Bryllupsplanlægning

Planlæg dit bryllup

I skal igang med bryllupsplanlægning, når gommen har været på knæ og bruden har sagt JA. Det sætter uden tvivl mange tanker og drømme igang, der skal opfyldes. De fleste piger har som regelt fra barnsben drømt om et rigtigt prinsesse bryllup. Nu kan i selv stå for jeres bryllupsplanlægning af jeres bryllupsdag og få et bryllup som i drømmer om.

planlæg dit bryllupHvad, hvem og hvorfor?

Som det første bør i tage kontakt til den kirke i skal vies i, eller skal i borgerlig vies, så kontakt kommunen. Få fastsat en dato for jeres vielse og et vielsestidspunkt. Præsten kan i kirken som regelt komme med gode råd til alt i og omkring kirken.

En vigtig del af jeres bryllupsplanlægning, når vielsesdatoen er på plads. Så bør i overveje hvor jeres bryllupsfest skal holdes. Især fordi mange feststeder, som regel er de populære steder, ofte booket flere år i forvejen på populære datoer. Så vent ikke for længe med at booke feststedet. Til tider kan selve feststedet være afgørende for hvilken dato i skal giftes, hvis i vil have et bestemt feststed.

Et smukt bryllup skal huskes med billeder

Lav aftaler med bryllupsleverandører

Udover fesstedet er der naturligvis også andre leverandører der er populære og ønsker i det bedste musik til brylluppet, de bedste bryllupsbilleder fra den store dag, en romantisk bryllupstransport fra kirken til fesstedet, bør i også her være rimelig tideligt ude. Sørg for at få lavet nogle skriflige aftaler med jeres bryllupsleverandører, så i er sikre på aftalerne for den store dag.

bryllup-huskelistePlanlæg alle detaljer ved dit bryllup

Brudekjolener uden et af bryllupets store højepunkter, og derfor skal den kommende brud naturligvis prøve mange brudekjoler før hun finder den rette. Det er her en god idé at kontakte nogle brudekjoledesignere og brudekjole forretninger og få lavet nogle aftaler om at prøve kjoler på en bestemt dag. Der skal også laves aftaler for hvem der skal stå for brudens hår og make-up på den store dag. Skal det være brudens egen frisør eller en hyret professionel stylist og hår mager. Sørg også herfor at have en skriftlig aftale med leverandøren.

Bryllups huskeliste – en god idé

En ting der ofte skrider i planlægningen er selve bryllups budgettet, læg derfor en plan for hvor mange penge i har. Lav evt. en liste over hvilke ting der er vigtigst for jer, og lad så derefter listen guide jer frem til hvad i har råd til og hvad i bør fravælge. Et bryllup koster tit fra 50-100 tusind og opefter, hvis man vil have et bryllup der har “lidt ekstra”.

bryllup-dk

Dit bryllup – personligt præg

Det vigtigste at huske når du lægger planerne for din store dag, er at sikre sig at det bliver DIT bryllup. Jeres eget personlige præg på slagets gang er vigtigt. Det er vigtigt fordi, jeres gæster, familie og jer selv skal føle i er på “hjemmebane”, og får en fantastisk dag, der handler om jer og ikke en eller anden bryllupsplanlægger der sætter den totale dagsorden.

Bryllupsplanlægning af jeres bryllup tager tid

Det vil tage tid at planlægge jeres bryllup. Et gennemført bryllup er oftest planlagt lagt ned i detaljer. Det kan være svært hvis man samtidigt har en hverdag der også kører lidt hektisk. Vi giver her lidt tips til hvordan jeres bryllupsplanlægning kan gøres nemt og smertefrit.

Bryllupsplanlægning handler om DIT bryllup

bryllupsplanlægningBryllupsplanlægning – Det lyder måske latterligt, men i tiden op til den store dag, er det meget vigtigt, at du ikke forsømmer selv.

Mange brude er så optaget af, hvad alle andre skal gøre, at de glemmer sig selv og deres generelle helbred og velbefindende!

Bryllupsplanlægning

Under selve jeres bryllupsplanlægning, er det vigtigt at sørge for, at du tager dig fysisk godt af dig selv. Du bør holde dig og din hud virkelig hydreret med masser af vand. Spis masser af frisk frugt og grøntsager. Sikre dig, at du spiser nok protein, kulhydrater og fedt så din krop fungerer godt. Det er helt almindeligt, at brude praktisk at stopper med at spise helt, jo tættere de kommer på deres store dag. Det er ikke et godt træk. Når du ikke spiser korrekt gør det dig humørsyg, din hud ser usund ud, det giver dig poser under øjnene, dine øjne mister deres glød og din ånde lugter.

Gode kvaliteter for en sexet brud

Ingen af ovenstående er gode kvaliteter for en sexet brud! Hvis du forsøger at tabe dig til den store dag, så ta det roligt og gør det over en længere periode. Det er meget sundere for dig og for alle andre omkring dig. De fleste brude taber sig af sig selv, så snart den store dag nærmer sig. Det er hovedsageligt pga nerver. Så bliv nu ikke alt for besat af vægttab, da det sandsynligvis vil ske alligevel. Glem ikke, at brudekjoler og brude undertøj er så smart lavet disse dage, at du automatisk mister en kjolestørrelse bare ved af tage det på!

Sørg også for at få masser af søvn. Det er alt for let at være længe oppe for at surfe på nettet og tjekke de nyeste brude trends, men et par nætter med god lang søvn vil gøre dig mere effektiv, når du er vågen. Sørg også for masser af frisk luft og let motion, hvis du vil opleve din bryllupsdag fyldt med energi og lykke.

Hvis du føler dig meget kørt ned omkring bryllupsplanlægningen, så er det måske på tide at tage en pause. Ta en uge fri fra alt bryllupsrelateret og lav noget andet. Lad ikke planlægningen af dit bryllup, overtage dit liv.

indhold