Gør det selv bordkort til dit bryllup

Gør det nemt, gør det let – Gør det selv bordkort til dit bryllup! Du kan selv stå for produktionen af dine bordkort. Med saks, papir, lim og lidt fantasi kan du selv kreerer de mest fantastiske bordkort. Selvgjort er velgjort også når det handler om bordkort til bryllup, og samtidig kan bordkort blive både smukke og billige. I vores serie om gør det selv til bryllup, viser bolig- og bryllups designer Louise, hvordan du selv kan lave flotte bordkort til dit bryllup.

Inspiration findes alle steder

Medmindre man er født med 10 tommelfingre, er det faktisk ikke så svært at lave sine egne bordkort. Inspiration kan man finde alle steder: i skoven, ved vandet, i haven eller på rejser rundt omkring i verden. Brug din fantasi og hvad du lige har ved hånden. Det vigtigste man skal tænke over før man går igang er at bordkortene, er at de skal kunne laves i forvejen, og at bordkortene skal matche farver i invitationer, brudebuket og den øvrige dekoration til sit bryllup.

Bordkortene er den røde tråd

At have en røde tråd gennem hele sit bryllup er vigtigt. Den røde tråd skaber ro og binder alle ting, i forbindelse med brylluppet sammen – man taler endda om papirdesign til bryllup, som i korte træk betyder at alt papir, som indbydelser, sanghæfter i kirken, bordkort, og ikke mindst takkekort hænger sammen med brudebuket, brudesko, brudepigekjoler og alt hvad der ellers måtte være af farver og papir i forbindelse med bryllup. Brudebuket, bryllupskage og jeres bordkort skal have en rød tråd, vælg en farve der er gennemgående, eller vælg flere farver inden for samme farveskala eller farve nuance.

Gør det selv – sådan hér

I dette indslag om design af egen bordkort, får du let og hurtig inspiration til billige og hurtige gør det selv bordkort. Du er velkommen til at bruge ideerne til bordkort, som de er vist her – ellers kan du bruge dem som inspiration af dit eget design af bordkort til dit bryllup. Kun fantasien sætter grænser for design af bordkort og hvis du begynder i god tid, kan dine bordkort designes helt eventyrligt! Husk at de skal skabe orden til dit bryllup – ikke skabe stress før dit bryllup! God fornøjelse med design af dine personlige bordkort!

indhold