Det er vanskeligt at fastsætte en dato

Det er vanskeligt at fastsætte en dato, hvis du ikke har booket et feststed / placering endnu. Mange af de populære bryllupslokalene kan blive optaget i op til et år i forvejen, så det betaler sig at være hurtigt derude.

Vores tip: Vælg en sæson, som du både kan lide, men vær fleksibel! I virkeligheden er der ikke en eneste måned, hvor det ikke er egnet til at holde et bryllup. Så er det i dette tilfælde er det kun, fordi man har troet på en bestemt dato i lang tid, og virkelig ønsker dette.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du kunne tænke dig, at gifte sig med dig, så find først og fremmest, om det skal være i Norge eller i udlandet. Er det i Norge, så se for jer selv, hvilken slags bryllup du kunne forestille dig at have. Se tilbage Bryllupstemaet i denne serie for at få en idé eller to.

Tror du, af i udlandet, så vi skal ikke gå så dybt ind i det, men hvis det f.ex. er på et krydstogt skib eller på en romantisk strand, så husk, at vejr og vind hurtigt bestemmer for dig.

Forslag til bryllupslokaler / steder til at blive gift

(Alfabetisk sorteret)

Bryllup om bord på båden
Fjellbryllup
Funkisbryllup
Gallabryllup
Hagebryllup
Herregårdsbryllup
Klassiske/traditionelle bryllup
Landdistrikterne – rustikkbryllup
Natur, ørkenen eller den store udendørs (ex. den lavvu)
Restaurantbryllup
Romantisk bryllup i skoven / ved ferskvand
Festlokale (almindelig)
Ved havet – bryllup i nærheden af stranden
Så snart bryllupstemaet er i kassen, skal du søge efter egnede lokaler på internettet, og “de gule sider”, og ind med kendt. Hvis ikke den lokale grendehuset er helt efter planen, så glem ikke, at der er mindst ti forskellige steder i nærheden af dig, som du sikkert ikke formår at komme på – eller i alle kender.

Et af vores bedste tip er derfor: Check med venner, kolleger og kendte. Du vil sandsynligvis blive overrasket over at se, hvor mange steder, du rent faktisk nødt til at vælge mellem!

Funktion værelser findes overalt – i bjergene, i byen, ved vandet og på land, osv., så du skal ikke slå sig til dig med de første websted, du ser på, er det virkelig så forskellige i sind. Det er garanteret det andet sted for at se på, som holder prisen korrekt, og at de er korrekte. Men vær tidligt, så du rent faktisk KAN vælge!

Husk, at det feststed, du vælger, bestemmer, andre ting

Valg af lokale bestemmer også i høj grad en del af bryllupstemaet – herunder brudekjolen – hvordan du kan dekorere, og hvilken pris, du får på både mad og drikke. Bemærk, at der mange steder kræver, at du bestiller mad og drikkevarer fra dem. Hvis de gør dette, og den menu, de har, ikke svarer til, hvad du ønsker, og derefter gå videre til det næste sted på listen. Det er vigtigt, at du er tilfreds med det sted, og du skal holde fest!

Ting du skal kigge efter, og spørge værten om, når du ser eller ringer for at spørge dig om det sted er, blandt andre ting:

  • Pris
  • Ledighed
  • Hvor mange gæster kan der være plads til
  • God tilkomstmuligheter / store nok til parkering?
  • Private værelser til bryllup kage / kager
  • Kjølemuligheter til kager/drikkevarer
  • Tilbud på mad
  • Afbestillingsforsikring i tilfælde bryllupsdatoen skal blive udskudt/ændret.
  • Vi anbefaler også, at du tager en q & a-segment i forum, når det kommer til valg af mødested. Det er ikke for at udelukke, at andre har reserveret plads tidligere, og kan give dig nogle tips eller ideer til dekoration og lignende.

Når du har besluttet dig for ejendommen, og omfatter mad og drikke – som ofte er den største del af bryllupsbudsjettet anvendes. Så tænk grundigt over, hvordan du ønsker, at din bryllup fest til at tage plads!

indhold