Et smukt tema bryllup

At holde et bryllup med et tema og en rød tråd, kræver forberedelse. Vi har fulgt et brudepar, i forberedelserne til deres smukke, tema bryllup. Sammen med en Bryllupsdesigner, forvandler de et kedeligt festlokale, til et fortryllende, winter wonderland, tema bryllup, med masser af stemning. Bryllup med et gennemført tema er mere populært, end nogensinde før. I dette indslag om vinter tema bryllup, kan du se hvorfor.

Planlægning af tema bryllup

Skal du holde et tema bryllup, kræver det nøje planlægning, for man skal holde sig til den røde tråd. Det er vigtigt at anskaffe de rigtige remedier, hvis stemningen skal være helt perfekt. Tænk i stoffer, lysestager, farver, nips, mønstre og blomster. Nogle ting må man anskaffe friske, og disse skal bestilles, hvis man vil være sikker på at det er den rigtige slags og farve, som er til rådighed, til brylluppet. Andre effekter og remedier, kan man sagtens samle over længere tid. Er man på udkig efter forskellige effekter, til den helt rette stemning til sit temabryllup, er det værd at holde øje med loppemarkeder, 10´erbutikker, udsalg og hvor man ellers kunne tænke sig at falde over billige effekter. Hemmeligheden er at det skal være let og lækkert – og samtidig til at betale.

Pift effekterne op

Tænk også over hvordan man kan pifte sit tema bryllup op, til det helt rette look. I dette indslag viser bryllupsdesigneren, hvordan man let gør de vinterkedelige grene til smukke sneklædte grene, med fugle og kunstig sne fra spray. Det ser ganske simpelt ud – og det er det også. Det handler blot om den gode idé – og holde sig til den. Små kunstige krystaller er også en sikker vinder, når man ønsker et enkelt og eksklusivt look til sin bryllupsdekorationer. Brug de kunstige krystaller som dekoration på bordene, eller sæt forsigtigt krystallerne på bordkort og på blomsterne.

Hvad er dit bryllupstema?

Vi hører gerne om netop dit tema bryllup. Er du blevet gift, og havde jeres bryllup også et tema, så hører vi også gerne om dine erfaringer

indhold