Du behøver ikke at hyre en frisør til gommen for at se godt ud til brylluppet.

Spar penge på gommens klipning hos frisør. Du behøver ikke at hyre en frisør til gommen for at se godt ud til brylluppet. Du behøver ikke bruge penge på en frisør for at få det udseende du ønsker. At gøre sig klar til en begivenhed der betragtes som højtideligt, kan være noget at et arbejde.

Folk er ofte af den overbevisning, at hvis de skal se præsentable ud, så skal de gennemgå en magisk transformering og bruge en masse penge på folk de tror kan noget helt specielt for at hjælpe dem, for at den kan i mødekomme disse sære forventninger. Det er latterligt! De fleste brude og møder og forelsker sig i deres gomme uden hjælp fra en frisør.

Disse brude kan måske oven i købet godt lide deres gommes helt almindelige hverdagsfrisure! Du behøver ikke hyre en frisør til gommen for at forberede ham til hans bryllupsdag.

Læs mere om landsdækkende fotografering her.

Dit hår er ikke det der gør din bryllupsdag speciel.

Du kan have dit hår på den måde du helst vil have det på din bryllupsdag! Med mindre din brud helt specifikt beder om du får dit hår ordnet af en professionel og ikke har et problem med det, så er der ingen grund til at bruge penge fra dit bryllupsbudget til en frisør. Uanset hvilken tjekliste eller guide du bruger, så behøver du altså ikke hyre en frisør til gommen.

Jo mere komfortabel gommen er på sin bryllupsdag, jo mere vil han være i stand til at slappe af og nyde begivenhederne! Man bør ikke tvinges ind i noget der får én til at føle sig forkert eller til at være én man ikke er.

Find den bedste bryllupsfotograf i Aarhus her.

Mange mænd har ganske enkelte frisurer som bare kan nøjes med et enkelt trim

Mange mænd har ganske enkelte frisurer som bare kan nøjes med et enkelt trim for at være klar til alteret. Hvis din brud kan gøre det eller en anden du kender er godt til det der med sakse, så spørg om de kan give dig en hurtig klipning og betal ikke en krone for din bryllupsfrisure.

Vær blot sikker på dit hår er rent og præsentabel til din bryllupsdag. Hvis du har problemer med lidt skæl, eller måske har et større problem, så begynd at bruge anti-skælshampoo et godt stykke tid for brylluppet. Hvis du ikke kan slippe af med det på den måde, så få en tid hos en hudlæge der kan hjælpe dig, så du sikrer dig dit hår kan være pinligt rent på din store dag.

Vil i vide mere om bryllupsfotografering ?

Du vil måske gerne gøre noget lidt mere specielt med dit hår

Du vil måske gerne gøre noget lidt mere specielt med dit hår, uden at skulle bruge penge på en frisør. Der findes styling produkter til alle hårtyper og de er ikke kun beregnet til kvinder! Gelé er godt til at tvinge dit hår ind i en bestemt retning eller frisure. Du kan have et krøllet og kruset hår og lave det om til en glat og sexet frisure.

Du kan også bruge skum og øve dig i at give dit hår facon med hårtørreren. Hvis du har etager i håret, kan det give dig et luftigt og fjeragtigt udseende, uden at få dig til at ligne en stjerne fra 1970erne!

Pas på hvis dit hår at begyndt at blive tyndt. Hvis du bruger en masse stylingprodukter i håret kan du få det til at se endnu tyndere ud, og tiltrække opmærksomhed til områder du ikke vil have nogen skal lægge mærke til.

Uanset hvad du tror andre har gjort ved deres bryllup, behøver du altså ikke hyre en frisør til gommen. Du ser allerbedst ud når du er komfortabel!

indhold