Bryllupsfotograf

I modsætning til så mange andre bryllupsleverandører i jeres bryllupsplanlægning er en bryllupsfotografs arbejde ikke noget i kan høre, smage eller lugte. Der skal i bruge jeres mavefornemmelse og bruge god tid på internettet og finde ud af hvilken af fotograferne i gerne vil have skal forevige jeres bryllupsminder. Det kræver omhyggelig research og selektivitet fra jeres side så i vælger den rette bryllupsfotograf med de rette faglige færdigheder, en spændende fotokunstnerisk stil og en anbefalet profil.

Bryllupsfotograf

Valg af billedestil

Før du begynder at lede efter jeres fotograf, bør i først beslutte, hvilken type billedestil i som brudepar foretrækker. Det vil hjælpe jer en del med at afgøre, hvilken slags bryllupsfotograf, i ønsker der skal skyde jeres bryllup. Find inspiration på nettet. Der er masser af bryllupsfotografer i Danmark. Hvem skal i vælge?!

Brug god tid og tjek gerne så mange forskellige fotografer og billeder i har tiden til. Der er idag masser af bloggere, der skriver om alt mellem himmel og jord. Måske kan i også finde jeres bryllupsfotograf på Instagram eller Facebook. Mulighederne er mange og i kan kun vælge en. Nogle brudepar er mest til den romantiske og klassiske billedestil. Mens andre hellere vil fotograferes ved en bryllupsfotograf, der tilbyder den mere fotodokumentariske eller fotojournalistiske stil, hvor billederne er mere skæve og kantet i sit udtryk end ved de klassiske bryllupsbilleder.

Husk, at du ikke nødvendigvis behøver at vælge en bryllupsfotograf, der laver en bestemt stil. Flere og flere bryllupsfotografer, er begyndt at mikse stilarterne og du kan derfor booke en af disse fotografer, der mestrer begge elementer af bryllupsfotografiet. Ofte får i en god blanding af sort-hvid og farvebilleder og fotografen har sikkert også nogle bestemte fotofiltre, der lægges ovenpå den originale raw-fil i Lightroom eller et andet billedbehandlingsprogram.

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Vores bedste råd er uden tvivl at i begrænser jer til max 3 fotografer inden i tager kontakt til disse for at forespørge på ledighed på jeres dato og bryllupsfotograf priser etc. Det er der jo flere grunde til. Har i gjort jeres research ordentligt og set en masse billeder på nettet, så ved i også hvad i gerne vil have. Det næste skridt handler om at finde frem til om fotografen er ledig og ikke mindst: Hvem ER bryllupsfotografen og hvad kan denne tilbyde af priser, pakker, antal billeder etc.

Når i har udvalgt max 3 fotografer i gerne vil gå videre med vil vi klart anbefale at i sætter jer ned og overvejer nogle spørgsmål i gerne vil have uddybet ved fotografen. I har aldrig prøvet dette før, men en erfaren bryllupsfotograf, har prøvet dette mange gange.

Læs artiklen: 50 spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Sæt jer ned og lav nogle spørgsmål til jeres bryllupsfotograf

Nøjes ikke med enkelte billeder – se altid hele bryllupsfotoserier

Når i skal booke jeres bryllupsfotograf, er det vigtigt i ikke Nøjes med at se enkelte billeder. For at få et ordentligt indblik i hvad resultatet af jeres potentielle bryllupsfotografs arbejde ender med at blive, bør i se 1 eller gerne flere HELE bryllupsfotoserier fra fotografen. Alle kan lave en hjemmeside idag og lægge nogle enkelte billeder på siden, der faktisk ser ret lækre ud. Men hvis resten af billederne så ikke lever op til samme standard, så vil i som brudepar efter brylluppet, sidde tilbage med en meget stærk : ÆV! Fornemmelse!

Mangler du inspiration til valg af brudekjole?

Nøjes ikke med enkelte billeder - se altid hele bryllupsfotoserier

Læs om fotografen på nettet og tjek efter anbefalinger

Hvis i ikke igennem jeres netværk har fået anbefalet en bryllupsfotograf i har hørt godt om, så står i akkurat samme sted, som så mange andre brudepar, der snart skal giftes: At i skal ud og vælge en bryllupsfotograf til jeres billeder fra dagen, uden den fornødne erfaring til at vælge den rette. Derfor kan det være en god idé at læse lidt anbefalinger af forskellige fotografer på nettet. Der er sider såsom Trustpilot, Facebook, Google Maps hvor andre har givet feedback på fotografernes arbejde. Det kan være en god guideline for jer, som brudepar så i vælger den rette fotograf til opgaven.

Bruger du Instagram?

Bryllupspakker og priser

Bryllupspakker og priser

Hvad koster en bryllupsfotograf? Hvilke bryllupspakker tilbyder denne og hvad koster det. Det er nogle af de spørgsmål i gerne skulle have besvaret i jeres bryllupsfotograf interview. Det er jo ikke uvæsentligt om i modtager alle billederne billedbehandlet og i fuld opløsning, eller kun i en web-opløsning og i så derefter selv skal betale en formue for at få udleveret filerne. Nogle bryllupsfotografer vil slet ikke udlevere deres digitale filer, da de jo så altid kan tjene ekstra på gen-bestilling af billeder gennem årene. Brug noget tid på først at finde frem til hvilke fotografer i gerne vil benytte og tjek så de priser den enkelte fotograf arbejder med. De fleste brudepar har desværre ikke ubegrænsede midler til afholdelse af brylluppet.

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Hvad med rettighederne til jeres billeder?

Det er også en essentiel del af jeres research i bryllupsplanlægningsfasen at i finder ud af, hvilke rettigheder i har til jeres billeder ved den enkelte fotograf. Normalt kører de fleste bryllupsfotografer med den model at i, som brudepar køber brugsretten til billederne. Fotografen ejer lovgivningsmæssigt rettighederne til alle billeder denne har fotograferet, medmindre andet (helst på skrift) er aftalt. Nogle brudepar har det bedst med at frikøbe rettighederne til bryllupsbillederne. Det betyder selvfølgelig en merpris oveni den pris i allerede ser beskrevet i de forskellige bryllupspakker hos fotograferne. Hvad prisen for de originale billedfiler koster, afhænger af fotografen. Nogle vil slet ikke sælge deres digitale filer.

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Forbered en plan for jeres bryllupsdag og giv den til fotografen

Det er vores erfaring at det uden diskussion er en god idé at i forbereder en plan for jeres bryllupsdag og giver denne plan til fotografen. Det gør at i sikrer jer fotografen ved hvilke billeder, der betyder noget for jer. Hvilke dele af bryllupsdagen fotografen kan forvente, der skal fotograferes. Sørg også for fotografen får alle data på lokationer, kirke, toastmaster etc. Skulle der opstå uventede problemer på selve bryllupsdagen, så har bryllupsfotografen mulighed for at korrigere eller komme i kontakt med nogen. I selv har jo ikke en telefon på jer på den store dag. Men derfor kan i jo godt bede en god ven eller et familiemedlem være kontaktperson, så det altid er muligt at komme i kontakt med nogen ved brylluppet.

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Nyd dagen og stol på jeres bryllupsplanlægning

Når i er nået frem til selve bryllupsdagen er der intet andet at gøre end at nyde dagen og stole på jeres bryllupsplanlægning holder vand. Vi oplever faktisk at selvom en bryllupsplanlægning er nok så detaljeres udført, så vil der altid opstå mindre forskydninger og små ændringer. Det værste i så kan gøre er at lade disse irritationer påvirke dagen. Det er en stor dag og den slags kommer sjældent igen. Så slap af og hyg jer og overlad så resten til de kompetente mennesker i har hyret ind til at levere det de nu er hyret til at levere. Godt bryllup derude!

Herunder har vi lavet en liste over dygtige danske bryllupsfotografer vi kan anbefale:

Da flere og flere af vores læsere har opfordret os til at lave en såkalt bryllupsfotograf liste over de fotografer vi med vores erfaring kan vurdere leverer et godt resultatet fra bryllupper, så har vi endelig fået os taget sammen til at skrive lidt om nogle af de bryllupsfotografer i Danmark vi mener leverer et solidt håndværk når det kommer til bryllupsbilleder ihvertfald. Klik ind på listen herunder. Mener i at der mangler nogle fotografer på listen, er i mere end velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet herunder.

bryllupsfotograf Aarhus

bryllupsfotograf Aarhus

Skal i giftes i smilets by Aarhus, så bør i tage et klik over på bryllupsfotograf Forevigt hjemmeside. Vi har kun hørt godt om firmaet og bår man klikker rundt på deres hjemmeside oser den af både erfaring, kreativitet og ikke mindst professionalisme. Forevigt.dk har eksisteret i mindst 10 år i et mega presset marked af fotografer, der konstant indbyder hinanden og hvor der ikke mindst næsten hver dag dukker nye spillere op på området. Bryllupsfotograf forevigt.dk holder til i Aarhus, men kører over hele Danmark.

bryllupsfotograf i Vejle

Bryllupsfotograf i Vejle og Trekantsområdet

Også i Vejle er de godt med når det kommer til kompetente fotografer. Og som så mange andre fotografer i branchen tilbyder denne fotograf også bryllupsfotografering. Klikker man ind på Vejle fotografernes hjemmeside, finder i bestemt en dygtig en af slagsen. Der er super stor variation i billederne på siden og man kan se at fotografen kæler for mange forskellige slags bryllupsdetaljer. Her får i ikke kun flotte bryllupsportrætter af jer selv, men også en masse skønne detaljer af alle de andre essentielle dele af jeres bryllup.

bryllup-fotograf

Bryllupsfotografer i KBH og på Sjælland

Der er selvfølgelig også i Danmarks hovedstad fotografer, der kan finde ud af at portrættere et brudepar. Der er faktisk en del dygtige folk I København. Leder i efter en fotograf der laver anerledes, moderne og bryllupsbilleder med kant, så er der dog ikke helt så mange, der falder i den kategori. En af dem vi har fundet har mere end 10 års erfaring i branchen og har skudt over 300 bryllupper igennem tiden. Se billeder fra bryllupper i KBH her.

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Fotograferne Brandt og Terp fra Silkeborg

Er i et af de heldige brudepar, der til dagligt slår jeres folder i smukke Silkeborg eller omegn? Så har i muligheden for at booke efter vores ydmyge opfattelse nogle af Danmarks bedste bryllupsfotografer. Begge fotografer i firmaet har høstet stor international anerkendelse for deres nytænkning og kreativitet når det kommer til bryllupsfotografering. Begge fotografer har en baggrund, som professionelle reklamefotografer, men har udover det valgt også at knokle med bryllupsfotografiet. Se deres spændende bryllupsfoto her.

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Familiefotografen laver også bryllupsbilleder

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse at Familiefotografen også laver bryllupsbilleder. Med stor erfaring fra fotografering af større gruppper af mennesker, familier, børn, gravide, babyer og portrætter, må man sige at en familiefotograf, sagtens kan levere flotte og kreative bryllupsbilleder. Det handler vist kun at evnen til at udnytte lokationerne fotograferne placeres i og så omsætte disse til smukke og flotte billeder af brudeparret. Se familiefotografens bryllupsbilleder her.

Hvem synes i er dygtige bryllupsfotografer?

Skriv gerne en kommentar til spørgsmålet herunder! Vi hører selvfølgelig også gerne fra jer i en mail.

768 Kommentarer

 1. Death - Obituary - shooting

  Howdy! I knoᴡ this is kind of off topiⅽ but I was wonderіng
  which bllog platform are you սswing for this websіte?
  I’m ցetting fed up of WordPress because I’ᴠe had issues
  with haϲkers and I’m looking at oⲣtions for another
  platfօrm. I would be awesome if you could point me in the direction of a good
  pⅼatform.

  my web site :: Death – Obituary – shooting

  Svar
 2. 엠카지노 쿠폰

  Generally I don’t learn post on blogs, however I wish
  to say that this write-up very pressured me to check out and
  do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite great post.

  Svar
 3. Margarette

  Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this article and also the
  rest of the site is very good.

  Svar
 4. blog

  Any licensee supplying sports betting in the state have to
  pay 20% of their adjusted gross income every month.

  Svar
 5. Tanisha

  Aw, this was an exceptionally good post. Spending some time and
  actual effort to make a really good article… but what can I say… I procrastinate a lot
  and never seem to get nearly anything done.

  Svar
 6. Alonzo

  Hmm it seems like your blog ate my first
  comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum
  it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your
  blog. I as well am an aspiring blog writer
  but I’m still new to the whole thing. Do you have any suggestions
  for rookie blog writers? I’d certainly appreciate it.

  Svar
 7. www.hit959.com

  Usually I do not read article on blogs, but I would like to say that this write-up very
  compelled me to try and do it! Your writing style has been amazed me.
  Thank you, quite nice post.

  My homepage: http://www.hit959.com

  Svar
 8. theezentrepreneur.com

  Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your site?
  My website is in the exact same area of interest as yours and
  my visitors would truly benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this okay with you. Thanks!

  my web-site; theezentrepreneur.com

  Svar
 9. Denice

  WOW just what I was searching for. Came here by searching for better sex tips

  Also visit my site: Denice

  Svar
 10. Winona

  Wow, amazing weblog format! How long have you ever been running a blog for?

  you make blogging glance easy. The full look of
  your website is wonderful, let alone the content material!

  Svar
 11. Mason

  Normally I do not learn post on blogs, but I would like to
  say that this write-up very compelled me to try and do
  it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice post.

  Svar
 12. the king 카지노

  Thanks for your personal marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you will be a great author.I will be sure to bookmark your blog
  and will come back from now on. I want to encourage you to ultimately continue your great writing, have a nice holiday weekend!

  Svar
 13. 온라인 카지노

  I do consider all the ideas you have introduced on your post.
  They’re very convincing and can certainly work. Still, the posts are too quick for novices.
  May you please extend them a bit from next time?
  Thank you for the post.

  Svar
 14. Chandra

  Hi there! This is kind of off topic but I need
  some advice from an established blog. Is it difficult to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where
  to start. Do you have any points or suggestions?
  Appreciate it

  Svar
 15. 우리카지노

  I like it when folks come together and share thoughts. Great blog,
  keep it up!

  Svar
 16. Booker

  If some one wishes expert view on the topic of blogging and site-building afterward i propose him/her to visit this blog,
  Keep up the fastidious job.

  Svar
 17. 88 카지노

  Hi there, I wish for to subscribe for this blog to take hottest
  updates, so where can i do it please help out.

  Svar
 18. Rosalinda

  I absolutely love your blog and find the majority of your post’s to
  be what precisely I’m looking for. Would you offer guest
  writers to write content for you? I wouldn’t mind producing a
  post or elaborating on a number of the subjects you write
  regarding here. Again, awesome web site!

  Svar
 19. ozarkstalk.com

  I have read so many articles or reviews about the
  blogger lovers except this piece of writing is in fact a fastidious paragraph,
  keep it up.

  Here is my page; ozarkstalk.com

  Svar
 20. 인터넷 바카라

  You can certainly see your expertise in the article you write.
  The world hopes for more passionate writers such as you who aren’t
  afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

  Svar
 21. cpfm nike

  Hi, I do believe this is an excellent web site.
  I stumbledupon it 😉 I am going to return yet again since i have bookmarked it.
  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to
  help others.

  Svar
 22. Rhys

  Yes! Finally something about website.

  Svar
 23. mgm 카지노

  I pay a visit day-to-day some blogs and information sites to read posts, except this blog offers feature
  based writing.

  Svar
 24. 샌즈 카지노

  This paragraph will assist the internet visitors for building
  up new webpage or even a weblog from start to end.

  Svar
 25. sm 카지노

  Article writing is also a excitement, if you be familiar
  with after that you can write otherwise it is complicated to write.

  Svar
 26. Payday loans

  Woah! I’m really digging the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard
  to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal.
  I must say that you’ve done a superb job with this. Additionally, the blog
  loads super quick for me on Opera. Outstanding Blog!

  Svar
 27. Pearl

  Hi, I log on to your blogs on a regular basis.
  Your writing style is witty, keep it up!

  Svar
 28. 솔레어카지노

  Hurrah! Finally I got a blog from where I know how
  to actually obtain helpful data concerning my study and knowledge.

  Svar
 29. Reagan

  These are in fact enormous ideas in concerning blogging.
  You have touched some fastidious things here. Any way keep
  up wrinting.

  Svar
 30. Jan

  This piece of writing is actually a pleasant one it helps new net people, who are wishing for blogging.

  Svar
 31. Alfie

  Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

  Svar
 32. 카지노 쿠폰

  Wonderful, what a weblog it is! This weblog provides helpful data
  to us, keep it up.

  Svar
 33. 엠 카지노

  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I
  could add to my blog that automatically tweet my newest twitter
  updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something
  like this. Please let me know if you run into
  anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

  Svar
 34. sm 카지노

  Simply wish to say your article is as astounding.
  The clearness in your post is simply great and i can assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your RSS feed
  to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue
  the gratifying work.

  Svar
 35. 모나코 카지노

  I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this
  sort of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site.
  Reading this info So i am satisfied to exhibit that I have a
  very just right uncanny feeling I came upon just what I needed.
  I most indubitably will make sure to do not omit this site
  and give it a look regularly.

  Svar
 36. 파라오카지노

  What’s up, all is going fine here and ofcourse every one
  is sharing facts, that’s truly fine, keep up writing.

  Svar
 37. SM카지노

  After looking at a handful of the blog posts on your
  blog, I honestly like your technique of writing a blog.
  I book-marked it to my bookmark webpage list and will be checking back soon.
  Take a look at my website as well and tell me how you feel.

  Svar
 38. 예스 카지노

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post plus
  the rest of the website is extremely good.

  Svar
 39. 더나인카지노

  Excellent way of telling, and pleasant post to take facts concerning my presentation topic, which i am going to convey in academy.

  Svar
 40. 예스 카지노

  Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, as well as the content!

  Svar
 41. Smok Novo 2

  Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have
  any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get
  there! Thank you

  Svar
 42. 아닥 코인 카지노

  Wonderful items from you, man. I’ve keep in mind your stuff previous to and you’re simply too magnificent.
  I actually like what you’ve acquired here, really like what you are stating and the way wherein you
  assert it. You’re making it entertaining and you continue
  to care for to keep it sensible. I cant wait to read far
  more from you. That is actually a great web site.

  Svar
 43. 엠 카지노 주소

  This is very fascinating, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post.
  Additionally, I have shared your website in my social networks

  Svar
 44. sm 카지노

  I’ve learn several excellent stuff here. Definitely worth
  bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you put to
  create any such wonderful informative web site.

  Svar
 45. 인터넷 바카라

  If some one desires expert view on the topic of blogging and site-building then i advise him/her to pay
  a quick visit this weblog, Keep up the pleasant work.

  Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *