Bryllupsfotograf

I modsætning til så mange andre bryllupsleverandører i jeres bryllupsplanlægning er en bryllupsfotografs arbejde ikke noget i kan høre, smage eller lugte. Der skal i bruge jeres mavefornemmelse og bruge god tid på internettet og finde ud af hvilken af fotograferne i gerne vil have skal forevige jeres bryllupsminder. Det kræver omhyggelig research og selektivitet fra jeres side så i vælger den rette bryllupsfotograf med de rette faglige færdigheder, en spændende fotokunstnerisk stil og en anbefalet profil.

Bryllupsfotograf

Valg af billedestil

Før du begynder at lede efter jeres fotograf, bør i først beslutte, hvilken type billedestil i som brudepar foretrækker. Det vil hjælpe jer en del med at afgøre, hvilken slags bryllupsfotograf, i ønsker der skal skyde jeres bryllup. Find inspiration på nettet. Der er masser af bryllupsfotografer i Danmark. Hvem skal i vælge?!

Brug god tid og tjek gerne så mange forskellige fotografer og billeder i har tiden til. Der er idag masser af bloggere, der skriver om alt mellem himmel og jord. Måske kan i også finde jeres bryllupsfotograf på Instagram eller Facebook. Mulighederne er mange og i kan kun vælge en. Nogle brudepar er mest til den romantiske og klassiske billedestil. Mens andre hellere vil fotograferes ved en bryllupsfotograf, der tilbyder den mere fotodokumentariske eller fotojournalistiske stil, hvor billederne er mere skæve og kantet i sit udtryk end ved de klassiske bryllupsbilleder.

Husk, at du ikke nødvendigvis behøver at vælge en bryllupsfotograf, der laver en bestemt stil. Flere og flere bryllupsfotografer, er begyndt at mikse stilarterne og du kan derfor booke en af disse fotografer, der mestrer begge elementer af bryllupsfotografiet. Ofte får i en god blanding af sort-hvid og farvebilleder og fotografen har sikkert også nogle bestemte fotofiltre, der lægges ovenpå den originale raw-fil i Lightroom eller et andet billedbehandlingsprogram.

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Vores bedste råd er uden tvivl at i begrænser jer til max 3 fotografer inden i tager kontakt til disse for at forespørge på ledighed på jeres dato og bryllupsfotograf priser etc. Det er der jo flere grunde til. Har i gjort jeres research ordentligt og set en masse billeder på nettet, så ved i også hvad i gerne vil have. Det næste skridt handler om at finde frem til om fotografen er ledig og ikke mindst: Hvem ER bryllupsfotografen og hvad kan denne tilbyde af priser, pakker, antal billeder etc.

Når i har udvalgt max 3 fotografer i gerne vil gå videre med vil vi klart anbefale at i sætter jer ned og overvejer nogle spørgsmål i gerne vil have uddybet ved fotografen. I har aldrig prøvet dette før, men en erfaren bryllupsfotograf, har prøvet dette mange gange.

Læs artiklen: 50 spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Nøjes ikke med enkelte billeder – se altid hele bryllupsfotoserier

Når i skal booke jeres bryllupsfotograf, er det vigtigt i ikke Nøjes med at se enkelte billeder. For at få et ordentligt indblik i hvad resultatet af jeres potentielle bryllupsfotografs arbejde ender med at blive, bør i se 1 eller gerne flere HELE bryllupsfotoserier fra fotografen. Alle kan lave en hjemmeside idag og lægge nogle enkelte billeder på siden, der faktisk ser ret lækre ud. Men hvis resten af billederne så ikke lever op til samme standard, så vil i som brudepar efter brylluppet, sidde tilbage med en meget stærk : ÆV! Fornemmelse!

Mangler du inspiration til valg af brudekjole?

Nøjes ikke med enkelte billeder - se altid hele bryllupsfotoserier

Læs om fotografen på nettet og tjek efter anbefalinger

Hvis i ikke igennem jeres netværk har fået anbefalet en bryllupsfotograf i har hørt godt om, så står i akkurat samme sted, som så mange andre brudepar, der snart skal giftes: At i skal ud og vælge en bryllupsfotograf til jeres billeder fra dagen, uden den fornødne erfaring til at vælge den rette. Derfor kan det være en god idé at læse lidt anbefalinger af forskellige fotografer på nettet. Der er sider såsom Trustpilot, Facebook, Google Maps hvor andre har givet feedback på fotografernes arbejde. Det kan være en god guideline for jer, som brudepar så i vælger den rette fotograf til opgaven.

Bruger du Instagram?

Bryllupspakker og priser

Bryllupspakker og priser

Hvad koster en bryllupsfotograf? Hvilke bryllupspakker tilbyder denne og hvad koster det. Det er nogle af de spørgsmål i gerne skulle have besvaret i jeres bryllupsfotograf interview. Det er jo ikke uvæsentligt om i modtager alle billederne billedbehandlet og i fuld opløsning, eller kun i en web-opløsning og i så derefter selv skal betale en formue for at få udleveret filerne. Nogle bryllupsfotografer vil slet ikke udlevere deres digitale filer, da de jo så altid kan tjene ekstra på gen-bestilling af billeder gennem årene. Brug noget tid på først at finde frem til hvilke fotografer i gerne vil benytte og tjek så de priser den enkelte fotograf arbejder med. De fleste brudepar har desværre ikke ubegrænsede midler til afholdelse af brylluppet.

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Det er også en essentiel del af jeres research i bryllupsplanlægningsfasen at i finder ud af, hvilke rettigheder i har til jeres billeder ved den enkelte fotograf. Normalt kører de fleste bryllupsfotografer med den model at i, som brudepar køber brugsretten til billederne. Fotografen ejer lovgivningsmæssigt rettighederne til alle billeder denne har fotograferet, medmindre andet (helst på skrift) er aftalt. Nogle brudepar har det bedst med at frikøbe rettighederne til bryllupsbillederne. Det betyder selvfølgelig en merpris oveni den pris i allerede ser beskrevet i de forskellige bryllupspakker hos fotograferne. Hvad prisen for de originale billedfiler koster, afhænger af fotografen. Nogle vil slet ikke sælge deres digitale filer.

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Det er vores erfaring at det uden diskussion er en god idé at i forbereder en plan for jeres bryllupsdag og giver denne plan til fotografen. Det gør at i sikrer jer fotografen ved hvilke billeder, der betyder noget for jer. Hvilke dele af bryllupsdagen fotografen kan forvente, der skal fotograferes. Sørg også for fotografen får alle data på lokationer, kirke, toastmaster etc. Skulle der opstå uventede problemer på selve bryllupsdagen, så har bryllupsfotografen mulighed for at korrigere eller komme i kontakt med nogen. I selv har jo ikke en telefon på jer på den store dag. Men derfor kan i jo godt bede en god ven eller et familiemedlem være kontaktperson, så det altid er muligt at komme i kontakt med nogen ved brylluppet.

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Når i er nået frem til selve bryllupsdagen er der intet andet at gøre end at nyde dagen og stole på jeres bryllupsplanlægning holder vand. Vi oplever faktisk at selvom en bryllupsplanlægning er nok så detaljeres udført, så vil der altid opstå mindre forskydninger og små ændringer. Det værste i så kan gøre er at lade disse irritationer påvirke dagen. Det er en stor dag og den slags kommer sjældent igen. Så slap af og hyg jer og overlad så resten til de kompetente mennesker i har hyret ind til at levere det de nu er hyret til at levere. Godt bryllup derude!

Herunder har vi lavet en liste over dygtige danske bryllupsfotografer vi kan anbefale:

Da flere og flere af vores læsere har opfordret os til at lave en såkalt bryllupsfotograf liste over de fotografer vi med vores erfaring kan vurdere leverer et godt resultatet fra bryllupper, så har vi endelig fået os taget sammen til at skrive lidt om nogle af de bryllupsfotografer i Danmark vi mener leverer et solidt håndværk når det kommer til bryllupsbilleder ihvertfald. Klik ind på listen herunder. Mener i at der mangler nogle fotografer på listen, er i mere end velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.

bryllupsfotograf Aarhus

bryllupsfotograf Aarhus

Skal i giftes i smilets by Aarhus, så bør i tage et klik over på bryllupsfotograf Forevigt hjemmeside. Vi har kun hørt godt om firmaet og bår man klikker rundt på deres hjemmeside oser den af både erfaring, kreativitet og ikke mindst professionalisme. Forevigt.dk har eksisteret i mindst 10 år i et mega presset marked af fotografer, der konstant indbyder hinanden og hvor der ikke mindst næsten hver dag dukker nye spillere op på området. Bryllupsfotograf forevigt.dk holder til i Aarhus, men kører over hele Danmark.

bryllupsfotograf i Vejle

Bryllupsfotograf i Vejle og Trekantsområdet

Også i Vejle er de godt med når det kommer til kompetente fotografer. Og som så mange andre fotografer i branchen tilbyder denne fotograf også bryllupsfotografering. Klikker man ind på Vejle fotografernes hjemmeside, finder i bestemt en dygtig en af slagsen. Der er super stor variation i billederne på siden og man kan se at fotografen kæler for mange forskellige slags bryllupsdetaljer. Her får i ikke kun flotte bryllupsportrætter af jer selv, men også en masse skønne detaljer af alle de andre essentielle dele af jeres bryllup.

bryllup-fotograf

Bryllupsfotografer i KBH og på Sjælland

Der er selvfølgelig også i Danmarks hovedstad fotografer, der kan finde ud af at portrættere et brudepar. Der er faktisk en del dygtige folk I København. Leder i efter en fotograf der laver anerledes, moderne og bryllupsbilleder med kant, så er der dog ikke helt så mange, der falder i den kategori. En af dem vi har fundet har mere end 10 års erfaring i branchen og har skudt over 300 bryllupper igennem tiden. Se billeder fra bryllupper i KBH her.

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Er i et af de heldige brudepar, der til dagligt slår jeres folder i smukke Silkeborg eller omegn? Så har i muligheden for at booke efter vores ydmyge opfattelse nogle af Danmarks bedste bryllupsfotografer. Begge fotografer i firmaet har høstet stor international anerkendelse for deres nytænkning og kreativitet når det kommer til bryllupsfotografering. Begge fotografer har en baggrund, som professionelle reklamefotografer, men har udover det valgt også at knokle med bryllupsfotografiet. Se deres spændende bryllupsfoto her.

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse at Familiefotografen også laver bryllupsbilleder. Med stor erfaring fra fotografering af større gruppper af mennesker, familier, børn, gravide, babyer og portrætter, må man sige at en familiefotograf, sagtens kan levere flotte og kreative bryllupsbilleder. Det handler vist kun at evnen til at udnytte lokationerne fotograferne placeres i og så omsætte disse til smukke og flotte billeder af brudeparret. Se familiefotografens bryllupsbilleder her.

Hvem synes i er dygtige bryllupsfotografer?

Skriv gerne en kommentar til spørgsmålet herunder! Vi hører selvfølgelig også gerne fra jer i en mail.

1.591 Kommentarer

 1. Cheap Smart Tv Deals

  Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
  I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful
  information. Thanks for the post. I will certainly return.

  Svar
 2. Sex

  Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it
  from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements
  would really make my blog shine. Please let me know
  where you got your theme. Kudos

  Svar
 3. 퍼스트카지노

  Thank you for another informative blog. Where else could I am getting that type of information written in such a perfect manner?
  I have a challenge that I’m just now operating on, and I have been at the
  look out for such info.

  Svar
 4. 빅카지노

  Nice blog here! Also your web site loads up very fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?

  I wish my website loaded up as quickly as yours lol

  Svar
 5. 솔레어카지노

  Thanks for some other informative blog. Where else may
  just I get that type of info written in such a perfect method?
  I’ve a challenge that I am just now operating on, and I’ve
  been at the look out for such info.

  Svar
 6. 원엑스벳

  Hi there, I enjoy reading all of your post. I like to write a little comment to support you.

  Svar
 7. mega888 kiosk agent login

  Hello everyone, it’s my first pay a quick visit at this site, and post is
  in fact fruitful in support of me, keep up posting these
  articles or reviews.

  Svar
 8. 더나인카지노

  It is in reality a nice and helpful piece of information.
  I’m happy that you just shared this useful info with us.
  Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  Svar
 9. 텐카페알바

  A fascinating discussion is definitely worth comment. I do believe that
  you should publish more on this issue, it might not be a taboo subject
  but typically people do not speak about these issues.
  To the next! Cheers!!

  Svar
 10. ポーカー

  Helpful information. Fortunate me I discovered your web site by accident, and I am surprised why this accident didn’t came
  about earlier! I bookmarked it.

  Svar
 11. harbor freight stockton

  Quality articles is the main to invite the viewers to
  visit the website, that’s what this site is providing.

  Svar
 12. 우리카지노

  Hey there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to check it out.
  I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will
  be tweeting this to my followers! Exceptional blog and wonderful design.

  Svar
 13. 슬롯머신사이트

  After I originally commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added-
  checkbox and now each time a comment is added I
  get four emails with the same comment. There has to be an easy
  method you can remove me from that service? Cheers!

  Svar
 14. 엠카지노 쿠폰

  Tremendous issues here. I am very glad to see your article.
  Thanks so much and I am having a look forward to contact you.
  Will you please drop me a e-mail?

  Svar
 15. tài xỉu online

  I know this website offers quality dependent posts and
  other stuff, is there any other web page which provides such information in quality?

  Svar
 16. 카지노사이트

  It’s remarkable for me to have a website, which is beneficial for my knowledge.

  thanks admin

  Svar
 17. 더나인카지노

  Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you’re a great author.
  I will ensure that I bookmark your blog and will often come back later in life.
  I want to encourage one to continue your great work, have a
  nice day!

  Svar
 18. インター カジノ 入金

  It’s actually a cool and helpful piece of information. I am glad that you
  simply shared this useful information with us.
  Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  Svar
 19. 카지노

  Spot on with this write-up, I absolutely believe that this site needs a great deal more
  attention. I’ll probably be back again to see more, thanks for
  the information!

  Svar
 20. website

  Having read this I believed it was very informative.
  I appreciate you finding the time and effort to put this content together.
  I once again find myself personally spending a significant amount
  of time both reading and posting comments. But so what, it was still
  worthwhile!

  Svar
 21. 다파벳

  Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering which
  blog platform are you using for this site? I’m getting
  tired of WordPress because I’ve had problems with hackers
  and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could
  point me in the direction of a good platform.

  Svar
 22. free courses

  Hello! I could have sworn I’ve visited this website before but after looking at many of the articles
  I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted
  I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back regularly!

  Svar
 23. sports competition names

  I’m really loving the theme/design of your site. Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A couple of my blog readers have complained about my website not
  operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any recommendations to help fix this issue?

  Svar
 24. 1Xbet

  I every time spent my half an hour to read this website’s posts every day along with a cup of coffee.

  Svar
 25. 우리카지노

  If you are going for best contents like myself, only
  visit this web site all the time because it provides feature contents, thanks

  Svar
 26. 코인카지노

  This design is steller! You obviously know how
  to keep a reader amused. Between your wit and your videos,
  I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!)
  Great job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

  Svar
 27. 더킹카지노

  I think this is one of the such a lot vital info for me.

  And i’m satisfied studying your article. However want to observation on few normal issues, The web site style is perfect, the articles is truly
  great : D. Good process, cheers

  Svar
 28. gold standard

  Everything is very open with a very clear description of the issues.
  It was definitely informative. Your website is very helpful.
  Thanks for sharing!

  Svar
 29. https://www.yert200.com

  “Really, all parts can be donated to countries in need of sporting infrastructure. This is the beauty of the stadium — the legacy opportunities are endless.”
  카지노사이트

  Svar
 30. https://www.shine900.com

  estimated the 2022 World Cup to produce up to 3.6 million tonnes of carbon dioxide, that’s 1.5 million tonnes of CO2 more than the 2018 tournament in Russia created. 카지노사이트

  Svar
 31. https://www.gain777.com

  The SC says it is committed to keeping sustainability a main focus throughout the tournament — an example of this is planting trees and plants around the World Cup’s infrastructure to mitigate greenhouse gas emissions.
  카지노사이트

  Svar
 32. https://www.kkr789.com

  Once the spectacle is over, Qatar says it will offset any emissions generated during the tournament through building two mega solar power plants over the following 10-15 years, and by proactively supporting sustainable and low-carbon events in Qatar and the region
  카지노사이트

  Svar
 33. https://www.aace777.com

  When coming up with the stadium’s design, Al Atwan said movability was the main consideration for choosing shipping containers as the building blocks.
  카지노사이트

  Svar
 34. https://www.qqueen700.com

  Unlike the other seven Qatar 2022 venues, Ras Abu Aboud’s temporary nature meant that fewer building materials were required, keeping construction costs down and shortening the time needed to complete it.
  카지노사이트

  Svar
 35. https://www.rcasinosite.com

  When a fan steps outside Ras Abu Aboud, they’re met by Doha’s West Bay skyline. So when the sun goes down, a symphony of color — exchanged between the shimmering skyscrapers on one side and the stadium on the other — reflects off the shores and lights up the city.
  카지노사이트

  Svar
 36. https://www.hgame789.com

  “Post-2022, the redevelopment of the site could take many forms and its legacy plans are still being finalized. It could be redeveloped into a public green space or used for a mix of commercial and residential projects,” said Al Atwan.
  카지노사이트

  Svar
 37. https://www.hgg99.com

  purported remains has revealed how many people currently alive can claim to be descendants of the family of the Renaissance genius and “Mona Lisa” painter: It’s 14. 카지노사이트

  Svar
 38. 토토사이트

  Hi there! I could have sworn I’ve been to this site before but after going through
  many of the articles I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m certainly pleased I discovered it and I’ll be bookmarking
  it and checking back regularly!

  Svar
 39. 더킹카지노

  You’ve made some good points there. I looked on the net for more information about the
  issue and found most individuals will go along with your views on this website.

  Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *