Når I tænker over hvor I vil have jeres vielsesceremoni så tænk over alle de bryllupper I har været med til

Når I tænker over hvor I vil have jeres vielsesceremoni så tænk over alle de bryllupper I har været med til, og hvor meget det sted hvor de blev holdt satte tonen. Når I gør jer klar til at vælge jeres sted så tænk over hvordan I gerne vil have stemningen ved jeres bryllup skal være.

En god måde at starte med at se efter, hvor vielsen skal holdes

En god måde at starte med at se efter, hvor vielsen skal holdes, er at se her hvad andre har syntes virkede for deres bryllupper. I kan også se hvad I skal undgå. Efterhånden som I undersøger jeres muligheder kan det være I finder ud af, at I har information I kan dele med andre, og det kan I også gøre her!

Hvis I skal have en religiøs ceremoni ser I sikkert på kirker

Hvis I skal have en religiøs ceremoni ser I sikkert på kirker. Bare fordi I vil have en traditionel religiøs vielse behøver det ikke at betyde, at I ikke kan få lov at vælge mellem forskellige kirker. Det kan være I vil holde vielsen i et kapel i stedet for en stor kirke. Når først I har fundet den perfekte kirke og I vil booke den til ceremonien skal I måske betale noget for at reservere datoen. Sørg for I er klar til at bruge nogle af de budgetkroner!

Det kan være I kan booke vielsesstedet uden religiøse begrænsninger

Det kan være I kan booke vielsesstedet uden religiøse begrænsninger og det kan give jer utallige muligheder! I kan blive gift i en offentlig park, på et musem, kunstgalleri, bibliotek og endda den lokale zoologiske have hvis I vil! Hvert af disse steder har også andre par der gerne vil giftes der, så det er en god ide at reservere datoen med det samme. I skal betale for at bruge stederne, herunde også den offentlige park, så husk at holde jer inden for budgettet, når I booker jeres vielsessted.

I kan måske finde et sted hvor I kan blive gift gratis

I kan måske finde et sted hvor I kan blive gift gratis. Hvis en af jeres forældre, et familiemedlem eller en ven er villig til at lade jer bruge deres have til jeres vielse og måske endda til receptionen kan I gøre det! Husk bare at vejret kan påvirke jeres planer så det skal I tage med i overvejelserne og se hvad telte koster, såfremt I får brug for dem.

I skal booke jeres vielsessted nu for at sikre at I får reserveret den dato I vil have. Tag fat i checkbogen og din forlovede og se at få afklaret hvor jeres perfekte vielsessted er!

Skal i giftes i Hørsholm? Så se flotte bryllupsfotos her.

indhold