Du kender sikkert allerede til det. Flere og flere tager på utradionelle bryllupsrejser, hvor man prøver at overgå hinanden med sin kreativitet. Det kan efterhånden ikke skille sig nok ud, hvilket også gør det ekstra romantisk for jer. Jeg har for nylig hørt om et par, som virkelig fandt på en bryllupsrejse, der gjorde det til en virkelig unik oplevelse med en meget direkte kulturforståelse med i bagagen.

Parret havde i lang tid ville opleve Rom, hvorfor destinationen ikke var en svær beslutning. Rom er et meget smukt, og spændende sted, så derfor er det helt klart et godt valg. De checkede ind på Hotel dei Melli, som er et eksklusivt hotel med 4 stjerner. Her fik de et dobbeltværelse, som der var deluxe og beregnet til par. Det der gjorde deres bryllupsrejse til en meget anderledes rejse er, at de var utrolig meget sammen med lokale. De havde nemlig i samarbejde med Hideaways, som udbød rejsen – fået en kontaktperson hos de lokale fra start af. Her kunne de se mange af de seværdigheder, som Rom har at byde på med både egne briller på, og viden fra de lokale.

De fik blandt andet set Castel Sant’ Angelo, og Det Sixtinske Kapel men selvfølgelig også Colosseum og en masse andre seværdigheder. Herefter blev faldt de meget i snak med de lokale, og blev også inviteret over til dem privat, hvor de også var en del. Selve bryllupsrejsen forløb sig over 14 dage, hvor parret fik set og oplevet en masse, især sammen med de lokale.

De anbefaler i høj grad Hideaways, når der skal kigges på bryllupsrejser, da de formår at finde en god løsning til dig, og servicen er ikke at sætte en finger på.

Anderledes-bryllupsrejse