Bling Bling bryllup – Så kan man vælge at male bunden på skoene. Jeg har valgt at male med en rød farve købt på etsy.com som de på siden henviser til at Touch ups på de ægte sko. Så må farven da være perfekt  Den hedder “walk on red”.Desværre ikke et billede fra da jeg malede men her kan man se hvordan de ser ud i bunden. Tålmodighed er vigtigt. Man kan vælge at gøre som jeg har gjort og sat stenene i “kæder/rækker” rundt. Eller Gøre det mere blandet.

Bling Bling bryllup

Så er det tid til at sætte sten på. Stille og roligt smørrer jeg en stribe lim på og tålmodigt med en pincet sætter jeg en sten på ad gangen. Limen er købt på ebay.co.uk. Den hedder E6000 og er meget holdbar. Stenene er også købt på ebay, her er et link til en forhandler ud af mange ebay . De fåes i mange farver men jeg har brugt den der hedder “Crystal AB, Foil back” Den giver virkelig den vildeste Bling Bling føelse når lyset rammer. Jeg har brugt størrelse 2 mm, 4 mm og 6 mm.

Jeg er netop gået i gang med et par mere der bliver lidt anderledes. Det er fordi jeg ikke føler mine er høje nok, men de vil så blive brugt som skiftesko på dagen.

Book en fotograf til bryllup

bryllupsbilleder Bramslevgaard

Nu ville jeg lige lægge billeder op af vores endelige invitation

Nu ville jeg lige lægge billeder op af vores endelige invitation hvis der nu var nogle der kunne få nogle gode idéer. Jeg har heller ikke udførlig step by step her, men hvis der nu er nogle som er interesserede i det, kan jeg godt få lavet en  .

Jeg vil dog sige at det meste arbejde har ligget i arbejdet på computeren. Jeg har ikke tal på hvor lang tid jeg har brugt fra start/idé til slut. Kortet tog lidt tid fordi jeg hele tiden ombestemte mig i forhold til hvilket specifikt stykke der skulle zoomes ind på. Men jeg er super glad for resultatet-

bryllupsbilleder Bramslevgaard

Kort om ‘holderen’ til invitationen: Det er et helt stykke A4 papir. Forneden har jeg sat et stykke på (klippet af et andet stykke pap) med dobbeltklæbende tape langs kanten. Toppen af invitationen er der klippet to ‘hjørner’ af så den er lidt mere fancy når den lukkes. Den er lukket sammen som vores STD (så har snydt og sat et billede ind af den ) selvom der godt nok var klippet de der hjørner af så det lignede en konvolut.

Mød en nytænkende bryllupsfotograf

Du skal bruge:

  • Karton
  • Linial 
  • Blyant
  • Saks 
  • Falseben 
  • Lommetørklæder