t look at other wedding photographer’s work. When you walk into a room, find the one thing that you are attracted to and focus on that. Your instincts will guide you to finding an image that you love.”

Ben Chrisman

“If I can dig deeper and show more of who people are, aside from it being a wedding day, then I feel I’ve succeeded. Usually, at the end of the night, that comes out. The party’s over, and they one hundred percent become themselves.”

Tyler Wirken

“How many frames do we need to remember someone or someplace? Most people only really need one, so I divide the day into sections: getting ready, the ceremony etc, and I try to create one image which inspires me for every section, which just defines that moment”

Fer Juaristi

Læs vores artikler:

Valg af lokation 

Betyder næsten alt

Uden en spændende fotolokation, er det ofte op ad bakke for selv den dygtigste og mest kreative og professionelle bryllupsfotograf.

Bryllupsfotografering

Hvad er det der skaber det perfekte bryllupsbillede?

Skygger

Klarer vejret op, men paraplyerne har været fremme, så kan du tage et smukt billede af brudeparret, hvor skyggerne er i centrum. Lad lyset falde på den helt rigtige måde, og lad brudeparret stå bag en paraply. Skyggerne viser, at de kærtegner eller kysser, og det er skyggerne der er i centrum.

Det kan også være bag et lagen eller et gardin, hvis det er det som I har til rådighed. Alt sammen gør skyggerne, at der er stor variation i billederne og så gør det sig oftest rigtig godt ud.

Eventyrligt billede

Fang et øjeblik hvor brudeparret poserer ved at gommen kysser brudens hånd lige så nænsomt og fint. Det giver et eventyrligt og romantisk billede, som brudeparret med garanti vil blive glade for. Det er også meget følelsesladet og lad det være centrum og formålet med billedet.

Tag et panorama billede

Selvom brudeparret er og bør være i centrum, så kan du også aktivt bruge forskellige formater og typer af billeder. Lad derfor nogle af billederne være i panorama, for at gør det dramatisk og spændende. Det er især en god idé, hvis I har en rigtig flot baggrund.

Legende og unikt

Brug græsset som baggrund og få bruden og brudgommen til at lægge sig ned i græsset på ryggen. De skal vende hver sin vej og lukke øjnene. Det bliver et ømt og unikt billede, hvor man kan mærke samhørigheden, selvom de ikke kigger på hinanden.

Den allerførste dans

Fang øjeblikket hvor brudeparret danser sammen for første gang som ægtepar. Fang blikket imellem dem og fang stemningen, hvor alting går op i en højere enhed. Det skal være naturligt og ikke opstillet for at få det bedste billede.

bryllupsfoto

Et afslappet og intenst blik

Bruden skal naturligvis være i centrum. Hvor mange af billederne især lægger vægt på kjolen, håret og blomsterbuketten, så er noget af det smukkeste at fokusere på et intents blik. Lad derfor brudeparret stå tæt sammen, ansigt mod ansigt.

Bruden skal derefter kigge mod kameraet og gommen skal kigge væk. Det vil blive et smukt og intenst billede, hvor hun kigger direkte ind i linsen, og du kan fange hele hendes person.

Brug en ramme

 Hvis brudeparret er med på den, så tag et billede af både brudeparret og alle gæsterne, hvor de e rindrammet i en antik og flot ramme. Det kan være svært at fange gode billeder af alle gæsterne og derfor kan det være rigtig rart, at have et flot billede af hver af gæsterne, som de hænger sammen i par evt.

Dermed er det også lettere at huske, hvem der var med til festen, når årene er gået og man sidder og ser tilbage på den største fest i sit liv.

Kysset

Når brudeparret har løsnet op og er blevet mere komfortabel med at blive fotograferet, så lad brudeparret kysse hinanden lidenskabeligt. Det symboliserer naturligvis deres kærlighed til hinanden, og man skal gerne kunne se denne kærlighed gennem billedet.

Det kan enten gøres, hvor du bruger en smuk baggrund eller et close up, hvor man stort set kun ser brudeparret. Du kan også med fordel tage flere forskellige, og derefter se, hvilke der fungerer bedst i praksis. Tag også gerne et under brudevalsen, et i kirken og et i mere løs stemning.

Brug skilte med tekst

Lad brudeparret holde forskellige sjove skilte, hvor der står romantiske og lidt sjove og kække bemærkninger. Eventuelt sætninger, som de har sagt om hinanden og om deres kærlighed. Det kan også være mere generelle sætninger. Der kan tages mange forskellige typer af billeder, hvor man både kan se brudeparret, men også skiltene.

indhold